
وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ الَّذِينَ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَخْرِجْنَا مِنْ هَذِهِ الْقَرْيَةِ الظَّالِمِ أَهْلُهَا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ وَلِيًّا وَاجْعَلْ لَنَا مِنْ لَدُنْكَ نَصِيرًا * * * شما را چه شده که در راه خدا و [رهایی] مردان و زنان و کودکان مستضعف [ی که ستمکاران هر گونه راه چاره را بر آنان بسته اند] نمی جنگید؟ آن مستضعفانی که همواره می گویند: پروردگارا! ما را از این شهری که اهلش ستمکارند، بیرون ببر و از سوی خود، سرپرستی برای ما بگمار و از جانب خود برای ما یاوری قرار ده. * * * بدون کشته شدن سرنوشت بیهوده است / شهید اگر نتوان شد بهشت بیهوده است
وي ادامه داد: پس از بررسي MRI مشخص شد رباط صليبي ميداودي سالم است و مشکلي ندارد و تنها به مينيسک خارجياش فشار آمده است. زانوي پاي ميلاد التهاب و نياز به فيزيوتراپي دارد. در نظر داريم از زانوي او تصويربرداري ديگري انجام داديم تا ميزان آسيبديدگي وارده به مينيسک اين بازيکن مشخص شود.
معاونت پزشکي باشگاه استقلال تاکيد کرد: آنچه مشخص است اينکه ميداودي به 3 هفته فيزيوتراپي نياز دارد و بدين ترتيب تا آن زمان قادر به بازي نخواهد بود.
نوروزي درباره آخرين شرايط مجتبي جباري اظهار داشت: با توجه به صحبتهايي جباري و تمايل وي براي عمل تحت نظر دکتر کيهاني، مقدمات کار فراهم شده و اين بازيکن فردا در تهران عمل خواهد شد. ميزان دوري جباري پس از عمل فردا مشخص ميشود.
گفتني است، ديدار پرسپوليس و استقلال سوم شهريور برگزار ميشود و بدين ترتيب ميداودي اين بازي را از دست داد.