کد خبر: ۹۷۹۴۱
زمان انتشار: ۱۳:۱۳     ۱۶ آذر ۱۳۹۱
نشست امروز جبهه پایداری انقلاب اسلامی با با قرائت آیاتی از کلام الله مجید و سپس سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین دکتر آقا تهرانی بصورت رسمی آغاز گردید.

به گزارش بی باک، نشست جبهه پایداری، امروز پنجشنبه 16 آذرماه با حضور اعضای شورای مرکزی و کمیته استان‌های این جبهه در تهران آغاز شد.

آقاتهرانی، محصولی، زارعی، حسینیان، بی ریا ، حمیدزاده، رضوانی، خطیبی، عسکریان، موسوی، آلیا، حسینی و متقی فر از سخنران امروز این نشست هستند.

آقا تهرانی: یکی از مهمترین ضروریات پایداری، عزم و اراده است

دکتر آقا تهرانی در این نشست پیرامون مقاومت و پایداری اظهار داشت: یک حالت نفسانی در انسان وجود دارد که اگر آنرا تربیت کنیم  تغییر خواهد کرد. بخشی از آن وراثت است و بخشی هم از تربیت والدین، جامعه و محیط های علمی و آموزشی و حتی روزنامه و رسانه های جمعی نشات می گیرد. اما چیزی که از همه مهمتر است، اراده ی خود انسان است.

دبیر جبهه پایداری انقلاب اسلامی افزود: یکی از مهمترین ضروریات پایداری، عزم و اراده است. انسان باید بخواهد و گرنه مقاومت و پایداری معنا پیدا نمی کند.


وی اظهار داشت: اگر انسان اراده کند، هم محیط و هم وراثت را تحتتأثیر قرار می دهد. لذا اهمیت اراده بسیار بالاست چرا که اگر این اراده در انسان باشد، در همه حیطه ها چه تهذیب، سیاست و غیره موفق می شود.



دکتر آقا تهرانی پیرامون پیشینیه پایداری ابراز داشت: یکی از کلیدهای عاقبت به خیری، ثبات و ایستادگی است اما اینکه پیشینیه مقاومت و پایداری کجاست؟ باید عرض کنم که همه انبیای الهی مردم را به ایستادگی دعوت می کردند و قرآن هم مردم را به ایستادگی دعوت می کند.



دبیر جبهه پایداری انقلاب اسلامی عنوان کرد: تعریف ایستادگی از واژه " قوم" گرفته شده است که خیلی از واژه های قرآن به همین واژه برمی گردد. درکتب لغت که دقت کنیم، مواد زیادی از این ریشه اشتقاق پیدا می کند و لذا این مفهوم تأثیر بیشتری در زند گی این جهان و آن جهان ما دارد. حتی در بهشت افرادی که عزم و اراده دارند با کسانی که از عزم و اراده برخوردار نبوده اند، یکسان نیستند.



آقا تهرانی افزود: شیخ حسن مصطفوی کتابی دارند با عنوان "التحقیق فی کلمات القرآن الکریم" که در این کتاب می گوید "هو ما یقابل القعود" یعنی قیام در مقابل نشستن است. یعنی فعلیت فعل و محکم روی پا ایستادن و کار را به انجام رساندن که گاهی در امور مادی و گاهی در امور معنوی است و دارای ارزش بسیار زیادی می باشد که این یکی از صفات الهی است چرا که خدای تعالی قیوم است و یکی از اسما الهی و صفات خدای تعالی "قیوم" است، ایستاده و کار را به نتیجه می رساند. حداوند متعال ایستاده و خلقش را تدبیر می کند.



رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار داشت: پایداری اگر در بحث مملکت داری بخواهد انجام شود، می گوید "القائم الملک" یعنی کسیکه حافظ مملکت است. "القائم الدین" یعنی افرادی که در دینداری پایداری می کنند و آن را حفظ می کنند. مثل اسباط حضرت موسی و حواریون که امت قائمه بودن و در دین ما هم 12 وصی برای نبی مکرم بودند. اینها کسانی هستند که مواظبت برای دین می کنند و می ایسند که کار دین را به سامان برسند.



نماینده مردم تهران در نشست امروز جبهه پایداری گفت: در کتاب العین دیدم که امام عصر فرزند امام حسن عسکری به لقب " قائم" نامیده شده است چراکه هم خودش پابرجاست و هم دین را پابرجا نگه می دارد و این بزگوار همان کسی است که زمین را به عدل و داد پر می کند همانطوری که از ظلم و جور پر شده بود.

آقا تهرانی افزود: واژه هایی مثل قم، قیامت ، قیم ، مقیمین، مستقیم و ... تمام اینها از این واژه گرفته شده است.

دبیر جبهه پایداری پس از بحث لغوی پیرامون پایداری، ضمن اشاره به روایت "انّ افضل قرّة عین الوُلاة الاستقامة العدل فی البلاد" اظهار داشت: حکام باید در همه امورات پای عدالت بایستند و خداوند متعال هم امتحاناتش به گونه ای است که در موارد زیادی انسانها را امتحان می کند. هم با شهوت جنسی، هم با مال و هم قدرت.

دکتر آقا تهرانی در تبیین پایداری بر ولایت به روایتی تاریخی اشاره کرد و گفت: بعد از رحلت پیامبر اعظم (ص)، بلال حبشی حاضر نشد که با ابوبکر بیعت کند لذا عمر ( علیه ما علیه ) گردن بلال را گرفت و با توبیخ به او گفت ؛ ای بلال! فراموش کردی که ابوبکر تو را آزاد کرد حالا اینگونه پاسخش را می دهی؟! (چون پیامبر به ابوبکر گفت که بلال را بخر و آزاد کن تا از دست صاحبش که دائم او را شکنجه می کرد، رهایی یابد.) عمر با یادآوری این موضوع قصد معامله با بلال را داشت. یعنی آن زمان ابوبکر تو را آزاد کرد حالا تو با او بیعت کن. اما بلال گفت " اگر ابوبکر بخاطر خدا این کار را کرده است، مزدش را از خدا بخواهد و گرنه من غلامش می شوم اما درمورد بیعت، من به هیچ وجه باکسیکه پیامبر خدا او را خلیفه قرار نداده است، بیعت نمی کنم. من تنها به بیعت با کسی تن می دهم که پیامبر خدا او را وصی خود قرار داده است" از همین رو عمر به بلال گفت که اگر شیوه تو بر این روال است، پس دیگر در مدینه نمان لذا بلال به شام رفت و در دمشق و در باب الصغیر از دنیا رفت و قبرش همانجاست. ( سفینه البحار ج 1 ص 104 )

دکتر آقا تهرانی با اشاره به واقعه کربلا گفت: حضرت سیدالشهداء (ع) در ارمانها و ارزشهایی که دنبال می کرد، پایداری برای خدا را سرلوحه کار خود قرار داد. حتی خیلی از کسانی که برای مقابله با حضرت آمده بودند، فکر می کردند که کار بدون جنگ و خونریزی تمام می شود. عمر سعد در این فکر بود که که با آمدنش رضایت یزید را جلب کند و به ملک ری برسد و هم بتواند امام را قانع کند که کوتاه بیاد اما گاهی رضای خدای عالم با رضای خود آدم نمی سازد.




وی در ادامه افزود: انسان باید شناخت درستی داشته باشد و دائما مراقبت کند که خداوند از او چه می خواهد حتی در مورد جبهه پایداری هم هیچوقت دنبال این نباشید که کار پایداری بگیرد بلکه تنها به این فکر باشید که خداوند از شما چه می خواهد.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: در ارتباط با مقام ولایت و مردم صداقت داشته باشید و برای تحقق ارزشها و آرمانهای اسلام و انقلاب، پایداری کنید که اگر این عزم و اراده را داشته باشید، همچون ابالفضل العباس (ع) به امان نامه های دنیا طلبان بی توجه خواهید بود.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
احسان قنبری
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۰۹:۵۳ - ۱۸ آذر ۱۳۹۱
۰
۰
جونم به حاج آقای تهرانی!
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها