کد خبر: ۱۱۹۲۸۰
زمان انتشار: ۱۲:۴۱     ۲۰ اسفند ۱۳۹۱
کره شمالی از دولت کره جنوبی خواست تا نسبت به اظهار نظر علنی در خصوص جنگ با پیونگ‌یانگ از دولت این کشور عذرخواهی کند؛ اقدامی که منجر به لغو تمام قطعنامه‌های مربوط به عدم انجام اقدامات خصمانه از سوی کره شمالی شده است.

به گزارش598، خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به نقل از شبکه خبری راشا تودی، مقام‌های ارشد پیونگ‌یانگ در کمیته الحاق صلح‌آمیز کره عذرخواهی مقام‌های کره جنوبی را خواستار شدند. این درخواست در پی تهدید وزارت دفاع کره جنوبی مبنی بر اینکه "کره شمالی از روی زمین محو خواهد شد" مطرح شده است.

مقام‌های کره شمالی اعلام کرده‌اند که از نظر آن‌ها این اظهار نظر از سوی وزارت دفاع کره جنوبی اعلام علنی جنگ است.

کره جنوبی از تحریم‌های جدید شورای امنیت سازمان ملل علیه پیونگ‌یانگ حمایت کرده که این امر باعث ناخرسندی دولت کره شمالی شده است. این تحریم‌های جدید در پی آزمایش اتمی 12 فوریه سال جاری میلادی علیه کره شمالی اعمال شده‌اند. البته دولت پیونگ‌یانگ این تحریم‌ها را رد کرده است.

تحریم‌های جدید شورای امنیت سازمان ملل علیه پیونگ‌یانگ مسدود کردن حساب‌ها، توقف نقل و انتقالات مالی، تحریم حمل و نقل، کنترل سخت‌تر و شدیدتر مقام‌ها و دیپلمات‌های این کشور در سفر به خارج را شامل می‌شود.

البته کره شمالی نیز اعلام کرده به جای دست کشیدن از برنامه اتمی خود، در مقابل این تحریم‌ها حتی قصد دارد قابلیت و ظرفیت اتمی کشور را هزار برابر کند.

این تحریم پنجمین تحریم شورای امنیت سازمان ملل علیه این کشور از سال 2006 میلادی محسوب می‌شود. قطعنامه تحریم‌ها علیه کره شمالی روز پنجشنبه هفته گذشته تصویب شد. با وجود آنکه چین از اعمال این تحریم‌ها علیه متحد خود، کره شمالی حمایت کرده اما بر انجام مذاکرات صلح آمیز تاکید دارد. از طرفی، دولت پکن متحد اصلی کره شمالی محسوب می‌شود و از جانب دیگر بر حفظ روابط دیپلماتیک – تجاری خود با سئول و توکیو تمایل دارد.

همچنین یانگ جیچی، وزیر امور خارجه چین نیز اعلام کرد نسبت به این مساله اعتقادی ندارد که تحریم‌های جدید اعمال شده "استراتژی مناسب" برای مقابله با کره شمالی باشد.

وی در یک کنفرانس خبری گفت: معتقدیم که اعمال تحریم‌های شورای امنیت آخرین اقدامات آن‌ها نیست. ما همچنین بر این باور هستیم که تحریم راه حل اساسی برای حل و فصل مسائل نیست.

با این حال، این تحریم‌ها می‌توانند بر اوضاع کنونی اثر مخربی بگذارند و منافع خارجی کشورهای غربی و همسایگان کره شمالی را با خطر مواجه کند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها