کد خبر: ۸۶۹۹۶
زمان انتشار: ۱۵:۴۳     ۲۸ مهر ۱۳۹۱
علی‌اصغر زارعی، جواد جهانگیرزاده و مصطفی کواکبیان در برنامه «دیروز امروز فردا» شرایط سیاسی کشور را با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در استان خراسان شمالی بررسی کردند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، علی‌اصغر زارعی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، شب گذشته در برنامه «دیروز امروز فردا» در پاسخ به این سؤال که مسئولان تا چه اندازه سنگینی جنگ اقتصادی را بر دوش مردم احساس می‌کنند، اظهار داشت: هر کس به سهم خود باید اشکالات را بپذیرد و فرافکنی مشکلات، کار درستی نیست.

عضو جبهه پایداری با تأکید بر اینکه اقدامات اولیه بین مجلس و دولت در این زمینه صورت گرفته است، تصریح کرد: یکی از مسائل مهم در مباحث اقتصادی، عوامل اجتماعی و سیاسی است؛ در دوران جنگ نیز مردم روزهای سختی را تحمل کردند اما به پیروزی ختم شد، همچنین مردم انتظار به موقع عمل کردن از سوی مسئولان را دارند.

* تبلیغات نابهنگام ریاست جموری، آسیب‌زننده است

وی در بخش دیگری از سخنان خود به انتخابات آینده ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: انتخابات یک فرصت قانونی است و در کشور ما نیز مانند سایر کشورها به کاندیداها این اجازه داده شده تا خود را عرضه کنند اما هر چقدر این تبلیغات نابهنگام باشد، می‌تواند آسیب‌هایی را به دنبال داشته باشد.

*نیاز به برنامه‌محوری در انتخابات ریاست‌جمهوری آینده

زارعی با تأکید بر اینکه در حال حاضر برای انتخابات ریاست جمهوری آینده به برنامه محوری نیاز است، تصریح کرد: دولت، مجلس و قوه‌قضائیه باید پایداری در شرایط اقتصادی را فراهم کنند تا یک فضای آرام به وجود آید.

نماینده مردم تهران در مجلس در پاسخ به سؤال مجری برنامه مبنی بر اینکه منظور از شرایط خاص و وجه تمایز این دوره با دوره‌های قبلی چیست، اظهار داشت: منظور از شرایط خاص نوسانات قیمت ارز و سکه است که شرایط بدی را ایجاد کرده وگرنه شرایط کشور به قوت خود باقی است و نظام می‌تواند از این مرحله به خوبی عبور کند.

وی با تأکید بر اینکه شرایط انتخابات در کشور باید به‌گونه‌ای باشد که دولت فعلی کار خود را با قدرت انجام دهد، یادآور شد: متأسفانه در سال 88 برای بیان نقاط ضعف و راه‌حل آنها از چهارچوب‌ها عبور شد.

*استفاده از تیم‌های تماس و مذاکره به جای طرح سؤال

زارعی همچنین در خصوص عملکرد رسانه‌ها در شرایط فعلی کشور افزود: رسانه‌ها در حفظ آرامش کشور نقش مؤثری دارند و باید واقعیت‌ها را به نوعی منعکس کنند که منافع عمومی کشور آسیب نبیند و اگر مسئولان از طریق رسانه‌ها با یکدیگر صحبت کنند آثار خوبی نخواهد داشت.

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس بر همین اساس به بیانیه این فراکسیون در خصوص سؤال از رئیس جمهور اشاره و تصریح کرد: ما از دوستان خواستیم تا امضاهای خود را پس بگیرند و در واقع از طریق صحبت و تیم‌های تماس مسئله را حل کنیم.

زارعی همچنین گفت که ادبیات انقلاب اسلامی در اقتصاد کمتر مورد توجه قرار گرفته و دولت‌های گذشته نیز بیشتر سلیقه‌ای عمل می‌کردند.

* قوای سه‌گانه باید با همدلی تمهیدات لازم را انجام دهند

جواد جهانگیر‌زاده نماینده مردم ارومیه در مجلس و عضو فراکسیون رهروان ولایت نیز در ادامه درباره فشاری که به مردم در جنگ اقتصادی وارد می‌شود، گفت: باید همه دست در دست یکدیگر این مشکل را حل کنیم و سه قوه با یکدیگر تمهیدات لازم را انجام دهند اگرچه وظیفه قوه مجریه بیشتر است.

این نماینده مجلس با بیان اینکه در شرایط عادی می‌توان از هم‌اکنون وارد فضای انتخاباتی شد، تصریح کرد: اما باید دانست ما در یک برش تاریخی ویژه هستیم.

وی بر همین اساس انتخابات را فصل بیان ناکامی‌ها و آرزوها دانست و افزود: اینکه مقام معظم رهبری می‌فرمایند ورود زود هنگام را به مصلحت نمی‌دانم به دلیل این است که این ورود ممکن است نه تنها مشکلی را حل نکند بلکه بر مشکلات نیز بیفزاید.

جهانگیر‌زاده همچنین به تغییراتی که در دولت‌های گذشته شکل گرفته اشاره کرد و گفت: تغییرات ما در گذشته گفتمانی هم بوده است.

عضو فراکسیون رهروان ولایت با تأکید بر اینکه مجموعه نیروهای انقلاب با همه تفاوت‌ها در نگرش‌هایشان به دنبال بی‌ثباتی در کشور نیستند، گفت: اگر اتفاقاتی که پس از فتنه 88 شکل گرفت مدیریت نمی‌شد، مجموعه نظام و کشور تحت تأثیر این اتفاقات قرار می‌گرفتند.

وی با بیان اینکه دستگاه‌های امنیتی نیز به خوبی مسائل را رصد می‌کنند، اظهار داشت: ممکن است تصور شود با تأخیر برخی مسائل صورت گیرد اما این تأخیرها شاید به دلیل برخی مصلحت‌بینی‌هاست.

جهانگیرزاده همچنین درباره بحث استیضاح‌ها در مجلس نیز افزود: گاهی 20 نماینده با داشتن استیضاح در دست خود می‌آیند و حتی تأخیر آن را تذکر می‌دهند و هیئت رئیسه با توجه به قسمی که خورده است باید پیگیر حقوق باشد اما باید دید با شرایط موجود متناسب است یا خیر.

عضو فراکسیون رهروان ولایت در ادامه سخنان خود به صادقانه صحبت کردن با مردم اشاره و اضافه کرد: باید صادقانه و شفاف با مردم صحبت کرد؛ دشمن می‌خواهد بگوید مشکلات بازار ارز به دلیل اثرکردن تحریم‌ها است.

*نظر کواکبیان درباره کنفرانس مطبوعاتی احمدی‌نژاد

مصطفی کواکبیان مدیر مسئول روزنامه مردم‌سالاری نیز که به صورت تلفنی در برنامه «دیروز، امروز، فردا» سخن می‌گفت، ضمن محکوم کردن اقدام نابخردانه اروپا در قطع شبکه‌های برون‌مرزی جمهوری اسلامی ایران، درباره شرایط فعلی کشور اظهار داشت: باید منافع کلی نظام را رعایت کرد چرا که در حال حاضر برخی سعی دارند فرافکنی کنند.

دبیرکل حزب مردم‌سالاری به کنفرانس مطبوعاتی احمدی‌نژاد اشاره کرد و گفت: در بدترین شرایط اقتصادی کنفرانسی برگزار می‌شود که باید آبی بر آتش باشد اما اینگونه نیست و بنده اگر این مسئله را منعکس نکنم پس چه خاصیتی دارم.

مدیرمسئول روزنامه مردم‌سالاری با تأکید بر اینکه بحث ما در حال حاضر تا انتخابات است، افزود: کسی حق ندارد بگوید من قانون را آنطور که می‌فهمم اجرا می‌کنم این خود منشا جنجال است؛ اگر ما شرایط کشور را صادقانه مطرح کنیم همانگونه که مردم 33 سال ایستادگی کردند اکنون هم همانگونه خواهد شد در غیر اینصورت اعتمادشان کم می‌شود.

وی بر همین اساس به پذیرفتن انتقادات دلسوزانه اشاره کرد و گفت: باید دید دولت تا چه اندازه مسائل مربوط به نوسانات مربوط به قیمت ارز را از دیگران قبول می‌کند.

 کواکبیان خاطرنشان کرد: طرح سؤال از وزرا را خیلی نباید بزرگ کرد و اینکه اگر وزیری کنار رود دنیا به آخر خواهد رسید چرا که افراد فرهیخته بسیاری وجود دارند؛ جنجال‌ها به دلیل برخی نفسانیات است؛ از این رو با صداقت و حاکمیت قانون، جنجال‌ها فروکش می‌کند.

اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها