زندگی با آیه ها ..... آیه ۹۲ سوره مبارکه آل عمران ....... لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * 

 

      
کد خبر: ۸۰۱۶۰
زمان انتشار: ۱۳:۳۲     ۲۹ شهريور ۱۳۹۱
همزمان با فرارسیدن دهه کرامت، ساخت ضریح مطهر امام حسین(ع) به پایان رسید و به مدت 15 روز روی زائران و علاقه مندان بازگشایی می‌شود.
«محمود پارچه باف» مدیر پروژه ساخت ضریح مطهر امام حسین(ع) اظهار داشت: ساخت ضریح جدید حضرت اباعبدالله(ع) که از 14 خرداد سال 88 در قم آغاز شده بود اکنون به پایان کار خود رسیده و به زودی در دهه کرامت رونمایی خواهد شد.
 
وی با بیان اینکه در دهه کرامت مراسم پرده برداری و افتتاح ضریح جدید صورت می گیرد، گفت: مردم ایران از 11 مهرماه به مدت دو هفته می توانند از ضریح مطهر حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در شهر مقدس قم بازدید کنند.
 
پارچه باف در پایان تاکید کرد: این کار مقدس که در اصل متولیان آن مردم هستند به اتمام رسیده و لحظه شماری می کنیم تا روز موعود به مدت 15 روز به روی زائران و علاقه مندان بازگشایی شود.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
بهنام
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۹:۰۳ - ۲۹ شهريور ۱۳۹۱
۱
۰
السلام علی الحسین
وعلی علی بن الحسین
وعلی اولادالحسین
وعلی اصحاب الحسین
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها
نیازمندیها
09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام