کد خبر: ۱۲۹۳۲۱
زمان انتشار: ۲۳:۰۰     ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۲
سایت های بی بی سی، رادیو فردا، دویچه وله، رادیو فرانسه، رادیو کوچه، روز آنلاین، جرس، خودنویس اظهارات روز گذشته هاشمی رفسنجانی را در تیر یک خروجی های خود قرار دادند.
اظهارات روز گذشته هاشمی رفسنجانی با استقبال گسترده از سوی رسانه های ضد انقلاب مواجه شد.

سایت های بی بی سی، رادیو فردا، دویچه وله، رادیو فرانسه، رادیو کوچه، روز آنلاین، جرس، خودنویس اظهارات روز گذشته هاشمی رفسنجانی را در تیر یک خروجی های خود قرار دادند.

 

آنچه در انعکاس اظهارات آقای هاشمی رفسنجانی در رسانه های ضد انقلاب قابل تامل است این است که بر خلاف رویه گذشته، این رسانه ها هیچ تحلیلی به این سخنان اضافه نکرده اند. گویا آقای هاشمی کار انها را آسان کرده است.

 

آنچه در ادامه می اید متن سخنان هاشمی رفسنجانی در سایت بی بی سی است که به نقل از خبرگزاری مهر نقل شده است:


اکبر هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ایران خطاب به گروهی از روزنامه نگاران، دانشجویان و طلاب اصلاح طلب که از او برای نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری دعوت کرده اند، گفته است: "نمی گویم نمی آیم."

 

بی بی سی افزود: هاشمی با این حال تأکید کرده که دولت آینده دولتی است که باید با مشکلات و بدهی های فراوان دست و پنجه نرم کند و ضرورت نیست که یک پیرمرد ۸۰ ساله بیاید.

آقای هاشمی رفسنجانی گفته است: اینکه می گوئید در کشور تنها من هستم که می توانم مشکلات را برطرف کنم برای من شرمندگی است. اگر حرف های شما را بپذیرم یعنی اینکه در کشور، دیگر مرد توانمندی نیست و ما نتوانسته ایم در این ۳۴ سال افرادی را برای مدیریت کشور تربیت کنیم.

 

بی بی سی در ادامه با اشاره به اتقاد آقای هاشمی رفسنجانی از دولت احمدی نژاد می نویسد: «رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام می گوید که انتقادات و پیش بینی های خود را از وضعیت کشور در سال ۱۳۸۷ در جلسه ای مطرح کرده که گروهی از اعضای مجلس خبرگان در آن حاضر بودند و نوار سخنان او در این جلسه در اختیار مجلس خبرگان و هم خود او قرار دارد. او گفته که متن سخنرانی را "پیاده کرده و جزوه کرده ام.

 

به گفته آقای هاشمی رفسنجانی "تمام حرفهایی که در مورد آینده گفتم و روی نوار ضبط شده محقق شد. اگر به نظرات بنده عمل می شد، امروز گرفتار شرارت های سال ۸۸ نمی شدیم چون برای من این اتفاقات روشن بود."»

 

به گزارش خبرگزاری مهر، آقای هاشمی رفسنجانی در دیدار با خبرنگاران، نویسندگان، دانشجویان و طلاب اصلاح طلب به انتقاد از دولت محمود احمدی نژاد در داخل کشور پرداخته و گفته که "احمدی نژاد استاندار من بود، فرماندار من در خوی بود و بخشدار من در ماکو و می شناختمش ولی سیاستش این بود که نیروهای انقلابی حذف و بدنام شوند. و امروز می بینیم که سیاست ما بی برنامه و روز مره شده است."

 

آقای هاشمی رفسنجانی گفته که "در سیاست خارجی هم بد عمل شده است. ندای هل من مبارز می طلبند که بیایید دعوا کنیم. بعد می گویند قطعنامه ها کاغذ پاره است."


به گفته رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، سیاست خارجی باید ترمیم پیدا کند و "ما با اسرائیل سر جنگ نداریم. حالا اگر عرب ها جنگ کردند ما کمک می کنیم."


به گفته رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، "سیاست دولت در این هشت سال این بوده است که نیروهای باسابقه را از میدان بدر کنند. بعد اعلام کردند نسل جدید می آوریم."


بی بی سی نوشت: آقای هاشمی رفسنجانی که هشت سال رئیس جمهور بود و در سال ۱۳۸۴ در رقابت با محمود احمدی نژاد ناکام ماند، گفته که "دولت بعدی با بدهی های زیادی سرو کار دارد. هم اکنون دولت به مردم ۵۰۰ هزار میلیارد تومان بدهکار است. همچنین ۲۰۰ هزار میلیارد تومان به بانکها، ۵۰ هزار میلیارد بابت اوراق مشارکت و... است."


به گفته رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، دولت آقای احمدی نژاد اعلام کرد که برنامه چهارم توسعه اقتصادی را باید خمیر کرد و "بعد اعلام شد که ۲۳ درصد برنامه چهارم توسعه اجرا شده است. خب اگر دولت هم نبود این ۲۳ درصد اجرا می شد و شاید هم بیشتر چون کشاورز و کارمند و معلم و مردم به کار خودشان می پرداختند."

 


آقای هاشمی رفسنجانی می گوید که رئیس جمهور باید بداند که "حکومت برای مردم است. این نمی شود که هر کس هرکاری دلش بخواهد بکند و به مردم اجازه ندهد اعتراض کنند. مردم صاحب حکومت هستند. خدا هم حق حکومت را تنها به ۱۲ معصوم داد و بعد از آن هر فردی که مسئول حکومت شد به رای مردم آمد. اگر دولت بر مردم تحمیل شود مردم در شرایط خطر همکاری نمی کنند و هیچ دولت دیکتاتوری نمی تواند در دنیا موفق شود."

 

بی بی سی  افزود، آیت الله هاشمی رفسنجانی در مورد نظارت استصوابی شورای نگهبان اظهار داشت: "انتظار داریم کسانی که صلاحیت دارند بی جهت رد نشوند چرا که مردم خودشان اصلح را می شناسند و نمی گذارند کشور خراب شود".

 

به گزارش خبر گزاری  مهر، وي همچنين در مورد برخي اظهارات در سياست خارجي گفت: راهكار دوم موضوع ترميم سياست خارجي است. ما با اسرائيل سر جنگ نداريم. حالا اگر عرب ها جنگ كردند ما كمك مي كنيم. در زمان جنگ هم پيشنهاد پذيرش قطعنامه از سوي بنده بود. اگر امضا نمي شد تبريز و تهران و اصفهان مورد حمله شيميايي با هواپيماهاي اجاره اي فرانسه و روسيه انجام مي شد و كلي تلفات مي داديم. بعد كه صدام به كويت حمله كرد برخي آقايان گفتند برويم از صدام حمايت كنيم. ما از صدام حمايت نكرديم و حتي پناهندگان كويتي را پذيرفتيم و دنيا به ما اعتماد كرد و تحرميها شكسته شد.

 

هاشمي در پایان تاکید می کند: من در كابينه ام از همه طيفهاي سياسي استفاده كردم. كه اين الان هم قابل پياده كردن است. نياز هم نيست من بيايم. البته من نمي گويم كه نمي آيم. ولي مي گويم ضرورت نيست پيرمرد 80 ساله بيايد.

 

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها