به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، کامران باقری لنکرانی بعدازظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این تفکر که یک فرد میتواند رئیسجمهور شود و تغییر وضعیت ایجاد کند، صحیح نیست.
سخنگوی جبهه پایداری ادامه داد: افرادی که قصد حضور در انتخابات ریاست جمهوری را دارند باید گفتمان و تفکر را بر سلیقه خود ارجح بدانند.
وی با اشاره به شایعه حضور آیتالله هاشمی رفسنجانی در انتخابات ریاست جمهوری به عنوان ناجی کشور در شرایط کنونی گفت: هاشمی رفسنجانی تفکری را پایهگذاری کرده است که در زمان مدیریت وی خروجیهای مشخصی داشت و در بیاناتش همچنان همان روش ادامه دارد.
لنکرانی تصریح کرد: رشد اقتصادی گفتمان مشخص حزب کارگزاران است که در تمام سالهای فعالیت موضوع اقتصاد را محوریت کار خود قرار دادهاند.
وی با بیان اینکه در سالهای اخیر قوههای مقننه و مجریه نیز نگاه رشدمحور در اقتصاد داشتهاند، خاطرنشان کرد: برداشت من این نیست که مردم راه برونرفت از شرایط فعلی را حضور گفتمان و تفکر کارگزاران بدانند.
لنکرانی ادامه داد: حافظه تاریخی مردم ایران به خوبی سیاستهای کارگزاران را به یاد دارد و گمان نمیکنم خاطره خوشی از آن سیاستها در اذهان باشد.
سخنگوی جبهه پایداری اضافه کرد: اگر به حافظه تاریخی مردم مراجعه کنیم، بخشی از بحرانهای اقتصادی سالهای 75 و بعد از آن و مشکلاتی که به شدت کشور را در آن شرایط رنج داد، سیاستهای کارگزاران بود.
وی با بیان اینکه عدهای تلاش میکنند انتخابات ریاست جمهوری همچنان رقابت در سطح نازل بین فرد با فرد باقی بماند، تصریح کرد: با توجه به ارتقای فرهنگ سیاسی و اجتماعی مردم به نظر میرسد که شاهد تغییر رقابت از میان افراد به نفع گفتمانها باشیم.
سخنگوی جبهه پایداری با بیان اینکه با همراهی و همدلی مسائل و مشکلات سریعتر و بهتر حل میشود، اضافه کرد: انتظار مردم در امور اجرایی کشور و در میان مسئولان مختلف حفظ همدلی برای حل مشکلات است.
لنکرانی در ادامه با اشاره به معرفی کاندیدا از سوی جبهه پایداری در انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: در زمان فعلی که چند ماه به انتخابات مانده مبنای اصلی دنبال کردن نگاه گفتمانی است به این معنا که ورود مصداقی اصل را خدشهدار میکند و باعث میشود مطالبات مناسبی از دولت یازدهم نشود.
وی گفت: در فضای انتخابات نباید انتظار داشت تمام گروهها به کاندیدای یک گروه مشخص رای بدهند.
لنکرانی در پایان تصریح کرد: در نظام مردمسالاری دینی باید برنامهها متناسب با دهه عدالت و پیشرفت بیان شود و صرف داشتن پیشینه و شهرت، برای اصلح بودن فرد کفایت نمیکند.