
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش 598 به نقل از فارس، سردار محمدرضا نقدی به همراه جمع کثیری از بسیجیان سلحشور ایران اسلامی با حضور در مرقد مطهر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران با آرمانهای والای معمار کبیر انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند. بسیجیان دریادل با حضور پرشور خود در این آیین یاد و خاطره پیر جماران را گرامی داشتند.
شرکتکنندگان در این مراسم با نثار تاج گل و قرائت فاتحه به مقام شامخ بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران ادای احترام کردند.
بسیجیان سلحشور و دریادل ایران اسلامی پس از تجدید میثاق با آرمانهای امام خمینی (ره) با حضور بر سر مزار بانو خدیجه ثقفی همسر مکرم امام خمینی (ره) از رشادتهای این بانوی بزرگ انقلاب تجلیل کردند.
این گزارش حاکی است، علی فضلی جانشین سازمان بسیج مستضعفین، غلامرضا بوربورثانی جانشین سپاه حضرت سیدالشهدا (ع) استان تهران و جمعی از فرماندهان، مدیران و بسیجیان ایران اسلامی رئیس سازمان بسیج مستضعفین را در این مراسم همراهی کردند.