سرهنگ علی جلالی فراهانی،مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاعمقدس استان مرکزی با اشاره به مطلب فوق در گفتوگو با خبرنگار سرویس «فرهنگ حماسه» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، افزود: رسانهها با توجه به فرارسیدن مناسبتهایی مانند هفته دفاعمقدس و یا سالروز آزادسازی خرمشهر فعالیتهای خوبی را انجام میدهند اما متاسفانه این فعالیتها در طول سال تداوم ندارند.
وی ادامه داد: اگر رسانهها به صورت مداوم در حوزه دفاعمقدس فعالیت کنند بسیار خوب است چرا که ارزشهایی که در دوران دفاعمقدس شاهدش بودیم در جامعه نهادینه خواهد شد اما اینکه این فعالیتها چگونه باشد نیازمند آن است که سلسله مراتبی را در دستور کار خود قرار دهند از جمله این که دفاع مقدس را در قالبهای موضوعی مختلف بررسی کنند.
این جانباز شیمیایی با اشاره به اینکه معتقد هستم برخی از فعالان در حوزه رسانه و مطبوعات راحتطلبی را در دستور کار خود قرار دادهاند، توضیح داد: برخی دوست دارند بدون تحمل زحمت در حوزه دفاع مقدس فعالیت کنند به این معنی که برای رسیدن به مقصودشان هیچ حرکتی از خود نشان نمیدهند. به عنوان مثال گاهی اوقات بدون آنکه هدفی داشته باشند به نهادهای فعال در حوزه ایثار و شهادت مراجعه و تقاضا میکنند که هرچه در اختیار دارید به ما بدهید اما اینکه چه موضوعی مد نظر دارند مشخص نیست. اگر آنها موضوع خاصی را در نظر داشته باشند ما نیز مطالب و اطلاعاتی کاربردی و باارزشی را در اختیارشان قرار خواهیم داد.
سرهنگ جلالی فراهانی اظهار کرد: افکارسنجی مخاطبان رسانهها باعث میشود تا بدانند چگونه در حوزه دفاع مقدس فعالیت کنند. به عنوان مثال اگر رسانهای بیشتر مخاطبانش دانشجو هستند باید با توجه به ذائقه آنها مطالبشان را منتشر کنند.