
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
مهدی اخوان بهابادی در گفتگو با خبرنگار مهر، بحث امنیت فضای مجازی در شورایعالی فضای مجازی را متفاوت از آنچه که عموم مردم با آن درگیر هستند، عنوان کرد و گفت: بعضا دیده می شود که یک دشمن مشخص به یک سری دستگاههای حاکمیتی مانند تاسیسات هسته ای و نفتی حمله می کند و ما باید به صورت متقابل نسبت به این حملات دفاع انجام دهیم.
وی با بیان اینکه در حوزه فضای مجازی حملات سایبری متداول است و در کشورهای دیگر نیز دیده می شود، ادامه داد: در شورایعالی فضای مجازی درگیر این قسمت از امنیت فضای مجازی هستیم و برای تقویت دائم این بخش نیز برنامه هایی در دست اقدام داریم.