به گزارش خبرنگار «انتظامي» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سردار رادان در حاشيه دومين نشست تخصصي مشاوران و مددكاران پليس پيشگيري ناجا در پاسخ به سوالي مبني بر حضور پليس براي كنترل نوسان بازار ارز گفت: طبيعتا شناساييهايي در اين حوزه انجام شده و موضوع برخورد و چگونگي آن در يك كارگروه ويژه در حال رسيدگي است اما اقدامات بايد در جاي خود اطلاع رساني شود.
وي در مورد حادثه گروگانگيري كه روز دوشنبه توسط كارآگاهان پليس آگاهي تهران بزرگ كشف شد كه در اين گروگانگيري، گروگان گيران در مردادماه فردي را با حكم جعلي ربوده و فرد گروگان مدتها تصور ميكرده است كه توسط ماموران دستگير شده است گفت: مشخص است كه ماموران در چه شرايطي و بر چه اساسي در صحنه حاضر ميشوند.
جانشين فرمانده ناجا با بيان اينكه حكم ماموران در هر حالت بايد رويت شود گفت: ماموران مكلفند حتي در برخورد با مجرمان، حقوق مجرم و متهم را رعايت كرده و ضوابط قانوني را رعايت كنند.
وي با بيان اينكه مردم حق دارند كه حكم ماموريت پليس را طلب كنند تاكيد كرد: در يكي از ماموريتها نيز با وجود اينكه افراد مرا ميشناختند از من حكم ماموريت طلب كردند.
به گزارش ايسنا، وي با بيان اينكه در زمان ماموريت و حتي گشتهاي انتظامي به تمام مامورين پليس حكم داده ميشود، گفت: يكي از اعمال مجرمانه جعل عناوين است كه خوشبختانه با توجه به آمارهاي موجود اين مهم كاهش چشمگيري داشته است.
جانشين فرمانده ناجا در تشريح علل كاهش جعل عنوان در كشور گفت: علل مختلفي وجود دارد اما هوشياري مردم و همچنين برخورد با مجرمان در حوزه كشف و همچنين برخورد قاطع قضايي علت كاهش اين جرم در جامعه است.
وي در پايان تاكيد كرد: اين مساله كه فردي همزمان با سوء استفاده از لباس، پلاك و خودروي جعلي اقدام به انجام اعمال مجرمانه كند به ندرت صورت ميگيرد.