زندگی با آیه ها ..... آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران ....... لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * 

 

      
کد خبر: ۸۳۵۵۳
زمان انتشار: ۰۱:۱۴     ۱۴ مهر ۱۳۹۱
واحد مرکزی خبر، رامین مهمان پرست افزود: این رویکرد افراطی که با اسلام ستیزی ، نژاد پرستی ، اعمال معیارهای دو گانه در حوزه های تروریزم و حقوق بشر شناخته می شود موجب تبدیل دولت کانادا به منبع تهدید امنیت بین المللی از طریق ایجاد تنش در روابط بین الملل شده است.

وی توصیه کرد که دولت کانادا بیشتر به مسائل داخلی خود از قبیل رسیدگی به حقوق بومیان و دست برداشتن از ترویج اسلام هراسی در کشورش بپردازد.

سخنگوی وزارت امو رخارجه در ادامه تاکید کرد: سیاستها و ادبیات تهاجمی در قبال ایران بیشتر از جانب کشورهای مدعی قدرت برتر در عرصه جهانی نیز آزمون شده و ناکارآمدی آن به اثبات رسیده است ، لذا تلاشهای منفعلانه دولت هارپر در این جهت نتیجه نداشته و نخواهد داشت.

مهمان پرست اظهار داشت هر چند این دولت با اخلال در روابط دو ملت تلاش کرد تا پس از موفقیت جمهوری اسلامی ایران در برگزاری اجلاس سران غیر متعهدها افتخار سیاسی جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین المللی را با چالش مواجه کند لیکن بازگشت به دوره عادی روابط دو کشور منوط به تصمیم کانادا نبوده و جمهوری اسلامی ایران بر اساس مصالح و منافع خود در این زمینه تصمیم گیری خواهد کرد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام