ایمان آرزه: صدرالدین کاظمی را گوش شکسته ها و گوش نشکسته ها می شناسند. با تعارف میانه خوبی ندارد! آنقدر رک و پوست کنده حرفش را می زند که خیلی ها تاب و تحمل شنیدن صحبتهایش را ندارند اما حرفش را می زند بدون آنکه ببیند کسی خوشش می آید یا ترش می کنند .
کارشناس باسابقه کشتی کشور با انتقاد از تعلل دست اندرکاران فدراسیون کشتی و وزارت ورزش نسبت به نامه تهدیدآمیز فیلا گفت: فدراسیون نشینها هیچ عکسالعملی به نامه تهدید آمیز فیلا نشان نمیدهند چون چشمشان به دست وزارت ورزش است و منتظرند آنها اقدامی انجام دهند. آنها هم تا زمانی که جنگ قدرتشان با کمیته ملی المپیک برطرف نشود و نتوانند اساسنامه اصلاح شده را تسلیم کمیته بین المللی المپیک کنند اوضاع و احوال تغییری نخواهد کرد.
وی افزود: نه خطیب و نه هیچ کدام از دست اندرکاران فدراسیون نمیتوانند راسا وارد کار شوند چون آنها کاره ای نیستند و قدرت اجرایی خاصی ندارند. فعلا در سطح بالای مدیریتی ورزش اختلافات و کشوقوس های فراوانی وجود دارد که تا آنها حل نشود این مشکل هم برطرف نخواهد شد. متاسفانه از آنجایی که دست اندرکاران حال حاضر فدراسیون با اشاره مستقیم وزارت سر کار آمده اند فقط دست روی دست گذاشتهاند و منتظر اشاره و دستورات وزارت هستند ضمن این که برای هیچ کدامشان مهم نیست چه شرایطی برای کشتی رقم خواهد خورد چون تفکر آنها این است که اگر قرار شد خودشان نباشند اصلا کشتی هم نباشد!
کاظمی تصریح کرد: چرا افشارزاده دبیرکل کمیته ملی المپیک چند روز پیش پس از 2 سال اعتراف کرد که کمیته بین المللی المپیک چند فدراسیون ورزشی را تهدید به تعلیق کرده است؟ چرا بعد از این همه مدت الان چنین نامهای بر ملا شده است؟ باید قبول کنیم که خودمان شرایطی را پیش آوردهایم که به مرز انفجار نزدیک شده است.
کارشناس باسابقه کشتی کشور ادامه داد: متاسفانه شرایط کنونی به شکلی است که حتی نمی توانیم مجمع انتخابات فدراسیون را برگزار کنیم به نظر بنده با توجه به سختگیری بجایی که کمیته بین المللی المپیک نسبت به بند 2 ماده 10 اساسنامه فدراسیون های ورزشی که همان قائل شدن حق برکناری رییس فدراسیون برای ریییس سازمان تربیت بدنی است، دارد؛ نمیتوانیم مجمع را برگزار کنیم ضمن اینکه مجامع انتخاباتی ما به هیچ عنوان دموکراتیک برگزار نمیشود. روسای هیات ها با نظر مستقیم فدراسیون و مدیران کل استان ها انتخاب میشوند و از آنجایی که مدیران کل استان ها نیز منصوب وزارت ورزش هستند طبیعتا این چرخه در نهایت آن کسی را انتخاب میکند که مورد نظر وزارت ورزش است!
کاظمی در پاسخ به این پرسش که فکر میکنید چه عکسالعملی بعد از اولتیماتوم 25 آذر فیلا رخ خواهد داد، اظهار داشت: اطمینان دارم فدراسیون جهانی کشتی اهل مماشات و وقت کشی نیست. آنها به این موضوع تاکید دارند اگر ما وارد بازی بین المللی شده ایم باید قواعد آن را نیز بلد باشیم و به آن عمل کنیم اما متاسفانه ما تاکنون قائل به قوانین بین المللی نبوده ایم. وقتی آنها هند یک میلیارد نفری را تعلیق میکنند یعنی اینکه اهل شوخی و بازی نیستند. مطمئنا در صورتی که داستان کشتی هند برای ما هم رقم بخورد و با این حادثه ناگوار مواجه شویم بازگشت دوباره ما روی ریل کشتی دنیا و همگامی و همسویی با کشتی جهان کار بسیار دشوار و انرژی بری خواهد بود.
وی با انتقاد از شرایط برگزاری لیگ کشتی اظهار داشت: تمام مشکلات موجود در لیگ ما به خصوص در لیگ فرنگی به مدیریت حاکم بر فدراسیون بر میگردد. روزگاری انگشت اتهام به سمت کشتی مازندران معطوف بود که چرا این استان با وجود داشتن صنایع بزرگ در لیگ، تیمداری نمیکند. این مازندران همان مازندران گذشته است اما می بینیم که با حضور چند نماینده ورزشی و پیگیر در مجلس شورای اسلامی امسال این استان با 6 تیم در مسابقات حضور پیداکرده است. متاسفانه مدیریت حاکم بر فدراسیون آنقدر ضعیف است که نمیداند اسپانسرها را چگونه باید تحویل بگیرد از طرفی معتقدم غیر از مسائل موجود، بد عمل کردن مربیان و کشتیگیران با اسپانسرها خود در فراری دادن آنها تاثیر گذار است. باور کنید کشتی گیر و مربی حرفه ای ما هم نمیدانند برای بقای اسپانسر چگونه باید با او رفتار کنند.
کاظمی در پایان اظهار داشت: آلمان، اتریش و لهستان سه کشور اروپایی هستند که هیچ وقت هیچ جایگاهی در کشتی دنیا نداشتند اما همه این کشورها لیگهای کشتی شان را در یک روال کاملا منطقی برگزار میکنند و مسائلی نظیر دلال بازی، حضور کشتی گیر به عنوان مشاور یا سرپرست به عنوان دلال و ... را ندارند در واقع در این کشورها هر کسی اجازه ندارد در کار لیگ دخالت کند چیزی که در کشور ما بسیار دیده می شود.