کد خبر: ۸۳۵۱۷
زمان انتشار: ۱۳:۵۸     ۱۳ مهر ۱۳۹۱
علی رغم تبلیغات گسترده علیه مسلمانان در کشورهای غربی، مردم آلمان روز به روز به اسلام علاقمندتر شده و جمعیت مسلمانان این کشور رشد قابل توجهی را داشته است. / آنچه که مقامات المانی را بسیار نگران کرده است، رشد روز افزون مسلمانان در آلمان و علاقمندی مضاعف مردم این کشور به دین مقدس اسلام می باشد.

علی رغم تبلیغات گسترده علیه مسلمانان در کشورهای غربی، مردم آلمان روز به روز به اسلام علاقمندتر شده و جمعیت مسلمانان این کشور رشد قابل توجهی را داشته است.

به گزارش سرویس بین الملل بی باک، دیروز چهارشنبه، همزمان با تعطیلات رسمی 3  اکتبر آلمان (به مناسبت اتحادآلمان شرقی و غربی)  و مراسم ویژه روز درهای باز مسجد در آلمان، صدها مسجد درهایشان را به روی مردم این کشور گشودند تا آلمانی ها از نزدیک با مسلمانان و مساجد آنان آشنا شوند.

در این روز علاقه مندان از نمایشگاه های برپا شده در مساجد بازدید کردند و به سخنرانی های مختلف درباره اسلام و مسلمانان گوش دادند.

امسال روز درهای باز مسجد با موضوع هنر و فرهنگ اسلامی بر گزار  شد. بیش از 600 مسجد و نمازخانه در آلمان برای این روز برنامه دارند و از آن جهت روز 3 اکتبر را برای چنین مناسبتی انتخاب کرده اند که نمایانگر تفاهم بین ادیان در آلمان باشد.

نورهان سویکان، دبیرکل شورای مرکزی مسلمانان آلمان در مصاحبه ای با شبکه ی ZDF آلمان گفت: هدف از برگزاری از چنین روزی، اعتماد به یکدیگر و دعوت به مساجد و بازدید از آنهاست.

وی افزود: این روز فرصتی است برای پاسخگویی به سوالات مردم و در حقیقت مقدماتی برای گفت وگوها است. با اینکه مساجد هر روز باز هستند، اما روز مسجد روزی است که به مردم جرات می دهد که به مسجد پا بگذارند. زیرا بعضی از مردم آلمان از ظاهر شدن در مساجد نگران هستند، با اینکه اکثر مساجد چندین دهه است که وجود دارند و تنها پیدا نبوده اند چون در پشت ساختمان ها قرار داشتند و علت انتخاب آن مکان ها هم به خاطر قیمت مناسبشان بوده است. زیرا تا امروز نیز مساجد با کمک مالی بانیان و اعزاء مسجد و با پول اندک اجاره می شود. اما امروزه با رشد تعداد مسلمانان، بسیاری از مساجد ظرفیتشان بیش از اندازه شده است و یا به مرور زمان استحکام خود را از دست داده اند.

خانم سویکان در جواب سوال خبرنگار ZDF درمورد دغدغه های مردم آلمان از مسلمانان گفت: بر اثر تبلیغاتد سوء علیه اسلام، مردم آلمان از دیدن علایم آشکار مسلمانان به طور مثال روسری در جامعه احساس ناراحتی می کنند. برخی تمایل دارد که این علایم از عموم برداشته شوند و تنها در محیط شخصی نمایان شود. رسانه ها و سیاستمداران نیز بر همین مبنا فعالیت می کنند. نمایان شدن این علایم در سطح جامعه به عنوان افراط گرایی شناخته می شود. اما وقتی که یک فرد مسلمان به طور آشکار روزه می گیرد و نماز می خواند، دلیلی بر تروریست بودن او نیست.

خانم سویکان در پایان صحبت های خود آرزو کرد، علاوه بر آنکه به مسلمانان اجازه داده می شود که به حزب های سیاسی راه یابند، به آنها اجازه ورود به پارلمان نیز داده شود و مسلمانان تنها به عنوان تاکتیک های مبارزات انتخاباتی مورد سوء استفاده قرار نگیرند. ما مصمم به دنبال آن هستیم که جایگاه مسلمانان آلمان را در جامعه مستحکم کنیم، البته آینده ی این فعالیت ها در دستان نسل های جوان است.

گفتنی است؛ آنچه که مقامات المانی را بسیار نگران کرده است، رشد روز افزون مسلمانان در آلمان و علاقمندی مضاعف مردم این کشور به دین مقدس اسلام می باشد.


تصاویری از مساجد در آلمان









تصاویر فوق از مسجد امام علی (ع) هامبورگ می باشد


بنا به اطلاعات منتشر شده توسط یک مؤسسه اسلامی واقع در شهر زوست، 240 مسجد کلاسیک و 2600 نمازخانه در آلمان وجود دارد. این مسجد نا محسوس به نام النور در شهر برلین قرار دارد.


تصویر فوق مسجد وطن واقع در شهر بیلهفلد که بنایش در سال های اخیر تکمیل شد، زیرا یک مناره کم داشت و در سال 2012 مبلغ ساخت آن به مسجد اهدا شد.


در یک پروژه ی تحقیقاتی آکادمی اسقف های رتن بورگ اشتوتگارت آمده است که شهرداری ها تلاش می کنند تا ساخت مساجد را به طور مخفیانه به مناطق تجاری منتقل کنند تا درگیری ها را به حد اقل برسانند.


این جا یک مکان صنعتی واقع در شهر اسن است که یک کارخانه ی کفش سازی سابق به مسجد تبدیل می شود.


مسجد  مسجد جامع مارکسلوه که سال 2009 در دویسبورگ تأسیس شده است، با یک مناره ی 34 متری و ظرفیت مکانی برای 1200 نفر درحال حاضر بزرگترین مسجد آلمان است.

 

این مسجد جدید التأسیس واقع در شهر کلن در منطقه ی ارن فلد باعث جنجال شده است. زیرا برخی مردم کلن مخالف وسعت مسجد و مناره های 55 متری اش هستند.

لینک:

http://www.fr-online.de/politik/moscheen-oeffnen-fuer-besucher,1472596,20155850,view,asTicker.html

http://www.stuttgarter-zeitung.de/inhalt.islam-moscheen-oeffnen-fuer-besucher.8c9b80f4-8084-4978-a640-bb2e00f9a358.html

http://www.heute.de/ZDF/zdfportal/web/heute-Nachrichten/4672/24592732/4ea68a/Man-m%C3%B6chte-den-Islam-nicht-sehen.html

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها