به گزارش 598 به نقل از خبرگزاری فارس از گرگان، محمد نهاوندیان بعد از ظهر امروز در بیست و یکمین همایش ائمه جمعه گلستان سالن رشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان اظهار کرد: همه کسانی که در کشور مسئولیتی به عهده دارند باید در فعالیتهای خویش بنگرند که تا به حال برای تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی چه کاری انجام دادهاند.
وی مزیت تولید ملی را در قابل اندازهگیری بودن آن عنوان کرد و بیان داشت: هادیان فرهنگ جامعه در صحنه جنگ اقتصادی که در دستور کار دشمن قرار گرفته است باید با جدیت بیشتری ورود کنند.
رئیس اتاق بازرگانی ایران افزود: تهدیدکنندگان به هدف خود که توقف اقتصاد ایران و تغییر رفتار سیاسی در زمینه هستهای بوده است دست نیافتهاند هر چند تحریمها اثرگذار بوده اما با وجود همه تحریمها، تولید در کشور رشد داشته است.
نهاوندیان خاطرنشان کرد: آمارها در تولید نشان میدهد که تا سال گذشته تجارت ایران در دنیا در حال افزایش بوده و روند کاهشی نداشته است.
وی افزود: امسال باید با پیامی که مقام معظم رهبری بر آن تاکید داشتند رشد کشور به 10 برابر می رسید که از این زمینه کمی فاصله گرفتهایم، یک سوم زمان سپری شده و ایران باید در پایان چشمانداز رتبه اول منطقه شود.
رئیس اتاق بازرگانی ایران با تاکید بر اینکه در کشور مشکل سرمایه نداریم ابراز داشت: مشکل سرمایه در کشور نیست ولی اگر مدیریت اقتصادی در جامعه وجود داشت با وجود همین سرمایهها میتوانستیم بیکاری را در کشور به طور جدی کاهش دهیم.
نهاوندیان گفت: نیتها در اکثر موارد خوب است اما جامعنگری وجود ندارد که این مسئله به جامعه صدمه میزند.
وی در خصوص لازمههای رشد پایدار تولید متذکر شد: قوام جامعه اسلامی به میانهروی است که این مهم در سایه ایجاد احسان ایجاد میشود.
رئیس اتاق بازرگانی ایران اظهار کرد: بین اخلاق اقتصادی و محیط کسب و کار، رابطه دوسویه بسیار عمیقی وجود دارد چرا که گشایش در توسعه اقتصاد از سعه صدر آغاز میشود.
نهاوندیان بیان داشت: زمانی روحیه فعال اقتصادی در مدیریت اقتصادی به وجود میآید که روحیه گشادگی ایجاد کنیم لذا با بدبینی نسبت به فعالان اقتصادی، توسعه اقتصادی حاصل نمیشود.
وی یادآور شد: اگر در جبهه جنگ نظامی به سربازان و مردم به حالت بدبینانه نگاه میکردیم حماسه مقاومت هیچگاه حاصل نمیشد.
رئیس اتاق بازرگانی ایران در پایان تاکید کرد: به اقتصادی که مبتنی بر بخل باشد اعتماد نداریم.