کد خبر: ۷۷۷۶۶
زمان انتشار: ۱۴:۰۷     ۱۶ شهريور ۱۳۹۱
انجمن دفاع از قربانیان تروریسم در خاورمیانه، از فرزندان و خانواده‌های قربانیان ترور تشکیل شده که هدف خشونت وحشیانه تروریست‌ها قرار گرفته‌اند.

انجمن در نظر دارد تا به افشای ماهیت فرقه‌ای سازمان مجاهدین خلق و سایر گروه‌های تروریستی در اذهان جهانیان مبادرت کرده، بدین وسیله از گسترش و عملکردهای تروریستی جلوگیری کند و بستری را فراهم آورد تا اعضای فرقه‌های تروریستی به حداقل ممکن کاهش یابند.

با توجه به تاثیر هویت فرقه‌ای در وقوع اقدامات تروریستی و عملکرد فرقه‌ای مجاهدین خلق نسبت به اعضاء و نوع عضوگیری این سازمان، توجه خود را به بررسی ارتباط این دو مولفه معطوف می‌سازیم.
با توجه به مغفول ماندن عملکرد ضد انسانی سازمان مجاهدین خلق، شناسایی امور مربوط به این سازمان را مد نظر داریم، بویژه عملکردی که سازمان مذکور نسبت به اعضای خود در پادگان اشرف دارد، امری که هر از چندگاهی که اعضاء موفق به فرار از این پادگان شده و پا به دنیای آزاد می‌گذارند، پرده از ساختار فرقه‌ای و ضد انسانی حاکم بر آن بر می‌دارند.
با توجه به این مهم به بررسی شاخصه‌های اصلی این سازمان با دغدغه حقوق بشری می‌پردازیم و آن را دریچه‌ای قرار می‌دهیم که در پرتو آن نگاهی حقوق بشری را در مقابله با تروریسم دنبال می‌کنیم.
نگاهی کلی به فرقه مجاهدین خلق
فرقه مجاهدین خلق، بعنوان فرقه نظامی- سیاسی محسوب می‌شود که در لیست گروه‌های تروریستی بسیاری از کشورها از جمله وزارت خارجه ایالات متحده آمریکا قرار دارد. تقسیم گروه‌های تروریستی به شاخه‌های گوناگون به منظور گریز از وجه تروریستی و مورد هدف قرار گرفتن از سوی غرب، امری رایج از سوی سازمان‌های تروریستی است. از جمله موارد می‌توان به سازمان تروریستی پ.ک.ک. و سازمان مجاهدین خلق اشاره کرد.
سازمان مجاهدین خلق نیروهای خود را در شاخه‌های گوناگون تقسیم کرد و این شاخه‌ها تحت عناوینی همچون شورای ملی مقاومت (NCRI)، مجاهدین خلق(MEK)، سازمان مجاهدین خلق(MKO)، مجاهدین خلق ایران (PMOI)، ارتش آزادی بخش ملی ایران (NLA)، جامعه دانشجویان مسلمان ایران و سازمان مبارزان مقدس خلق ایران فعالیت می‌کند.
اعضاء این سازمان تحت آموزش‌های شدید نظامی قرار گرفته و تحت حمایت و کنترل سیستم امنیتی عراق سرنگونی قهرآمیز رژیم ایران را هدف خود قرار داده بود. این سازمان عملیات‌های تروریستی بسیاری را در کارنامه خود ثبت کرده است.
این سازمان تروریستی نیز همچون سایر سازمان‌های تروریستی به رغم ارتکاب به اقدامات تروریستی از پذیرش عنوان تروریست بودن امتناع کرده و خود را تحت عناوین متفاوت دیگری تعریف می‌کنند، این امر بویژه از آن رو صورت می‌گیرد که عرصه پس از 11 سپتامبر بر گروه‌های تروریستی بسیار تنگ شد و محدودیت‌های بسیاری بر این گروه‌ها حاکم شد.
از دیگر موارد می‌توان به گروهک تروریستی جند الله اشاره کرد که خود را تحت عنوان جنبش مقاومت مردمی ایران تعریف کرده و در لوای این عنوان مرتکب وحشیانه‌ترین اقدامات تروریستی علیه مردم این سرزمین شد.
نکته این که هر دو این گروه‌ها از سوی وزارت امور خارجه ایالات متحده به عنوان گروه‌های تروریستی شناسایی شده‌اند.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۲
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
ث ب
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۲۱:۰۵ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۱
۰
۰
و الان هم بطور فعالانه در فیسبوک مشغول عضوگیری هستند.
پاسخ
پورا
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۰۸:۵۴ - ۱۸ شهريور ۱۳۹۱
۰
۰
برا اینکه ریشه سازی از اونا بر نمیاد!
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها