کد خبر: ۷۲۴۴۳
زمان انتشار: ۱۵:۳۰     ۱۹ مرداد ۱۳۹۱
سعید عبد ولی‌کشتی‌گیر، قهرمان و پهلوان خوزستانی ورزش ایران که در مسابقات کشتی فرنگی المپیک لندن، قربانی ناداوری‌هایی شد و حقش پایمال شد، سال گذشته در همین روزها، حق خود را بخشیده بود، آنهم در چه حماسه ای!
سعید عبد ولی‌،کشتی‌گیر، قهرمان و پهلوان خوزستانی ورزش ایران که در مسابقات کشتی فرنگی المپیک لندن، قربانی ناداوری‌هایی شددر سال گذشته در همین روزها، حماسه دیگری آفریده بود.

به گزارش «تابناک» در شهریور سال گذشته، سعید عبدولی، قهرمان کشتی فرنگی جهان در وزن ۶۶ کیلوگرم با حضور در منزل «شهید بابایی‌زاده»، از شهدای حملات گروهک تروریستی پژاک، مدال قهرمانی خود را به پدر وی اهدا کرد.

گویا تقدیر این پهلوان کشورمان در این است که هر سال یک حماسه بیافریند و چشم جهانیان را به پهلوانی ایرانیان خیره کند. یک روز مدال خود را به مظاهر غیرت ایرانیان تقدیم می‌کند و سر بر آستان آنان می‌ساید و روز دیگر، فریاد غیرت ایرانیان را در لندن سر می‌دهد که اغیار هم ندای وی را و دعوت او به اعتراض به این حق کشی را لبیک می‌گویند. حماسه زمان و مکان نمی‌شناسد و این فرزند خوزستان و اندیمشک، اکنون چنان حماسه‌هایی را در وجود خود به هم آمیخته است که دوست و دشمن از وصف آن ناتوان هستند.



تصویری که در آن سعید عبد ولی‌ زاده مدال خود را به پدر شهید بابایی زاده تقدیم می‌کند

ایران و ایرانیان در چنین زمانه‌ای پر از مخاطره‌ای به عبد ولی‌ها نیاز دارد؛ به شهید بابایی زاده‌هایی که جهادشان همچنان مستمر و بی‌وقفه ادامه دارد.

فراز‌هایی از زندگی شهید بابایی‌زاده

در خرداد ۱۳۶۲، در محله ساختمان (کوی شهدای فعلی) اندیمشک و در دامان مادری عفیف و پدری سختکوش و مؤمن و در خانواده‌ای متدین چشم به جهان گشود که نامش را «مجتبی» گذاشتند.

دوران کودکی او همزمان با سال‌های پر بار دفاع مقدس بود. تربیت صحیح پدر و آموزه‌های اخلاقی مادر از‌‌ همان دوران که فضا آکنده از بوی جهاد و شهادت بود، باعث شد او متفاوت از هم سن و سالانش بار بیاید.

وی دوران تحصیلات ابتدایی و راهنمایی را در اندیمشک و در دبستان «فردوسی» و مدرسه «آزادگان» گذراند.

در نوجوانی، شخصیتی منطقی و معقول داشت و آنچنان صلابت و وقاری در رفتارش آشکار بود که او را از دیگر همسن و سالانش متمایز می‌کرد. برخ
ورد خوب و لحن کلامش و آرامش در رفتارش، سبب برانگیختن احترام و تحسین همگان می‌شد. ارتباط عمیق عاطفی با خانواده و اقوام و دوستان داشت.

در آغاز ورود به سپاه، یگان مخصوص «صابرین» را برای خدمت برگزید و چندین سال آموزش‌های سخت و طاقت‌فرسا را با موفقیت پشت سر گذاشت. این آموزش‌ها از او تکاوری دلاور و شجاع ساخته بود.

به گفته همرزمان و فرماندهانش در رزم و جنگ از قوی‌ترین و باهوش‌ترین نیروهای عملیاتی به شمار می‌رفت و دارای قدرت عملیاتی بالایی بود.

شهید مجتبی بابایی‌زاده، تکاوری دلاور بود که به دلیل توانایی بالای ذهنی و جسمی در چندین عملیات سخت و موفق علیه دشمنان مرزی نظام مقدس شرکت کرده بود.

فرزند قهرمان اندیمشک در تاریخ ۱۳۹۰/۶/۱۳ در عملیات پاکسازی مرزهای شمال غرب کشور از وجود اشرار و گروهک تروریستی پژاک در ارتفاعات جاسوسان در نبردی سخت به آرزوی دیرینش رسید و به فیض شهادت نایل شد. در هنگام شهادت، ذکر یا «علی بن ابی طالب» بر زبانش جاری بود و به خیل شهدا پیوست.

مراسم تشییع این شهید با شکوهی وصف‌ناپذیر که یادآور سال‌های دفاع مقدس بود، در روز پنجشنبه ۱۳۹۰/۶/۱۷ برگزار شد.

پیکر پاک این شهید در بهشت زهرای اندیمشک در جایی که آرزوی دفن شدن در آنجا را داشت، در کنار پسر عمه‌اش، فرمانده شهید عزت الله حسین‌زاده آرام گرفت.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:۱
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
ارسال نظرات
ریحانه
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
۱۶:۲۲ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۱
۰
۰
یادشان و نامشان گرامی و جاوید.

به سبب آبرویتان نزد خدا و ائمه معصومین، شفیع ما هم باشید.
پاسخ
جدیدترین اخبار پربازدید ها