کد خبر: ۱۰۳۴۰
زمان انتشار: ۲۰:۳۵     ۱۷ اسفند ۱۳۸۹
علی رغم هجمه عظیمی که علیه ایران در ارتباط با عضویت کشورمان در "کمیسیون وضعیت زنان" سازمان ملل متحد در سال گذشته ایجاد شد، ایران امروز رسما به عضویت این تشکیلات سازمان ملل متحد درآمد. سال گذشته با عدم فعالیت مناسب نمایندگی دائمی کشورمان در سازمان ملل متحد و همچنین هجمه شدید سازمان های مخالف جمهوری اسلامی...
بولتن نیوز: عضویت ایران در "کمیسیون وضعیت زنان" سازمان ملل متحد، نشان می دهد که با وجود جو سازی ها و جریان سازی های خبری و خصمانه آمریکا و کشورهای غربی و رژیم صهیونیستی، ایران توانسته است در شاخص های حقوق زنان، حقوق بشر و حقوق شهروندی، نظر کشورهای مختلف را جلب کند.

اعلام این خبر در روز 8 مارس و با وجود جریان سازی ها و جو سازی های برخی هواداران آمریکا مانند شیرین عبادی و برخی دیگر از فمنیست ها در ایران علیه نظام و دولت، به خوبی نشان می دهد که ادعاهای آمریکا و طرفداران فمنیست آن در ایران تا چه حد توخالی و دروغ و غیر واقعی است و در شرایطی که تعدادی از کشورها، عضویت ایران را در کمیسیون وضعیت زنان می پذیرند و شاخص های حقوق زن در ایران را قابل توجه ارزیابی می کنند، معلوم نیست که چرا عده ای تصور می کنند که باید از نگاه دیگری، و به این بهانه، علیه نظام تجمع  و جوسازی کنند. این ثابت می کند که مخالفان نظام از ابزار حقوق زن تنها برای مخالفت با جمهوری اسلامی بهره می برند وگرنه اگر حقوق زن مورد توجه است چرا به موفقیت عضویت در این کمیسیون توجه نمی کنند و آن را جشن نمی گیرند؟!



از آن جا که طبق تعالیم دین مبین اسلام، حفظ حقوق زنان، مادران و دختران مورد توجه مسوولان نظام جمهوری اسلامی است  وحقوق زنان و احترام به زنان مورد توجه ملت ایران است، بسیاری کشورها،شاخص های حقوق زن در ایران را در مقایسه با کشورهای غرب که از زن به عنوان ابزار تبلیغاتی و تجاری بهره می برند، بسیار بالاتر ارزیابی می کنند.

در حال حاضر در دنیای غرب، زنان نه تنها در مواردی مانند حقوق زن، کودک، حضانت فرزند و... مورد خشونت واقع می شوند بلکه در عرصه تجاری و اقتصاد، نیز به شکل ناپسندی، ابزار تبلیغ برای شرکت ها، برنامه های رسانه ای و سیاسی و ... هستند و حتی در انتخابات مدیران ارشد و میانی این کشورها نیز تبعیض بین زن و مرد کاملا مشهود است. میزان حقوق و دستمزد زنان بسیار کمتر از مردان است و در انتخاب کارمند و کارگر، بین زنان و مردان تبعیض قائل می شوند و در انتخاب بین زنان تحصیل کرده و زیبایی های متفاوت زنان به گونه ای عمل می کنند که ثابت می کند از زن به عنوان ابزار استفاده می کنند و سوء استفاده  و خشونت جنسی و ... کاملا مشهود است.

پس از آنکه 3 روز پیش مجمع عمومی سازمان ملل متحد عضویت کشور لیبی را در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد به حال تعلیق در آورد، پیشنهاد عضویت ایران در کمیسیون وضعیت زنان، این بار هیچگونه مخالفی نداشت و حتی دولت طرف تخاصم امریکا هم در این زمینه مخالفتی نکرد.
البته هنوز کشور لیبی عضویت کمیسیون جلوگیری از جنایات سازمان یافته، عضویت در کمیسیون اطلاعات و عضویت در "هیئت اجرایی زنان" سازمان ملل متحد را به عهده دارد.

علی رغم هجمه عظیمی که علیه ایران در ارتباط با عضویت کشورمان در "کمیسیون وضعیت زنان" سازمان ملل متحد در سال گذشته ایجاد شد، ایران امروز رسما به عضویت این تشکیلات سازمان ملل متحد درآمد.
سال گذشته با عدم فعالیت مناسب نمایندگی دائمی کشورمان در سازمان ملل متحد و همچنین هجمه شدید سازمان های مخالف جمهوری اسلامی و شیرین عبادی به همراه صهیونیست ها از عضویت ایران در این کمیسیون جلوگیری شد.

گفتنی است کمیسیون های سازمان ملل بشرح ذیل هستند:
1- شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد
2- کمیسیون وضعیت زنان سازمان ملل متحد
3- کمیسیون جلوگیری از جرائم و عدالت قضایی سازمان ملل متحد
4- شورای اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد
5- کمیسیون توسعه پایدار سازمان ملل متحد
6- کمیسیون توسعه اجتماعی سازمان ملل متحد
7- کمیته کشورهای غیرمتعهد سازمان ملل متحد
8- برنامه توسعه بشری سازمان ملل متحد
9- کمیته اطلاعات سازمان ملل متحد
10- صندوق کودکان سازمان ملل متحد
11- کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد.
12- برنامه غذای جهانی سازمان ملل متحد



عضویت کشورها در این کمیته ها و کمیسیون های سازمان ملل، اختیاری بوده و در بعضی از آنها که محدودیت عضویت داشته باشند آنها باید در فرآیند انتخابات به عضویت کمیسیون ها و کمیته های سازمان ملل متحد درآیند.
کمیسیون وضعیت زنان سازمان ملل متحد دارای 45 عضو است و 11 کشور در این دوره برای مدت چهارسال به عضویت این کمیسیون درآمده اند.



مخالفین نظام و از جمله شیرین عبادی به همراه ضد انقلاب، تلاش وافری داشتند که بتوانند عضویت ایران را در "کمیسیون وضعیت زنان" سازمان ملل متحد به حال تعلیق درآورند. این درحالی بود که متاسفانه دفتر نمایندگی دائمی جمهوری اسلامی ایران در مقر سازمان ملل متحد بجای عضویت در "شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد" برنامه و عزم خود را برای عضویت در کمیسیون وضعیت زنان سازمان ملل متحد متمرکز نمود که بدلیل عدم برنامه ریزی منسجم و رایزنی های به انجام رسیده، متاسفانه نتوانست به عضویت این کمیسیون در سال گذشته درآید.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها