مديرعامل و عضو هيات مديره بانك گردشگري با اشاره به ضرورت نگاه فراگير به بانكداري الكترونيكي اظهار داشت: توسعه پول الكترونيكي، تقاضا براي اسكناس را كاهش ميدهد.
ناصر سالار با بيان اين مطلب گفت: يكي از چالشهاي مهم اقتصاد كشور در شرايط كنوني، چنان كه بسياري از صاحبنظران اقتصادي گفتهاند، رشد فزاينده نقدينگي است كه توسعه بانكداري الكترونيكي ميتواند تا اندازه قابل توجهي موجبات مديريت فضاي فعلي اقتصاد را فراهم آورد.
عضو هيات مديره بانك گردشگري افزود: تاثير مثبت بانكداري الكترونيكي در مديريت نقدينگي، زماني رخ ميدهد كه تدابير لازم جهت توسعه پول الكترونيكي و نيز اقدامات عملياتي در اين حوزه صورت گيرد.
مديرعامل بانك گردشگري با اشاره به گشايش شعب جديد اين بانك در استانهاي كشور اظهار داشت: بانك گردشگري، برنامههاي ويژهاي در حوزه بانكداري الكترونيكي و بانكداري اختصاصي دارد كه با اجراي آنها قصد دارد نقش خود را در توسعه اين نوع خدمات ايفا كند.
وي در پايان با اشاره به سال «توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني» اظهار داشت: حمايت از سرمايهگذار و نيروي انساني بومي، در هر حالتي وظيفه مسوولان اقتصادي كشور چه در بخش دولتي و چه بخش خصوصي است. وي اظهار داشت: فعاليت شركت فولاد صنعت بناب، زير نظر بانك گردشگري يكي از گامهاي عملياتي اين بانك در راستاي حمايت از توليد بود، كه در سال جاري به بار نشست.
سالار اظهار داشت: یکی از خدمات بانکی که امروزه بسیار مورد استفاده واقع شده است، استفاده از کارت های الکترونیک بانکی است. وي گفت: امکان برداشت، واریز و انتقال وجه از یک حساب به حساب دیگر به کمک این فناوری نوین موجب ايجاد سهولت و تسریع در انجام فعالیت های بانکی مشتریان میشود.