کد خبر: ۷۳۳۶۷
زمان انتشار: ۰۲:۱۷     ۲۴ مرداد ۱۳۹۱
مديرعامل شركت قارچ دزفول گفت: اگر حمايت بيش‌تري در توليد قارچ شود اين محصول مي‌تواند به عنوان جايگزين محصولات ديگر مانند گوشت و مرغ كه با قيمت‌هاي زياد فروخته مي‌شوند، باشد.

غلام‌علي اسلامي‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ـ منطقه خوزستان عنوان‌ كرد: قارچ توليدي ما روزانه و با قيمت مناسب و قابل قبول در بازار عرضه مي‌شود.

وي افزود: سه سال گذشته تسهيلاتي از دولت دريافت كرديم كه متناسب با شرايط سه سال گذشته بود اما در حال حاضر باتوجه به افزايش قيمت مواد اوليه و انرژي، توانايي پرداخت اين تسهيلات را نداريم. قرار بر اين بود كه جهت توليد بيشتر قارچ، دولت در اين زمينه يارانه در نظر بگيرد اما اقدامي در اين زمينه انجام نشد.

مديرعامل شركت قارچ دزفول تصريح‌كرد: باتوجه به برنامه‌ريزي‌هايي كه انجام داديم، اكنون آمادگي احداث واحد كمپوستينگ با ظرفيت بيش از 50 تن را داريم كه در صورت احداث اين واحد، حداقل براي هزار نفر اشتغال‌زايي ايجاد خواهد شد. متاسفانه اقدامي از سوي دولت براي رفع مشكلات و طرح‌هايي كه در گذشته انجام داديم، نمي‌شود و ما نيز به تنهايي توانايي اجراي اين طرح‌ها را نداريم.

اسلامي‌زاده با اشاره به هزينه و قيمت توليد قارچ خاطرنشان‌كرد: در حال حاضر قيمت قارچ هيچگونه تناسبي با هزينه تمام شده آن ندارد به طوري كه قيمت توليد قارچ در شركت، سه هزار تومان تمام مي‌شود و با قيمت سه هزار و 300 تومان به عمده‌فروشان فروخته مي‌شود.

وي اظهار كرد: قيمت قارچ در چند سال گذشته توسط انجمن صنفي توليدكنندگان قارچ در سراسر كشور تعيين مي‌شد اما اكنون استانداري هر استان تعيين‌كننده قيمت قارچ است.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها