فرهاد اسماعیل نژاد در گفتوگو با خبرنگار کشتی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: بنا به یقین رسیده که خطیب گزینه مورد نیاز وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک برای ریاست فدراسیون کشتی است و فیلا هم او را قبول دارد و به خاطر همین موضوع تصمیم گرفت که به تیم ملی باز گردد وگرنه پیش از این گفته بود که خطیب مهره سوخته است و با مدیریت او کار نخواهد کرد.
وی افزود: تا به حال علیه آقای بنا صحبت نکرده بودم، اما بزرگترین ایراد او این است که از حق و حقوق مربیانش واقعا دفاع نمیکند و فقط حرفهایی می زند و تنها دوست دارد هوای کشتیگیرانش را داشت باشد و دل آنها را به دست بیاورد.
اسماعیل نژاد همچنین درباره همکاریاش با تیم ملی کشتی فرنگی، اظهار کرد: روزی که ابلاغ کادر جدید آمد آقای جعفری (سرپرست تیم ملی کشتی فرنگی ) با من تماس گرفت و برای حضور در تیم مذاکر کرد، اما گفتم تا زمانی که بنا جوایز مسابقات قهرمانی آسیایی ازبکستان را که سایر مربیان گرفتند و تنها سهم من داده نشد، پرداخت نشود باز نمی گردم .
وی ادامه داد: حدود 13 میلیون تومان جوایز مربیان بود که قرار بود تقسیم بر چهار شود و تنها از آقای خیر آبادی سپاسگزاری میکنم که یک چهارم از سهم خود را به حساب من واریز کرد، اما سایر مربیان این کار را نکردند در حالی که قبل از آن توافق کرده بودیم.
اسماعیل نژاد همچنین با اشاره به مسابقات جوانان جایزه بزرگ آذربایجان، خاطر نشان کرد: در آن رقابتها شریعتی طلا گرفت و به سرمربی تیم که من بودم 500 دلار جایزه دادند که من آن را بین آقایان خیرآبادی که مربی شریعتی بود، طاهری بدنساز او، مربیاش که از استان فارس آمده بود و مهرزاد قلاوند و خودم تقسیم کردم، چون همه زحمت کشیده بودیم و معنای دفاع از حق مربی و توجه به مربیان این است نه به حرفهایی که آقایان می زنند.
وی افزود: بنا 150 سکه برای مسابقات گوانگجو و 200 سکه برای المپیک لندن گرفت، اما یک بار به من و نوربخش نگفت که شما هم زحمت کشیدهاید و حقی دارید. با وجود این که برای المپیک لندن 30 ماه شبانه روزی در خانه کشتی بودم و تنها مربی ای که با خود بنا در خانه کشتی می ماند من بودم، اما بعد از المپیک حتی برای مراسم تجلیل از ما دعوت هم نکردند.
مربی سابق تیم ملی کشتی فرنگی در ادامه بیان کرد: نمیدانم چه کسی باید از حق ما دفاع کند؟ بنا که میگوید به من ارتباطی ندارد. پس من میخواهم بدانم او که خودش ما را آورده امورمان چطور به او ربطی ندارد؟ مسئولان وزارت ورزش و جوانان و کمیته ملی المپیک هم حتی پاسخ نامههای ما را نمیدهند و حقوق تیر و مرداد من را هم که از کمیته ملی المپیک پرداخت میشد را پرداخت نکردهاند و فدراسیون کشتی هم از 12 مرداد حقوقم را قطع کرده به دلیل این که جزو اعزامیها به المپیک به حساب نمیآیم با این که قرارداد یک ساله داشتهام.
وی ادامه داد: نمیدانم آقایان به چه چیزی میگویند عدالت؟ آیا سزاوار است که این همه قهرمان و هشت ملیپوش در سطح بینالمللی تحویل کشتی بدهی و در آخر این طور برخورد کنند؟ من هم اگر مثل آقای خیرآبادی پیشنهاد خوبی از کشورهای خارجی بگیرم شک نکنید حتما قبول خواهم کرد.
اسماعیل نژاد همچنین اظهار کرد: بعد از این که گفتم "تا بنا حق و حقوقم را نگیرد باز نمی گردم" گفتند کنار آقای قلاوند (اسفندیاری فر) در تیم جوانان کار می کنی؟ که گفتم این خواسته خیلی غیر منطقی است که من با تحصیلات عالی و 31 سال کار و پنج سال سرمربیگری نوجوانان و جوانان بیایم و زیر دست آقای قلاوند کار کنم.
وی در پایان درباره برکناری عبدالله چمن گلی از تیم ملی کشتی فرنگی جوانان، گفت: تنها در یک کلام می گویم که متاسفانه در ورزش ایران و به خصوص کشتی ما خوش استقبال و بد بدرقه بوده ایم و هستیم و کاش دست کم با خود او شفاها صحبت و هماهنگی میکردند و بعد خبر برکناریاش رسانه ای میشد.