به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از استراتژی پیج در گزارش خود می نویسد : در پایان ماه نوامبر ایران از نمونه جدیدی از کشتی های جنگی خود با نام "سینا-7" پرده برداری کرد.
در تصاویر نشان داده شده از این ناو، بدنه و سطح روی آب آن مشخص بود. این کشتی به سلاح های جدید، امکانات الکترونیکی و دیگر تجهیزات مجهز شده بود.
تصویر منتشر شده از ناو سینا-7
پیش بینی می شود که این کشتی جنگی ظرف یک و یا دو سال آینده به کار گرفته شود. اما ایرانی ها تا زمان تکمیل این کشتی صبر نکرده و اینطور تشخیص دادند که بهتر است تا از این ساخته جدید پرده برداری کنند.
سینا-7 یک ناو 2000 تا 2500 تنی است که بر روی آن توپ 76 میلی متری و موشک سوار شده و همچنین امکان فرود بالگرد بر روی آن نیز وجود دارد.
سینا-7 نمونه پیشرفته ناوهای کلاس جماران است که دو فروند از آنها پیشتر از سوی ایران به کار گرفته شده بودند و پیش از اینکه سینا-7 در نیروی دریایی ایران به کار گرفته شود جماران بزرگترین ناو ساخت ایران است که از سوی نیروهای این کشور مورد استفاده قرار گرفته است.
بر اساس این گزارش، هم اکنون یکی از دو ناو جماران در دریای خزر حضور داشته و دیگری در اقیانوس هند بسر می برد.
زمانیکه ناو جماران در حال ساخت بود از آن به عنوان ویرانگر (ناوشکن) یاد می شد. در واقع ناو جماران رزم ناوی است که 1400 تن وزن دارد . جماران 140 خدمه داشته و به موشک های ضد هوایی که یکی از آنها توپ 40 میلی متری و دیگری 20 میلی متری هستند و همچنین چهار موشک کوچکتر مجهز است.
جماران، همچنین مجهز به شش اژدر برای منهدم کردن زیر دریایی ها، و چهار موشک C-802 برای مقابله با کشتی ها است.
سایت استراتژی پیج، در ادامه می نویسد : نیروی دریایی ایران مطمئنا از کشتی های جنگی جدیدی استفاده خواهد کرد . این کشور دارای کارخانه های کشتی سازی است که قادر به ساخت ناوهای بزرگتر از ناوشکن هستند و به همین دلیل است که می توان گفت ایران توانایی ساخت ناوشکن را بدست آورده است.
بر اساس این گزارش، ایران درصدد است تا به هر قیمتی حضور دریایی خود را در دریایی خزر، خلیج فارس و اقیانوس هند افزایش بدهد. و این برای اولین بار است که ناوهای ایران بعد از دهه 1970 در خارج از آبهای مرزی این کشور مشغول انجام ماموریت هستند و با دزدان دریایی مقابله می کنند.
علاوه بر این، ایران اعلام کرده توانایی اعزام ناوهای بیشتر به آبهای بین المللی را دارد. از لحاظ فنی ایرن توانایی این کار را دارد. و این بویژه به این دلیل است که جمهوری اسلامی در دهه گذشته کشتی های جنگی بزرگی را تولید کرده، این ناو ها آنچنان که تصور می شود بزرگ نیستند اما به حدی بزرگ هستند که بتوانند در اقیانوس هند به گشت زنی بپردازند.