زندگی با آیه ها ..... آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران ....... لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * 

 

      
کد خبر: ۸۲۸۰۷
زمان انتشار: ۱۳:۱۲     ۱۰ مهر ۱۳۹۱
مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت ارشاد گفت: فهرست اسامی خبرنگاران واجد شرایط دریافت وام مسکن به بانک مرکزی ارسال شد.

پدارم پاک‌آیین در گفت‌وگو با خبرنگار جامعه فارس درباره آخرین وضعیت وام مسکن خبرنگاران اظهار داشت: فهرست اسامی خبرنگاران واجد شرایط دریافت وام مسکن خبرنگاران به بانک مرکزی ارسال شده است و بانک مرکزی با تعیین بانک عامل نسبت به پرداخت این تسهیلات اقدام خواهد کرد.

وی گفت: با توجه به اینکه 5 هزار ظرفیت برای دریافت این وام در نظر گرفته شده بود، همه خبرنگاران و روزنامه‌نگاران متاهل و مجرد که مدارک خواسته شده را از طریق سامانه سمان ارسال کرده بودند، مشمول دریافت این وام شده‌اند.

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت ارشاد تصریح کرد: امیدواریم با سرعت عمل بانک مرکزی هر چه سریع تر این تسهیلات در اختیار خبرنگاران قرار بگیرد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام