به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سایت الف در مطلبی در این زمینه آورده است: «نام اصلی او جمشید "الف" است، در بین رفقا به خاطر تکه کلامی که در آغاز هر معامله به کار میبرد، به "جمشید بسمالله" معروف شده، جمشید در این بازار تنها نیست، او و پنج برادرش داوود، مجید، مسعود، داریوش و حمید در کار سکه و ارز هستند.
تا قبل از اوج گیری قیمتها، چندان در بازار شناس نبودند، اما در یک سالی که قیمت ارز در بازار هر روز قد کشیده، انگار دری به تخته خورد و جمشید و برادرانش توانستند از جمع خرده پاها قد بکشند. معاملات چند 10 هزار دلاری سالهای قبل در همین دوره تا روزی یکی، دو میلیون دلار رسید.
در زمانی که صرافیها برای سفارش مشتری یکصد هزار دلاری به هم رو میانداختند، برادران "الف" ارز فراهم میکردند و البته مشکلگشای هم صنفیها هم بودند. هر چند خودشان میگفتند "ما برادرها پشت هم را داریم، برای همین دست خالی نمیمانیم"، اما شایعهای در بازار میچرخید که رابطهای که برادران "الف" با برخی از بانکها داشتند، همیشه دستشان را پر نگه میدارد، حتی زمانی که صرافیهای رسمی کم میآوردند، این شش برادر دستشان خالی نمیماند.
اما به هر شکل آنقدر درشت نبودند که در بازار شناس شوند؛ هرچند در صرافیهای پاساژ افشار نامشان ناآشنا هم نبود. حتی وقتی جمشید، داوود، مجید و مسعود در جریان مهار بازار ارز دستگیر شدند، کسی چندان توجه نکرد، چون خیلی از دلالهای بازار چند روزی برای بازجویی رفتند و برگشتند. اما زمانی که معاون اول رئیس جمهور از جمشید "بسم الله" به عنوان تعیین کننده قیمت ارز اسم برد، همه با این اسم مستعار آشنا شدند و آشناهای قدیمی متعجب.
به هر شکل در جریان رسیدگی به پروندههایی از این دست متهمان زیادی مورد بازجویی قرار میگیرند و تا اثبات جرم البته نمیتوان از آنها به عنوان مجرم نام برد؛ اما سوال اینجاست که شش برادری که متوسط معاملاتشان در روز به زحمت از مرز یک میلیون دلار عبور میکرده، چطور بازار را بهم ریختهاند؟ آنهم در شرایطی که برخی از صرافیها معاملات زیر چند میلیون دلار را اصلا قبول نمی کنند.
باید دید در نهایت فارغ از طرح موضوع صورت گرفته توسط محمدرضا رحیمی، معاون اول رئیس جمهوری، در جریان رسیدگی به پرونده متهمان به اخلال در بازار ارز چه پیش خواهد آمد. آیا واقعا این برادران به عنوان متهمان اصلی این پرونده معرفی میشوند؟ آیا ممکن است مانند پرونده اختلاس 3000 میلیارد تومانی در این پرونده هم سر وکله تعدادی از بانکیها پیدا شود و یا فهرست 40 نفری دستگیرشدگان به اسامی صرافان بازار ارز ختم خواهد شد؟»