کد خبر: ۹۰۰۹
زمان انتشار: ۱۱:۲۳     ۱۸ بهمن ۱۳۸۹
برخی از مالباختگان بر این باورند که وقتی «غلامرضا ف» درسال ۷۳ توانسته درطول دوسال باساخت ۲۰۰ واحدمسکونی ، سرمایه گذاری ناچیز۱۰۰ میلیون تومانی خودرا به ۱۰ میلیارد تومان تبدیل کند و بعبارتی به سالی ۵ میلیارد تومان سود برسد، قطعا"درساخت ۲۰۰۰ واحد مسکونی نگین غرب در فاز ۱ می توانسته مثلا"با یک میلیارد تومان سرمایه گذاری به سود ۱۰۰۰ میلیارد تومانی دست یافته باشد.
يش از ۴۰۰ نفرازشاكيان پرونده نگين غرب در مقابل دفاتر مراجع تقليد در قم تجمع كردند و خواستار رسيدگي به مشكلاتشان شدند. 

به گزارش جهان ماجرای پرونده کلاهبرداری انبوه ساز شفق که دو مجرم اصلی به نام های «غلامرضا ف» و «رضا ر» دارد یکی ازبزرگترین و بحث برانگیزترین پرونده های مفاسد اقتصادی در زمینه کلاهبرداری ملکی بوده به طوری که مجرم اصلی این پرونده یک بار به جهت تودیع وثیقه ۷۰۰ میلیارد تومانی به سلطان وثیقه شهرت یافت. 

از سال 79 شرکتی با آگهی در روزنامه های سراسری چند هزار آپارتمان را در مجتمع های مسکونی بزرگ پیش فروش می کند. با این آگهی ها تعداد زیادی از مردم به دلیل شرایط مناسب درج شده در آگهی مال خود را به مالکان شرکت می دهند غافل از اینکه اموال آنها مورد سوء استفاده قرار گرفته و تبدیل به واحد مسکونی نمی شود.

مالباختگان پس از اینکه متوجه کلاهبرداری می شوند با تلاش های بسیار نهایتا پس از 7 سال می توانند متهم اصلی را بازداشت و به مراجع قضایی تحویل دهند. او در اردیبهشت ۸۶ بازداشت و تحویل مراجه قضایی می شود و با تشکیل دادگاه قول می دهد با تودیع وثیقه ۷۰۰ میلیارد تومانی ظرف ۷ ماه کلیه تعهدات خود را جامه عمل بپوشاند که متاسفانه بعد از دو سال فرصتی که به او داده می شود باز هم نمی تواند به نتیجه برسد .

در همین ایام مالباختگان در نامه ای به رهبر معظم انقلاب از ایشان درخواست یاری می کنند و نظربه التجاء و درخواست مالبختگان از رهبری ، معظم له درتاریخ ۳۰/۲/۱۳۸۷خطاب به آیت الله شاهرودی- رئیس وقت قوه قضائیه درخصوص پرونده نگین غرب تاکید می کنند:« به جناب آقای شاهرودی بگوئید باهمه تاکیدی که برپیگیری این موضوع و مجازات این دسته مفسد شد، متاسفانه کارهمچنان ناتمام مانده است . چرایک مامورامین وقاطع را برای نهایی کردن این پرونده تعیین نمی فرمائید؟». 

در همین زمینه دادستانی عمومی و انقلاب تهران اعلام می کند: مديرعامل شركت انبوه‌سازان شفق و نگين غرب كه تحت عنوان پيش‌فروش واحدهاي مسكوني، مبالغ كلاني را از حدود ۱۱هزار نفر دريافت كرده و پس از گذشت چند سال به تعهدات خود در قبال تحويل اين واحدها عمل نكرده است با شكايت شكات تحت پيگرد دادسراي تهران قرار گرفته و پس از تحقيقات مقدماتي و اعلام‌نظر كارشناسان رسمي دادگستري كيفرخواست مدير عامل اين شركت به اتهام اخلال در نظام اقتصادي كشور در بخش مسكن از سوي دادستان عمومي و انقلاب تهران صادر و تقاضاي مجازات اعدام براي نامبرده شد و پرونده جهت صدور حكم نهايي به دادگاه انقلاب اسلامي تهران ارسال شد.
 
برخي از دلايل صدور كيفرخواست اعدام براي مشاراليه به شرح ذيل اعلام شده است:
- اعلام شكايت بيش از ۱۱هزار نفر از مالباختگان و پيش خريداران مسكن كه از طريق تبليغات اغواكننده در جرايد و مطبوعات ميلياردها تومان اموال آنان تحت عنوان سپرده و ثمن معامله و تأييد ثبت‌نام و نظاير آن تحصيل و حيف و ميل شده است. 

- نظرهيئت كارشناسان رسمي دادگستري كه از موثق‌ترين، مجرب‌ترين و مطمئن‌ترين كارشناسان رسمي دادگستري مركز است. مبني بر ميزان واقعي خسارات شكات بالغ بر ۶۰۹ ميليارد و ۸۲۰ ميليون تومان و احراز اقدامات متقلبانه قبلي متهم در معرفي اسناد فاقد اعتبار با كاربري‌هاي غير واقعي جهت تأمين خسارت مالبختگان و انحراف مسير رسيدگي قضايي با اقدامات فريبكارانه و متقلبانه مذكور. 

- فريب بازپرس سابق و كارشناس رسمي دادگستري سابق در معرفي املاك فاقد كاربري مسكوني و بي‌ارزش به عنوان اراضي با كاربري مسكوني در جهت توثيق وثيقه كه خود حكايت از عملكرد مزورانه وي دارد. 

- سوءنيت وي در استمهال از بازپرس سابق و دادگستري استان تهران مبني بر اعطاي ۷ ماه زمان جهت اخذ رضايت شكات و موافقت دادگستري كل استان تهران با اين تقاضا پس از آزادي اوليه ايشان با قرار وثيقه از مورخ ۲۷فروردين ۸۷ و عدم اقدام مؤثر نامبرده در اين جهت. 

- اخذ مبلغي بالغ بر ۱۵۰ ميليارد تومان از پيش‌خريداران فقط در يك پروژه بنام نگين غرب و حيف ميل آن به نوعي كه اكنون ارزش ملك معرفي شده به مال باختگان - محل موضوع قرارداد - بسيار كمتر از جمع مبالغ دريافتي از بزه‌ديدگان است. 

لذا با توجه به مجموع محتويات پرونده كه حكايت از ايجاد نارضايتي تعداد كثيري از خانواده‌هاي مستضعف و بي‌بضاعت نسبت به مسئولان و نظام جمهوري اسلامي ايران در تأمين امنيت معاملات مسكن و احقاق حقوق آنان دارد.
 
و اين امر در تجمعات و تحصن‌هاي پي‌درپي مردم مقابل مراكز مختلف اجرايي و قضايي بروز كرده است و با عنايت به اينكه متهم در حوزه قضايي تهران مرتكب بزه اخلال در نظام اقتصادي كشور در بخش مسكن و پيش‌فروش املاك از طريق وصول وجوه كلان از مردم تحت عنوان سپرده و ثمن معامله و تأييديه ثبت‌نام و نظاير آن كرده و حيف و ميل كرده است برابر نظر شوراي كارشناسان رسمي دادگستري بالغ بر ۶۰۹ ميليارد و ۸۲۰ ميليون تومان به بيش از ۱۱هزار نفر شاكي خسارت وارده كرده است، بنابراين با توجه به علم به مؤثر بودن اقدام در مقابله با نظام به شرح محتويات پرونده اقدامات وي را در حد فسادفي‌الارض تشخيص و براي متهم (غ - ف) تقاضاي مجازات اعدام مي‌كند. 

در اطلاعيه روابط عمومي دادسراي تهران آمده بود: عليرغم صدور قرار مجرميت و كيفرخواست اعدام براي متهم اصلي اين پروژه آقاي (غ - ف) دادسراي عمومي و انقلاب تهران همچون گذشته با جديت تمام و با توجه به شناسايي اموال متهم و كارشناسي ميزان ارزش آن توسط هيئت عالي كارشناسان و مكاتبات انجام شده با رياست جمهوري و دستور مساعد ايشان به بانك مركزي براي حل مشكل مردم در صدور مجوز خريد املاك و اعاده خسارت مردم از طريق ارزش املاك توقيف شده پيگير احقاق حق مالباختگان اعم از اعضاي تعيين واحد شده و بلاتكليف بوده تا در اسرع وقت ضمن صدور حكم به مجازات قانوني متهم خسارات مردم نيز اعاده و جبران شود.

به دلیل تعداد فراوان افراد مالباخته در این پروژه برای اولین بار درتاریخ ایران انجمنی تنها با هدف احقاق حق مالباختگان تشکیل شد تا بتواند به دادرسی بهتر این پرونده یاری برساند. 

مجرم «غلامرضا ف » متولد ۱۳۵۱ است و به گفته خودش از سال ۷۳ وارد ساخت وساز شده است.
او میگوید:« درسال ۷۳ با سرمایه ۱۰۰ میلیون تومانی زمین بزرگی خریدم و درطی دوسال ۲۰۰ واحد مسکونی را ساختم که تحویل مشتریان شد و وقتی این پروژه تمام شد، سرمایه ۱۰۰ میلیون تومانی من هم تبدیل به ۱۰ میلیاردتومان شده بود!». 

برخی از مالباختگان بر این باورند که وقتی «غلامرضا ف» درسال ۷۳ توانسته درطول دوسال باساخت ۲۰۰ واحدمسکونی ، سرمایه گذاری ناچیز۱۰۰ میلیون تومانی خودرا به ۱۰ میلیارد تومان تبدیل کند و بعبارتی به سالی ۵ میلیارد تومان سود برسد، قطعا"درساخت ۲۰۰۰ واحد مسکونی نگین غرب در فاز ۱ می توانسته مثلا"با یک میلیارد تومان سرمایه گذاری به سود ۱۰۰۰ میلیارد تومانی دست یافته باشد. 

اما دارایی های او درآخرین رسیدگی ها بین ۱۳۴۰ میلیارد تا ۴۵۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است.
در لیست اموال مجرم اصلی ۸۵ مجتمع مسکونی بزرگ و درلیست مجرم ردیف دوم ۵۵ مجتمع مسکونی به همراه چند صد هکتار زمین در جاهای مختلف وجود دارد. 

اکنون اما مالباختگان این پرونده با حضور در قم از مراجع عظام کمک طلبیده اند.اين افراد كه به صورت خانوادگي از شهرهاي تهران و كرج به قم رفته بودند، ابتدا به دفتر آيت الله نوري همداني رفتند و شعارهايي از قبيل «مرجع عاليقدر، حمايت، حمايت»، «مرجع عاليقدر، حمايت، عدالت» و... سردادند.

تجمع كنندگان كه شمار آنها بيش از ۴۰۰ نفر بود سپس در مقابل مدرسه اميرالمؤمنين(ع) تحت مديريت آيت الله مكارم شيرازي حاضر شدند و اقدام به سردادن شعارهايي كردند و پس از آن به سمت حرم مطهر حضرت معصومه(س) حركت كردند و در اين مكان مقدس به تجمع خود ادامه دادند.

تجمع كنندگان تصوير گواهي تحصيلي «غ-ف» مدير عامل شركت انبوه سازان شفق به همراه تصوير وي را در كاغذي منتشر كرده و در انتهاي آن نوشتند: صاحب اين عكس فردي شياد و از خدا بي خبر است كه به طور وسيع در تهران اختلاس و ارتشاء كرده و توانسته از طريق باند مافيايي قدرتمند كه ايجاد كرده و از سال ۷۹ تاكنون هزاران خانواده را گرفتار و بي خانمان ساخته و ۷۰۰ ميليارد تومان پول مردم را به جيب بزند. 

در ادامه اين نوشتار آمده است: وي در اعترافات خود در دادگاه انقلاب به دارايي ۴۵۰۰ ميليارد تومان اعتراف كرده و اكنون سؤال هزاران شاكي اين است كه آيا رئيس جمهور عدالت محور و جناب آقاي صادق لاريجاني كه اقدامات جدي قضايي خود را بر محور مبارزه با مفاسد اقتصادي بنا نهاده اند در خصوص صدور حكم براي اين مفسد اقتصادي و پرونده معروف به نگين غرب اقدامات جدي را مبذول خواهند داشت؟ 

شاكيان اين پرونده همچنين اعلام كردند كه تا تحقق خواسته هاي به حق و قانوني خويش به اقدامات اعتراض آميز و قانوني خود ادامه خواهند داد.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها