به گزارش
سرویس فرهنگی پایگاه 598، فروید ادعا کرد که بسیاری از مشکلات بشر به دلیل سرکوب جنسی است. بنابراین، راه درمان و خوشبختی بشر را ولنگاری جنسی و به قولی، عدم سرکوب جنسی معرفی کرد. پس از آن، بود که ابتدا استراتژیست های آمریکا از فرویدیزم استقبال کردن د و سپس اروپا نیز بدان تن داد. در این راستا یکی از مهمترین حوز ه هایی که سکشوالیزم را پی گرفت، حوزه تکنولوژی و صنعت بود.
استراتژیست های مدرنیست، در پی شیطانی کردن جهان و مبارزه با دین مسیحیت و اسلام، جهان را به سوی دنیاگرایی پیش می بردند. شاید کسی بپندارد که این سخنان اوهام است؛ اما واقع نگری استراتژیست های غربی، مبتنی بر یک تجربه بسیار حیرت آور و قریب العهد بود.
اسپانیایی ها که چندین قرن تحت سیطره مسلمانان بودن و هرگز توان شکست آنان نداشتند، با اسلحه مخوف استهجان، به جنگ حاکمان مسلمان اسپانیا رفتند و کاری که از لبه تیز و برنده شمشیرشان برنیامده بوده، از لبهای آرایش کرده و عشوه شهوت انگیز زنان اروپا برآمد. آنها توانستند اولین پیروزی عظیم و تاریخی سکس بر سیاست؛ و شکست یک ابرقدرت نظامی و عقیدتی با اسلحه مخوف استهجان را موفقیت آمیز تجربه کنند.
پس از انقلاب صنعتی، سه اتفاق مهم در اروپا رخ داد؛ الف. رواج بی دینی به دلیل مشکلات مسیحیت مُحرّف و کلیسای ناکارامد، متحجر و ضد علم. ب. حملات زهرآگین مخالفان دین و کلیسا مانند ولتر و ژورنالیست های عصر روشنگری؛ ج. فراهم شدن رفاه نسبی ناشی از صنعتی شدن اروپا.
این سه عامل، قاعده هرمی را تشکیل دادند که دنیاگرایی و به ویژه گرایش های جنسی، مُترصّد نشستن بر رأس آن هرم بودند. کم کم کارخانجات صنعتی زنان اروپایی را به بهانه کار از خانه بیرون کشید. از سویی دینداری به شدت تضعیف شد. از دیگر سو، رفاه و میل بیشتر به دنیاگرایی و لذت طلبی بیشتر شد و صنایعی مانند سینما نیز در خدمت تحریک جنسی جامعه قرار گرفت. بالاخره رأس هرم دنیای جدید غرب با شبیخون کودتای جنسی به رهبری فروید شکل گرفت و خیلی زود با استقبال آمریکا و سپس اروپا روبرو شد.
سوداگران به سرعت از این کودتای نرم حمایت کردند و به دنیاگرایی، لذت جویی دامن زدند. آنها با در دست داشتن قدرت و ثروت، سعی کردند موانع دنیاگرایی را از بین برده، بساط را بسط بدهند.
آنها هم تکنولوژی های موجود را به سمت صنعت استهجان بردند و هم در پی تولید تکنولوژی های متناسب با تأمین و گسترش استهجان برآمدند. کم کم چیزی به نام «صنعت پُرن» را به راه انداختند که دهها میلیون زن و کودک را در چرخه بردگی جنسی وارد کرده اند و هر سال، ده ها هزار کودک را به کام بردگی جنسی می کشد. امروزه بخش قابل توجهی از درآمد صنعت هواپیمایی، توریزم و هتلداری از رونق بردگی جنسی می باشد.
مهمترین ابزار گسترش و تعمیق فحشاء، رسانه های تصویری بودند؛ نخستین فیلم تاریخ سینمای صامت، فیلم «بالها» بود که فیلمی حاوی صحنه های مشکوک هم جنس بازی بوده است؛ صنعت سینما به سرعت در خدمت فحشاء در آمد. حجم عظیمی از فلیم ها در سینمای خانگی یا همان ویدیو گسترش یافتند. سپس شبکه های تلویزیونی، ماهواره ای و پایگاه های اینترنتی هم با سرعت حیرت آوری در خدمت انقلاب جنسی فرویدی درآمد. طبق برخی از برآوردها، تجارت سالانه فحشاء در جهان بیش از یکصد میلیارد دلار است و پس از تجارت اسلحه و مواد مخدر قرار گرفته است.
اگر مطالب فوق از سوی یک مسلمان مطرح شود، متهم به مخالفت با تکنولوژی و بدبینی می شود؛ اما رسوایی، به قدری بزرگ است که در روزنامه گاردین (Guardian) چاپ انلگستان نیز نشت کرده است؛ John Arlidge مقاله ای درباره مدیریت فحشاء بر تکنولوژی جدید است. اینک به گوشه هایی از آن اشاره می شود که ناظر به فناوری نسل سوم ارتباطات سیار است؛ چیزی که اخیراً به اسم «رایتل» فضای تبلیغاتی ایران را پُر کرده است. عنوان مقاله چنین است: «فحشاء؛ راز کثیفی که تکنولوژی جدید را جهت دهی می کند»[1].
جان آرلیج می نویسد: «بخش فحشاء، در تحقیقات و توسعه ارتباطات نسل سوم، دارای سریع ترین رشد است»[2]. وی به عنوان یک فرد آگاه در حوزه صنعت می افزاید: «اینکه فحشاء و استهجان، یکی از کلیدهای پیش برنده تکنولوژی مصرفی جدید بوده است؛ برای مدتها، راز کثیفی بوده است؛ اما نیاز به کارگیری هر چه سریعتر نسل سوم ارتباطات همراه، از این راز پرده بر می دارد». وی با استناد به گفته های متخصصین درگیر در این مسأله می گوید: «تحلیل گران بر این باورند که درخواست دریافت خدمات مستهجن از طریق موبایل در بریتانیا، به حدّ یک میلیارد پوند در سال 2005 است. برخی معتقدند آینده نسل سوم ارتباطات همراه، وابسته به سکس است»[3]..
نویسنده سپس با نفوذ استهجان از طریق نسل سوم ارتباطات تلفن همراه می پردازد و در بخش دیگری از مقاله می گوید: «هم شرکت های فحشاء و هم شرکت های تلفن همراه، معتقدند که نسل سوم گوشی های تلفن همراه، بزرگترین فرصت پایدار را برای فروش محصولات مستهجن فراهم می آورند»[4]. نویسنده روزنامهگاردین چاپ انگلیس می افزاید: «نسل سوم تلفن همراه، موبایل را با اینترنت تلفیق کرده است و شما همواره به اینترنت متصل هستید و اینترنت در جیب های شما است؛ و اگر بدانی که چه تعداد از مردم از اینترنت برای فحشاء استفاده می کنند، دیگر لازم نیست خیلی ذکاوت به خرج بدهی که بدانی آنها چگونه از تلفن جدیدشان استفاده خواهند کرد»[5].
پس از تجربه پیروزی غافلگیر کننده فحشاء بر سیاست و شکست قدرت بزرگ نظامی و عقیدتی جهان در برابر فحشاء، غرب بر آن است که بار دیگر اسلحه مخوف اندولسیزاسیون را به کار بگیرد. یکی از راه های مهم غربی ها برای تسلط بر ایران اسلامی، شبیخون فرهگی و ترویج فحشا در آن است و آنان سعی می کنند با تولید فحشا در صنایع بزرگ پُرن و نیز بستر سازی سخت افزاری اشاعه فحشا، «راه» سلطه استکباری بر ایران اسلامی را هموار کنند. نظام اسلامی هم باید هشیار باشد که بستر سخت افزاری و نرم افزاری اشاعه فحشاء در کشور امام زمان مسدود شود:«وَ لَنْ يَجْعَلَ اللَّهُ لِلْكافِرينَ عَلَى الْمُؤْمِنينَ سَبيلاً» نساء 141.
-----------------------------------------------------------------
[1]. "The dirty secret that drives new technology: it's porn”.
[2]. "Sex is the fastest-growing area of third-generation mobile telecommunications research and development”.
[3]. "As one senior industry figure put it: 'For years it has been a dirty secret that one of the key drivers of new consumer technology is sex, pornography. The need to make 3G technology work - and work fast - is exposing that secret.' Analysts estimate that demand for sex services delivered via mobile phones could be worth as much as £1 billion a year in Britain by 2005. Some believe that the future of third-generation mobile communication depends on sex”.
[4]. " Both the sex industry and mobile-phone firms believe that third-generation handsets represent the biggest-ever opportunity to sell sex”.
[5]. " '3G phones combine the mobile phone and the internet. You're online all the time. It's the net in your pocket. And if you see how many people use the net for sex, you do not have to be a genius to see how they will use their new phones'”.ابوالفضل امامی