به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) خطاب به علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی نامهای صادر کرد.
متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:
وَ أَطیعُوا اللَّهَ وَ رَسُولَهُ وَ لا تَنازَعُوا فَتَفْشَلُوا وَ تَذْهَبَ ریحُکُمْ وَ اصْبِرُوا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرینَ (سوره مبارکه انفال/46)
هر سخنى که نشاندهنده یأس و خستگى و افسردگى و ملالت و اختلاف باشد، بلاشک به ضرر مصالح کشور است، به ضرر پیشرفت کشور است، به ضرر عزت ملى است.(مقام معظم رهبری مدظلهالعالی)
ریاست محترم مجلس شورای اسلامی، جناب آقای لاریجانی
سلام علیکم؛
دیر زمانی نیست که نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی برگزار گردیده است و مشارکت 64 درصدی مردم هوشمند ایران در این انتخابات پیام بزرگی را برای دولتهای مستکبر و زورگوی غربی به ویژه آمریکا و نظام نامشروع اسرائیل مخابره نمود. پیامی که حاوی استمرار حمایت و افزایش پایداری ملت ایران از آرمانهای مقدس نظام اسلامی در برابر تشدید تحریمهای چند دولت زیادهخواه غربی بود.
مردم به تکلیف خود عمل نمودند و این زمانشناسی مردم، بار سنگینی را بر دوش نمایندگان منتخب مردم گماشت. بار سنگینی که تنها با تلاش و مجاهدت شبانهروزی منتخبین ملت به مقصد خواهد رسید. سکانداری مجلس شورای اسلامی در حالی به حضرت عالی سپرده شد که بیمها و امیدها در حوزه داخلی و خارجی معطوف بود. در عرصه بینالملل با آغاز بیداری فراگیر اسلامی از سویی و درماندگی دولتهای غربی در اقتصاد سرمایهداری و افزایش روز افزون اعتراضات مردمی از سویی دیگر، به وضوح نقشآفرینی و حضور لحظه به لحظه مسؤولین نظام اسلامی و مردم ایران، در کنار مردم مستضعف و مظلوم را طلب کرده و میکند. چشمهای بسیاری به نسخه شفابخش جمهوری اسلامی ایران به عنوان نقطه کانونی این جریانات، دوخته شده و حال زمانی است که معارف زلال اسلامی را به تشنگان حقیقت ارائه نمائیم.
البته نظام سلطه بیکار ننشسته و با تشدید تحریمها از جمله تحریم نفت ایران به امید آخرین حربههای خود دلبسته است. تحریمهایی که ضربات جدی بر پیکره متزلزل و نیمه جان اقتصاد غرب و جامعه بحران زده اتحادیه اروپا وارد مینماید.
در این میدان نبرد وظیفه مسؤولین، نمایندگان و به خصوص سران سه قوه بیش از پیش سنگین جلوه مینماید. آنچه ما از شما به عنوان سیاستمداری کهنهکار و مدیر آیندهنگر انتظار داشته و میداریم آن است که با سوقدهی و مدیریت فضای مجلس شورای اسلامی، نیازهای اصلی و دغدغههای دارای الویت در صحن مجلس طرح و بحث شود.
آقای لاریجانی
مقام معظم رهبری امسال را سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی نامیدند. معظمله اقتصاد مقاومتی را بارها و بارها عنوان کردند و راهبردهای این نوع اقصاد را تبیین نمودند. اجرای سیاستهای اصل44، مردمی ساختن اقتصاد، توانبخشی به بخش خصوصی، کاهش آسیبپذیری اقتصادی، مبارزه با مفاسد اقتصادی، حمایت از تولید ملی، صنعت و کشاورزی، مدیریت منابع ارزی، مدیریت مصرف و فرهنگسازی در این حوزه، مصرف تولید داخلی، گسترش اقتصاد و صنعت دانشبنیان، کاهش وابستگی به نفت و... هر یک نکات مهمی بودند که به تنهایی میتوانند سرفصل اقدامات مجلس و دولت در خصوص مسائل اقتصادی قرار گیرد.
با این همه مسائل مهم روی زمینمانده متأسفانه چند هفتهای است، مجلس و نمایندگان محترم آن در گیر و دار طرح سؤال از رئیس جمهور محترماند. کافی است به تیتر روزنامهها و مطبوعات و فضای رسانه چه از نوع ملی و چه از نوع مجازی آن نگاهی بیاندازید تا مشاهده نمائید چه میزان از وقت و انرژی مردم، نخبگان و مسؤولین به این امر غیر ضرور و فرعی اختصاص یافته است. راهکاری قانونی برای نیل به مقصدی مبهم! دلسوزان نظام مکررا این نکته را گوشزد کردند: طرح سؤال از رئیس جمهور در شرائط فعلی صلاح نیست.
ریاست محترم مجلس
مگر حضرتعالی اولین فردی نبودید که پس از ایراد سخنان مقام معظم رهبری در تاریخ دهم ماه جاری به ایشان نامه نوشتید و اطاعت از رهبری را واجب دانستید؟ مگر جنابعالی لحن با صلابت و پرعتاب ایشان به مسؤولین نظام در باب حفظ وحدت و پرهیز از اختلاف را نشنیدید؟ مگر معظمله نفرمودند: «اختلافات مضر است. هم اختلافات بین مسئولین مضر است؛ هم بدتر از آن، کشاندن اختلاف میان مردم مضر است. این را من به مسئولین، به رؤساى محترم هشدار میدهم». فعالان سیاسی به خوبی میدانند با توجه به سابقه سؤال قبلی از ریاست محترمجمهور و جریانات موجود در مجلس این بحث بستر مناسبی برای خوراکدهی به رسانههای بیگانه و دستاویزی برای اختلاف خواهد شد. ما از فرد ولایتمداری چون شما انتظار نداشتیم به راحتی سخن رهبری را در مجلس رد کند و بفرمایند «از سوی ایشان دستوری نیامده است!» هرچند این سخنان شما تداعی کننده فضای مجلس هشتم در ماجرای وقف دانشگاه آزاد و نوع اقدامات حضرتعالی در آن بود. امیدواریم شما با ما در این سخن اشتراک نظر داشته باشید که سخنان رهبری، آن هم در فضای عمومی خطاب به همگان اعم از مردم، نمایندگان مجلس، خدمتگزاران نظام میباشد. در جمله آورده شده از معظمله نیز به خوبی مشهود است که خطاب سخن به سوی حضرتعالی هم بوده است.
جناب دکتر لاریجانی
ای کاش دوستان و همکارانتان را در فراکسیونی که در حمایت از ریاست شما تشکیل گردید را به سمت طرح و بحث در خصوص ارائه راهکارهای قانونی و افزایش همکاری بیشتر و مؤثرتر با دو قوه دیگر سوق میدادید. ای کاش برخی نمایندگان صاحب مناصب مهمی چون مرکز پژوهشها و ریاست کمیسیونها را به پرکاری و تدوین راهکارهای مناصب برای کاهش و تثبیت قیمتها و کاستن از تورم دعوت مینمودید. چه کنیم که ما نیز از بیانضباطی پولی و ارزی، بیثباتی و فقدان آیندهنگری در برخی تدابیر دولت خدمتگزار دل پر دردی داریم. ولی همه ما باید بدانیم اکنون در میدان نبردی هستیم که دشمن با دستگاه عریض و طویل تبلیغاتی در اختیار خود، از کوچکترین منافذ موجود هم دریغ نخواهد کرد و این هوشیاری و همدلی سرشار از ایمان و اخلاص مردم و مسؤولین را میطلبد.
ذکر این نکته نیز ضروری است؛ متأسفانه امروز سخنانی از سوی برخی نمایندگان در مجلس طرح میشود که منجر به تضعیف جبهه اصولگرایان و آغازگر اختلافات در صفوف نمایندگان دلسوز خواهد شد. و این جاست که نقشآفرینی فرد با کیاستی چون شما میتواند این آفت احتمالی را علاجی به هنگام بیاندیشد. حال که برخی مجلسیان بر سؤال از رئیس محترم جمهور اصرار میورزند بر تدبیرکنندگان دوراندیش واجب است این امر را با کمترین حاشیه و هزینه و بیشترین فایده برای ملت مقاوم ایران طراحی کنند.
در پایان بسیج دانشجویی ضمن تأکید بر حرکت فعالانه در راستای سخنان رهبری، پرهیز از اختلاف، حفظ وحدت و همدلی، ایراد سخنان امید بخش و آرمانخواهانه برخی محورهایی که در سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب مطرح شده و میتواند مورد توجه نمایندگان محترم جهت قانونگذاری و ایفای نقش باشد را متذکر میشود.
1. اقتصاد مقاومتی، ابعاد، ظرفیت ها و راهکارها
2. تولید ملی، راهکارهای افزایش، کیفیسازی و صادرات آن
3. حمایت از کار و سرمایهگذاری، رفع موانع قانونی و بسترسازی
4. مدیریت تولید، توزیع و مصرف
5. مردمی نمودن اقتصاد، راهکارها و شیوه ها
6. فرهنگسازی در مدیریت و اصلاح الگوی مصرف و اجرایی شدن قوانین و مصوبات آن
7. ارائه طرحی جامع جهت کاهش گام به گام وابستگی به نفت
8. اتخاذ سیاستهای کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت جهت افزایش موالید
9. مبارزه با مفسدان و دلالان اقتصادی
10. ایجاد بسترهای مناسب و فضاسازی امیدبخش جهت مشارکت حداکثری مردم در انتخابات پیشرو
11. توجه به پیشرفت کشور از جهت ابزاری و حقیقی، تبیین و گسترش مفهوم پیشرفت در اسلام و تدوین طرحهای مناسب جهت ارائه سبک زندگی اسلامی
12. افزایش تعامل با مردم و مسئولین کشورهای اسلامی و سایر ملل جهان و ارائه حرف نو و عمیق جمهوری اسلامی در خصوص مسائل مختلف