«انجمن دفاع از قربانیان تروریسم»، برای بررسی این موضوع باید به نگرش شبه کمونیستی آنها رجوع کرد.
نگرش مجاهدین به غرب برابر است با «جامعه فاسد و بورژوازی». نباید از نظر دور داشت که نگاه گروهک منافقین به لیبرالیسم تعابیری بهتر از امپریالیسم غربی نیست. از دید آنها باید با این امپریالیسم و استعمار جدید جنگید.
مجاهدین خلق تحت تاثیر آموزههای مارکسیستی دیدگاه ضد غربی شدیدی داشته و در شرایط کنونی به دلیل وضعیت پیش آمده سعی میکنند خود را به آمریکا نزدیک کنند.
دشمنی منافقین با غرب و در راس آن آمریکاییها به عنوان نوک پیکان امپریالیسم به حدی است که در جریان گروگان گیری 13 آبان 1358، پیشنهاد قتل کارکنان سفارت که به گروگان گرفته شده بودند را دادند. آنها وقتی در پادگان اشرف خبر حوادث تروریستی 11 سپتامبر را شنیدند شروع به رقص و پایکوبی کرده و مسعود رجوی دستور برگزاری جشن و سرور داد.
سیروس غضنفری از جداشدگان سازمان مجاهدین خلق است. وی در خصوص واکنش مسعود رجوی به حوادث 11 سپتامبر میگوید: مسعود بعد از پخش فیلم حادثه 11 سپتامبر سخنرانی خود را شروع کرده و گفت: دست مریزاد، اینطوری پوزه امپریالیسم را به زمین میمالند، این تازه کار یک نیروی ارتجاعی بود وای به روزی که یک نیروی چپ انقلابی و انقلاب کرده آن هم از نوع مریمیاش این حرکت را انجام دهد و اگر بار دیگر وزارت خارجه آمریکا ما را در لیست تروریستی قرار بدهد آن موقع دیگر چیزی از امپریالیسم نخواهد ماند.
منظور رجوی از نیروی چپ انقلابی، همان سازمان بود.
البته تهدیدات فرقه مجاهدین خلق برای کشورها و شهروندان اروپایی به تهدیدهای جانی محدود نمیشود. این گروه برای اقتصاد و امنیت اقتصادی کشورهای اروپا نیز میتواند یک تهدید جدی تلقی شود.
واقعیت این است که از دسیسه برای فرار مالیاتی تا جاسوسی عیله دولتها و کلاه برداری از دیگر اقدامات گروههای فرقهای است. گروههای فرقهای پول مورد نیازشان را از روشهای غیر مشروع به دست میآورند و این امنیت اقتصادی جامعه را تهدید میکند.
فرقه مجاهدین خلق نیز از جمله این فرقههاست که برای تامین مایحتاج مورد نیازش دست به جمع آوری پول از طریق راههای نامشروع میزند.
بدلیل فعالیتهای پول شویی شورای مقاومت ملی، سازمان مجاهدین در بیشتر کشورهای اروپایی و همچنین آلمان تحت پیگرد و تجسس پلیس قرار دارد.
بطور مشخص تحقیقات دادستانی شهر کلن در دسامبر 2001 باعث احساس نا امنی در شورای ملی مقاومت شد که عقب نشینی کاملاً مشخص در امر جمع آوری صدقه در گذشته را به همراه داشت. با جمع آوری صدقه، شورا فعالیتهایش را پوشش مالی میدهد و ساختارش را حفظ میکند. مجازاتهای قضایی و به همراه آن مشکلات مالی باعث تعطیل شدن پایگاههای زیادی در سطح آلمان شد.
بر اساس گزارش اداره امنیت فدرال آلمان «نقش اساسی در بدست آوردن پول در فرقه، غالباً از طریق سوء استفاده از پولهای صدقه و همچنین تقلب و جعل در استفاده از کمکهای اجتماعی میباشد.
در همین رابطه دادستانی شهرهای کلن و هامبورگ در گذشته تحقیقات قضایی از هواداران شورای ملی مقاومت بعمل آوردند. تعداد زیادی از پیگیریها از افراد، مختومه اعلام شد، چرا که متهمین در خارج از کشور بسر میبردند و توسط مقامات پیگیری موارد جنایی قابل دسترس نبودند. در یک نگرش کلی نتیجه تحقیقات دادستانی این بود که این سازمان اقدامات مالی خود را در قالب یک سیستم مالی بسیار پیچیده انجام میدهد.
در همین رابطه مشخص شد که توسط شبکهای متشکل از انجمنهای مختلف، جمع آوری پول در ارقام میلیونی انجام گرفته و در چارچوب پول شویی حرفهای در داخل سازمان جابجا میشود.
فرقه جهت تامین مخارج فعالیتهای خود در پوشش اهداف انسانی دست به راه اندازی یک سیستم حرفهای جمع آوری صدقه زد. که این جمع آوری در جمع آوری خیابانی و یا مراجعه به درب منازل صورت میگیرد.
بصورت معمول جمع آوری صدقه بصورت تیمهای حداکثر چهار نفری صورت میگیرد که بیشتر متشکل از ایرانیانی است که در کمپهای پناهندگی زندگی میکنند و برای این کار بطور سیستماتیک اجیر شدهاند و سرپرستی این تیمها معمولاً با افراد با تجربه فرقه میباشد.
صدقه گیرندگان پوشهای در قطع A4 را که حاوی مدارک و اطلاعاتی در مورد اعمال فجیع و موارد نقض حقوق بشر در ایران و همچنین عکسهایی از موارد شکنجه و اعدام و آوارگان و بچههای یتیم جهت ترغیب صدقه دهندگان است را به مردم نشان میدهند.
از صدقه دهندگان درخواست میشود که مشخصات خود را در لیست صدقه وارد کنند و به این وسیله آدرس خود را در اختیار بگذارند و یا با امضاء خود از مبارزه سیاسی سازمان حمایت کنند.
ادامه دارد...