به گزارش 598، خانم دکتر جلیله العالی در مصاحبه با روزنامه الوسط بحرین گفت: اعضای کادر پزشکی که اعترافات آنها در تلویزیون بحرین پخش شد، شکنجه شده و تحت فشار روحی قرار داشتند.
وی با اشاره به فراخواندن شماری از پزشکان و تصویر برداری از اعترافات آنها که تاکنون پخش نشده، اظهار داشت: من در اعترافاتم فقط به نقش خودم در چادر پزشکی اشاره کردم اما یکی از مسئولان فیلم برداری من را وادار به اعتراف به این جمله کرد که "داروهایی که در میدان اللؤلؤه استفاده شد به همه مردم تعلق داشت".
العالی تأکید کرد: من تحت تأثیر فشار روانی هنگام فیلمبرداری، این جمله را بر زبان راندم.
العالی با تأکید بر اینکه در روز فیلمبرداری پزشکان تحت شکنجه روانی قرار داشتند اظهار داشت: تکذیب شکنجه پزشکان و امدادگران از سوی مدیر رسانه ای وزارت کشور، کاملا عجیب است زیرا وی خودش شاهد فیلمبرداری از اعترافاتی است که تاکنون منتشر نشده است.
این پزشک بحرینی گفت: وادار کردن پزشکان به اعتراف، نوعی جنگ روانی و شکنجه به شمار می آید.
وی با اشاره به اینکه در بازجویی بدون هیچ دلیلی به او سیلی زده اند، اظهار داشت: پس از اینکه به من سیلی زده شد، شهادتین گفتم. اما ناگهان ضربه دوم را هم دریافت کردم. پس از آن بازجویی آغاز شد و من به بازگو کردن نقش خودم در مداوای بیماران پرداختم اما ناگهان بازجویان بار دیگر مرا از جایم بلند کردند و یک سیلی دیگر به من زدند. کم کم احساس سرگیجه کردم.
العالی با اشاره به اینکه از پیامد و تأثیرات این فشارهای روانی هنوز رهایی نیافته، تأکید کرد: عجیب است که پس از شکنجه روحی و جسمی کادر پزشکی، هر گونه شکنجه نفی می شود؛ من شخصا شاهد این شکنجه بودم.
به گزارش العالم، این پزشک بحرینی خاطرنشان کرد: آثار شکنجه جسمی پس از دو سال از بین می رود؛ اما شکنجه روحی پزشکان تحقیرآمیز بود. زیرا حتی در لحظاتی که شکنجه جسمی متوقف می شد آنها مورد فحاشی و توهین قرار می گرفتند.
بحرین از دو سال پیش شاهد تظاهرات مردمی و انقلاب علیه رژیم آل خلیفه است.
نیروهای امنیتی بحرین با همدستی نیروهای اشغالگر سعودی به سرکوب مردم پرداختهاند که تاکنون در جریان این سرکوبگری صدها نفر شهید، زخمی یا بازداشت شدهاند.
شواهد سازمانهای حقوق بشری نشان میدهد که شماری از معترضان زیر شکنجه شدید رژیم آل خلیفه جان خود را از دست داده یا دچار نقض عضو شده و تعدادی از زنان بحرینی نیز بر اثر استنشاق گازهای سمی در جریان تظاهرات مسالمت آمیز خود دچار سقط جنین شدهاند.
این درحالی است که مردم بحرین با وجود این سرکوبگریها همچنان با آمدن به خیابانها بر مطالبات مشروع خود در دستیابی به حقوق از دست رفته خود از جمله اجرای عدالت اجتماعی و روی کار آمدن نظامی منتخب تاکید میکنند.