وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است

  •  
      
کد خبر: ۸۹۶۶۵
زمان انتشار: ۱۱:۵۳     ۰۹ آبان ۱۳۹۱
وزارت ورزش و جوانان با ارائه توضیحاتی درباره نقل قول‌های منتسب به عباسی درباره تذکرات نمایندگان تاکید کرد که وزیر ورزش همواره به تعامل با نمایندگان مجلس تاکید دارد.

به گزارش خبرگزاری فارس، به دنبال تذکر زهره ‌طبیب‌زاده  نماینده تهران در صحن علنی مجلس و مصاحبه وی با فارس در انتقاد از اظهار نظر وزیر ورزش مبنی بر جدی نبودن تذکرات نمایندگان، وزارت ورزش و جوانان طی نامه‌ای درباره نقل قول منتسب به وزیر ورزش در رسانه‌ها توضیح داد.

در این توضیحات تاکید شده است: «وزیر  ورزش در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا شما تذکرات نمایندگان را جدی نمی‌گیریند، ایشان گفته بودند که این حرف شماست که به نام مسئولان ذکر می‌کنید.»

در این نامه آمده است:  ما با دوستانمان در مجلس تفاهم داریم و یادآوری‌ها را مورد توجه قرار می‌دهیم.

روابط عمومی وزرات ورزش و جوانان تصریح کرد: وزیر همواره به تعامل با نمایندگان محترم مجلس و دلسوزان تاکید دارد.

زهره طبیب‌زاده چندی پیش در گفت‌وگو با فارس گفته بود: متأسفانه شنیده شده که وزیر وزرش مطرح کرده‌ است که تذکرات نمایندگان مجلس را جدی نمی‌گیرد.

نماینده مردم تهران در مجلس  متذکر شده بود: اگر آقای وزیر این حرف را نزده‌ است و آن را تکذیب کند که هیچ، اما اگر تکذیب نکند بنده قطعاً در قبال عملکرد وی و فرمایشی که گفته‌ است در مجلس عکس‌العمل نشان خواهم داد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام