وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۹۷۰۲۲
زمان انتشار: ۱۱:۳۹     ۱۳ آذر ۱۳۹۱
سخنگوی کمیسیون قضایی مجلس گفت: با اصلاح ماده 305 لایحه آیین دادرسی کیفری دادگاه جرایم سیاسی و مطبوعاتی علنی و با حضور هیئت منصفه برگزار می‌شود.
به گزارش 598، محمدعلی اسفنانی در گفت‌گو با فارس گفت: اعضای کمیسیون قضایی و حقوقی در جلسه دیروز عصر خود بررسی لایحه آیین دادرسی کیفری که مورد ایراد شورای نگهبان قرار گرفته بود را در دستور کار خود داشتند و مواد 305، 477، 513، 518، 523، 524 و 528 در این جلسه بررسی و اصلاح شد.
 
وی افزود: با اصلاح صورت گرفته در ماده 305 این لایحه جرایم سیاسی و مطبوعاتی با رعایت ماده 352 همین لایحه به صورت علنی در دادگاه کیفری مرکز استان محل وقوع جرم و با حضور هیئت منصفه مورد رسیدگی قرار می‌گیرد. (بر اساس ماده 352 این لایحه هرگاه قاضی تشخیص بدهد دادگاه به صورت غیرعلنی برگزار می‌شود.)
 
سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس اظهار داشت: همچنین اعضای کمیسیون با اصلاح ماده 513 این لایحه تشخیص این موضوع را که فرد محکوم، حبس خود را در محل وقوع جرم سپری کند یا در محل سکونت خود، را بنا به مقتضیات بر عهده قاضی گذاشتند.
 
نماینده مردم چادگان، فریدن و فریدونشهر در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: علاوه بر این نمایندگان با اصلاح ماده 523 این لایحه مصوب کردند تا مادران محکوم به حبس که دارای فرزند تا سقف سنی دو سال هستند، می‌توانند فرزندشان را نزد خود نگهداری کنند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام