کد خبر: ۷۲۱۶
زمان انتشار: ۱۳:۲۸     ۱۴ آذر ۱۳۸۹
تعدادي از فعالين تشکل هاي دانشجويي حامي جريان فتنه دانشگاههاي تهران با يوسف صانعي ديدار کردند.
اخيراً تعدادي از فعالين تشکل هاي دانشجويي حامي جريان فتنه دانشگاههاي تهران در سفر به شهرستان قم با مراجعه به دفتر آقاي يوسف صانعي با وي ديدار که نامبرده پيرامون ضرورت آزادي بيان و فوايد آن براي جامعه و نحوه چگونگي غيبت از ظالم و ظالمين سخنراني نموده است.
به گزارش جوان آنلاين صانعي با اعلام اينکه انتقاد از ظلم و ظالمين غيبت محسوب نمي شود و حرام نيست گفت : «انتقادي غيبت محسوب مي شود که براي اغراض شخصيه باشد اما اگر کسي با عمل و کلامش دارد آبروي اسلام و کشور را مي برد اينجا انتقاد کردن غيبت محسوب نمي شود و حرام نيست» .
مشاراليه در ادامه سخنانش با اشاره به ضرورت آزادي بيان و عقيده و فوايد آن براي جامعه اظهار داشت :
« در بيان علما در تفسير آيه شريف (لا يحب الله الجهر بالسوء من القول الا من ظلم)اختلاف است که دايره فريادکردن ظلم و ظالم و دفاع از مظلوميت ستمديده تا کجاست. آيا جوار اين فرياد زدن عمومي است يا فقط در نزد قاضي صالح است؟ در اين رابطه شيخ اعظم انصاري (اعلي ا... مقامه) به نکته ظريفي اشاره ميکند و مي گويد : اگر کسي بگويد انتقاد از ظلم ظالم نزد هر کسي مانعي ندارد، نمي شود گفت که سخن گزافي است . بعد مي افزايد اگر اسلام اين را اجازاه داد شايد دليلش اين باشد که عقده ها باز بشود، چراکه بازشدن عقده حداقل فايده اش اين است که فشارهاي روحي و عصبي کاهش مي يابد . امروز يکي از اشکالاتي که به حکومت هاي ظالم وارد است . اين است که مانع آزادي بيان افراد مي شوند و سبب ايجاد عقده در افراد مي گردند. البته نگراني آن جايي است که اين عقده ها اگر متراکم بشود ، به حد انفجار خواهد رسيد و ديگر هيچ چيز نمي تواند جلوي آن را بگيرد» .
وي با بزرگ نمايي برخي از مشکلات موجود درجامعه گفت: «امروز عده اي به جاي حل مشکلات اقتصادي ، معيشتي، سياسي و ناهنجاري اجتماعي، فقر و اعتياد هر روز به دنبال يک سوژه و بهانه براي انحراف افکار عمومي از موضوعات اصلي و اساسي جامعه اند.»
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها