سرویس نقد رسانه 598/ شب گذشته برنامه هفت که این روزها کمتر بیننده ای تحمل تماشای آن را دارد، برای چندمین بار بدون حضور مسعود فراستی، منتقد ثابت این برنامه برگزار شد. این برنامه که با یکی در میان کردن آیتم جذاب نقد فیلم، بیان کدخدا منشانه و تلویزیونی مجری و افت شدید محتوایی تبدیل به یکی دیگر از برنامه های کارشناسی بی بیننده تلویزیون شده است، دیشب با صحبت های تند و تیز منتقد جوانش گویا پروژه قدیمی "حذف فراستی" را آغاز نموده است.
این اتفاق اما با استقبال خبرگزاری مهر، وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه هنری روبرو شده است؛ بطوریکه تیتر یک خود را به این مطلب اختصاص داده و می نویسد:
«حضور یکباره منوچهر اکبرلو و شاهین شجری کهن در برنامه شب گذشته هفت به عنوان منتقد، فضای همیشگی این برنامه را تغییر داد. زیرا این صندلی ثابت فقط تا کنون متعلق به فراستی بوده است. این احتمال را هم می توان در نظر گرفت که به دلیل انتقادهای فیلمسازان متعدد از لفظ تند فراستی، محمود گبرلو سردبیر برنامه تصمیم دارد در آینده از منتقدان سینمایی به صورت چرخشی در هفت استفاده کند.
عدهای از فیلمسازان و حاضران در برنامه هفت از حضور مستمر فراستی در برنامه هفت که فضای نقد سینمای ایران را مخدوش کرده است گله کرده بودند. این حرکت حتی اگر به تصمیم سردبیر این برنامه ارتباطی پیدا کند می تواند نوید بخش اتفاقات بهتر همراه با نقدهای اصولی تر و به دور از موضعگیریهای شخصی دراین برنامه باشد که حتی به فضای سینمای ایران نیز کمک کند.»
آخرین جلسهای که مسعود فراستی در برنامه هفت حضور داشت، مربوط به نقد فیلم بوسیدن روی ماه حوزه هنری بود که میان او و کارگردان فیلم، همایون اسعدیان، بحثهای تندی پیش آمد.
در این رابطه تماسی داشتیم با مسعود فراستی و واکنش او را در این باره جویا شدیم. او که گویا دیگر به این قبیل اتفاقات عادت کرده بود، با رویی گشاده و همراه با خنده گفت: «جوان اند و جویای نام!» و به همین جمله اکتفا نمود.
گفتنی است در سالهای اخیر، کلاس های درس مسعود فراستی که در سطوح مختلفی برگزار می گردد، با استقبال فراوان طیف ارزشی و جوان روبرو شده. به اعتقاد برخی، وی توانسته است «طیف حزب اللهی» که سابقاً تمایلی به سینما نشان نمی داد را به این عرصه علاقه مند کند.