
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، "سابینا بگان" هنرپیشه آلمانی که به «کوئین بی» [به معنای ملکه زنبور عسل] معروف است در مصاحبهای اعلام کرد که وی از «سیلویو برلوسکونی» نخست وزیر سابق ایتالیا باردار شده است.
سابینا بگان، هنرپیشه معروف آلمانی معروف به «کوئین بی» [به معنای ملکه زنبور عسل]
این هنرپیشه 38 ساله آلمانی در این مصاحبه زمانی که از او درباره برخی شایعات در این باره که برلوسکونی پدر فرزندش است، پرسیده شد، گفت: این خیلی ساده است، چون من فقط با وی همخوابه شدهام.
برلوسکونی 75 ساله هنوز هیچگونه اظهارنظری در این باره نکرده و حتی واکنشی نیز به این موضوع نداشته است.
سابینا در ادامه این مصاحبه گفت اگر چه برلوسکونی در حال حاضر بسیار افسرده است اما وی به صحنه سیاسی باز خواهد گشت.
وی افزود: برای برلوسکونی، سیاست راهی برای شارژ مجدد باتریاش است.
در رسانههای ایتالیایی نام سابینا با مهمانیهایی گره خورده است که برلوسکونی در اقامتگاه خود در «ساردینا» و «رم» برگزار میکرده است، جایی که دختران جوان در آنجا به خودنمایی می پرداختند.
بگان اصلیتی بوسنیایی دارد و نام واقعی وی «بگانویچ» است.
برلوسکونی که در نوامبر 2011 از سمت خود استعفا داد هنوز عضوی از پارلمان ایتالیا به شمار میآید اما محاکمه وی به دلیل رابطه نامشروع جنسی با فاحشهای زیر سن قانونی ادامه دارد.
سابینا بگین اعلام کرده که فقط برلوسکونی پدر فرزند وی است