بی باک: "ورود زودهنگام به انتخابات به مصلحت کشور نيست. قانون اساسي استفاده از امکانات دولتي و بیت المال در انتخابات توسط نامزدان را ممنوع کرده و در واقع تخلف هم محسوب ميشود و تخطي از قانون در بررسي صلاحيت کانديداها تاثيرگذار خواهد بود؛ از لحاظ شرعي تخلف از قانون جمهوري اسلامي و هزينه کردن از بيتالمال براي فعاليتهاي انتخاباتي نامزدين حرام است. تا به این ترتیب هر گونه فعالیت انتخاباتی قبل از موعد مقرر را غیر قانونی بدانیم." این اظهارات آنچنان واضح و روشن است که احدی در آن شک ندارد و حتی رسانه های منسوب به کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری یازدهم بویژه رسانه های حامی آقای شهردار بیش از دیگر رسانه ها به تخلفات شرعی و قانونی در اینباره اشاره می کنند اما براستی کاندیداها تا چه حد خود عامل به این مباحث هستند.
در همین راستا خبرنگار " بی باک" به منظور بررسی تحرکات انتخاباتی کاندیداهای احتمالی ریاست جمهوری آتی در دانشگاه های معتبر کشور با مصطفی مستأجران مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه خواجه نصیر به گفتگو پرداخته است.
مستاجران از تخلفات و تبلیغات زودهنگام آقای قالیباف در دانشگاه خواجه نصیر و یارگیری توسط عوامل وی خبر می دهد که مشروح اظهارات وی در گفتگو با خبرنگار "بی باک" در ادامه تقدیم می گردد.
حضرتعالی در دیدار اخیر حضرت آقا با دانشجویان حضور داشتید؟
بله
به نظر شما مهم ترین نکته ای که حضرت آقا به دانشجویان متذکر شدند؛ چه نکته ای بود؟
از نکات مهمی که به نظر من حضرت آقا متذکر شدند؛ بحث آرمان گرایی بود. معظم له در سه بخش به این موضوع تاکید کردند. قسمت اول، آرمان گرایی سیاسی بود که حضرت آقا خیلی کوتاه به این موضوع اشاره کردند. برداشت بنده این است که دانشجویان در آرمان گرایی سیاسی خوب عمل کردند و حضرت آقا در این زمینه کمتر نگرانی هایی دارد.
قسمت دوم آرمان گرایی که حضرت آقا مطرح کردند؛ آرمان گرایی در علم بود. ایشان کار کردن و خوب درس خواندن و کلا به آرمانگرایی در زمینه ی علمی تاکید زیادی داشتند که این تاکیدات معظم له در این بخش نشان می دهد که دانشجویان در این زمینه هنوز توقعات مقام معظم رهبری را آنچنان که شایسته و بایسته است، برآورده نکرده اند.
نکته ی سومی که در آرمان گرایی ایشان مطرح کردند؛ آرمان گرایی در معنویت و اخلاق بود که معظم له خیلی روی آن تاکید داشتند و دانشجویان را در این زمینه یعنی در زمینه ی اخلاق و معرفت تشویق کردند و بخصوص اینکه در یک قسمت درس اخلاقشان ایشان فرمودند که از قول به غیر از علم حتما بپرهیزید یعنی در فضای اخلاقی همیشه کار کنید و هیچ وقت در صحبتها و در زندگی پایمان را از مرز اخلاق بیرون نگذاریم و این نکته ی پرهیز از قولی که بدان علم نداریم که تهمت و غیبت می شود را در همه ی عرصه های زندگی به خصوص در عرصه های سیاسی که متاسفانه یک چیز رایج شده، بسیار مد نظر قرار دهیم.
جناب آقای مستاجران؛ توصیه های حضرت آقا به دانشجویان را حضرتعالی بازگویی کردید اما نکته ای که حضرت آقا به مسئولین بارها متذکر شده اند؛ بحث عدم ورود به تبلیغات زودهنگام انتخاباتی است. اولا فضای سیاسی دانشگاه خواجه نصیر را در این زمینه چه طور می بینید؟ آیا شما و سایر دانشجویان تخلفی در این زمینه مشاهده کرده اید که لازم به تذکر باشد؟
همواره یکی از نگرانی ها و نارضایتی های حضرت آقا، آغاز فعالیت های زود هنگام انتخاباتی بود. این سوال را دانشجویان سال گذشته هم پرسیدند که باز هم حضرت آقا با اینکه انتخابات در اسفند ماه بود، دانشجویان و مردم را از وارد شدن زود هنگام در انتخابات باز داشتند یعنی گفتند که زمان انتخابات و تبلیغات و بحث در انتخابات هنوز نرسیده است لذا هیچگاه خوب نیست که یک سال قبل از این وارد فضای انتخابات شویم به همین دلیل حضرت آقا در مورد انتخابات صلاح ندانستند که صحبت کنند و ورود به انتخابات را از مدتها قبل درست ندانستند اما متاسفانه ما در سطح دانشگاه ها و جامعه شاهد برپایی ستادهای انتخاباتی برخی کاندیداها هستیم یعنی برخی از کاندیدای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری یارگیری و فعالیت هایشان را از مدتها قبل برای انتخابات شروع کرده اند.
این کاندیداها به چه شکل در حال فعالیت هستند؟
بعضی از کاندیداها که در انتخابات 84 نیز حضور داشتند، از همان ایام که در انتخابات شکست خوردند؛ ستادشان را تعطیل نکردند و در حال فعالیت های انتخاباتی می باشند و در شریط فعلی فعالیت هایشان را بیش از گذشته کرده اند و در دانشگاه های کشور ستادهایشان دایر شده و به طور جدی شروع به عضو گیری نموده اند. البته این افراد قصد دارند که فعالیتهایشان را از مهرماه بصورت جدی تر دنبال نمایند.
از دانشگاه خواجه نصیر بگویید؛ در این دانشگاه چه کسانی و به چه شکل فعالیتهای انتخاباتی خود را دنبال می کنند؟
در دانشگاه ما هم برخی کاندیداها علنا تحرکاتشان را آغاز کرده اند و قصد یار گیری دارند. برخی دانشجویان را بعنوان عوامل خود انتخاب کرده اند تا از طریق آنها فعالیتهای انتخاباتی شان را دنبال کنند.
شما بعنوان مسئول بسیج این دانشگاه برای مقابله با افرادی که متاسفانه فرمایشات حضرت آقا را نادیده گرفته و چنین تخلفات واضحی را انجام می دهند؛ چه کاری انجام دادید؟
ما از جانب بسیج دانشجویی و قسمت های دیگر دانشگاه به آن ها این تذکر را دادیم که شروع کردن فعالیت های انتخاباتی از الان نه به صلاح کشور و نه مورد رضایت حضرت آقا است؛ که متاسفانه فکر کنم به این تذکر هم گوش نمی دهند .
مصاحبه با " بی باک" یک شجاعت و بی باکی مضاعفی را می طلبد. لطفا بعنوان مسئول بسیج دانشگاه خواجه نصیر واضح و شفاف به مردم و مسئولین نام متخلفین را بگویید. چه کسانی فرمایشات حضرت آقا و خواست ملت و نخبگان جامعه و از همه مهمتر قانون و شرع را نادیده گرفته و تحرکات زود هنگام انتخاباتی خود را آغاز کرده اند؟
عده ای از دانشجویان را انتخاب کرده اند و آن دانشجویان برای ستاد آقای قالیباف فعالیت می کنند و شروع به یارگیری برای انتخابات می کنند.
خب شاید برخی دانشجویان بصورت خودجوش چنین اقداماتی را برای آقای قالیباف انجام می دهند و هیچ ارتباطی با شخص آقای قالیباف نداشته باشد.
آنطور که معلوم است؛ این تحرکات خودجوش نبوده بلکه از بالا نیروهایشان را برای دانشگاه های مختلف مشخص کرده اند و با برنامه پیش می روند و متاسفانه برنامه شان ورود زود هنگام به عرصه تبلیغات انتخاباتی می باشد که از یکی دو ماه گذشته این کار را در دانشگاه ها آغاز کردند.
به نظر شما این تخلفات در دانشگاه های دیگر هم بوده است یعنی دوستانتان از بسیج های سایر دانشگاه ها گزارشاتی از این صنف به اطلاع شما رسانده اند؟
من از دانشگاه های دیگر خبری ندارم و در این زمینه کسب اطلاع نکردم اما وقتی که برای دانشگاهای تهران یک نفر مسئول ستاد دانشجویی معلوم شده و در دانشگاه ما هم یک سری افراد زیر مجموعه تعیین شده است؛ احتمال خیلی قوی وجود دارد که در دانشگاههای دیگر هم شروع به فعالیت کرده باشند و افراد و مسئولین ستاد هایشان را مشخص کرده باشند و به دنبال برنامه ریزی برای فعالیتهای گسترده از اول مهرماه هستند.