به گزارش
سرویس سیاسی پایگاه 598، اجلاس علما و بیداری اسلامی دیروز با حضور رهبر معظم انقلاب در تهران برگزار شد. بیانات معظم له در خصوص مسئله سوریه و فلسطین و حتی اهمیتی که بیداری اسلامی (و یا به تعبیر غرب، بهار عربی) برای اروپا و امریکا دارد، باعث نشد که رسانه های غربی واکنش خاصی پیرامون این رویداد سیاسی از خود بروز دهند.
ظاهرا سیاسیون غربی مدت زمان بیشتری را برای حلاجی وضعیت موجود جهان و تاثیری که این نشست بر ادامه روند بیداری در جهان اسلام و به خصوص منطقه غرب آسیا خواهد داشت نیاز دارند.
این در حالی است که کوچکترین خبر مربوط به نظام اسلامی و انتخابات پیش رو، بیشترین توجه را در رسانه های غربی متوجه خود می نماید. به عنوان نمونه سخنان آقای هاشمی رفسنجانی در رابطه با رژیم غاصب اسرائیل بازتاب گسترده ای در رسانه های بیگانه داشت.
هافینگتون پست با انعکاس تیتر روزنامه شرق و با تاکید بر اصلاح طلب بودن این روزنامه، نوشت ”این نظرات در واقع با نظر رهبر ایران در تناقض است." هاشمی رفسنجانی در سخنانی اظهار داشته بود ”ما با اسرائیل جنگ نداریم!"
واشنگتن پست نیز با انعکاس اظهارات هاشمی رفسنجانی، با آب و تاب فراوان این سخنان را تناقضی آشکار با سیاست کلان نظام اسلامی محسوب کرد. البته آقای هاشمی در ادامه سخنان خود می گوید ”ما آغازکننده جنگ با اسرائیل نیستیم اما اگر دولت های عربی بخواهند با این رژیم غاصب بجنگند به آنها کمک خواهیم کرد." برخی طرفداران جبهه محافظه کار پیرامون هاشمی، از شیطنت سایت های غربی در برجسته کردن قسمت اول اظهارات وی و عدم توجه کافی به مابقی آن، گلایه کرده اند اما پرواضح است که این امر رویه ای رایج است که به هیچ عنوان در دنیای امروز رسانه، امری دور از ذهن محسوب نمی شود و قاعدتا سیاستمداری نظیر آقای هاشمی با ابعاد مختلف این ترفند رسانه ای آشناست!
در هر حال سخنانی که قابلیت سوء استفاده داشته باشند، بدیهی است که مورد سوء استفاده قرار می گیرند! اینگونه است که برخی سایت ها از این سخنان به نوعی تلاش جبهه مقابل دولت در انتخابات ریاست جمهوری پیش رو، در جهت تعدیل گفتمان خارجی دولت آینده تعبیر کردند و اظهارات رفسنجانی را به عنوان یک ”روحانی میانه رو از دید اصلاح طلبان" در همین راستا عنوان نمودند.
هافینگتون پست در ادامه می نویسد کاندیداتوری رفسنجانی بعید به نظر می رسد و بیشتر احتمال دارد که وی از کاندیدایی خاص که مورد نظر وی باشد حمایت کند.
مهم ترین دلیلی که رسانه های خارجی را به آن واداشته تا هرگونه تناقض احتمالی در سخنان و رفتار کاندیداها با رویه کلی نظام و دولت فعلی را در صدر توجه خود قرار دهند، اهمیت سیاست خارجی دولت دکتر احمدی نژاد است که از نظر مقام معظم رهبری یکی از بزرگترین موفقیت های دولت نهم و دهم عنوان شده بود.
مخالفین و دشنان نظام به خوبی می دانند در صورت ادامه روند فعلی، نه تنها هیچگونه پیروزی و غلبه ای بر خواسته های ملت ایران عاید آنها نخواهد شد، بلکه نظام اسلامی بیش از پیش مقتدر گشته و در جهت دهی به موج اخیر بیداری، موفق تر خواهد بود.