عباس قبادی در گفتوگو با ايسنا با اعلام خبر بالا گفت: طبق بررسيها،
اقدامات انجام شده در زمینه ی تولید نان با کیفیت ازجمله آموزش نانوایان،
بهسازی و نوسازی واحدهای نانوایی و نظارت بر آنها از متغیرهای تأثیرگذار بر
افزایش کیفیت نان توليدي در تیرماه است.
معاون وزیر صنعت، معدن و
تجارت درخصوص نحوه سنجش کارشناسی کیفیت نان گفت: به منظور سنجش کیفیت نان،
كارشناسان كنترل كيفي آزمایشگاههای غله و خدمات بازرگانی مناطق 14 گانه
کشور در هر ماه، سه درصد واحدهای نانوایی در هر استان را با درنظر گرفتن
پراکنش جغرافیایی این واحدها و نوع نان تولیدی، نمونه برداری مي كنند كه
مطابق با معیارهای کیفی از نمونه ها، نمره كيفي هر استان و از ميانگين كل
استانها، نمره كشوري تعيين ميشود.
قبادی افزود: ارزیابی مسئولین
کنترل کیفی شرکتهای مناطق براساس شاخص های مندرج در استاندارد 2628 نان
سنتی نشان می دهد كه نان سنگک و تافتون با نمره کیفیت 78 از 100 بالاترین
نمره را به خود اختصاص داده و نانهای بربری و لواش به لحاظ کیفیت در رتبه
های بعدی قرار دارند.