به گزارش آژانس امنیت دفاعی امریکا که در 20 جولای امسال برای کنگره امریکا ارسال کرده، این تجهیزات ساخت کمپانی لاکهید مارتین امریکا است. این شرکت که از مهمترین تولیدکنندگان محصولات صنایع هوا فضایی و نظامی پیشرفته در آمریکا محسوب می شود، در سال ۱۹۹۵ از به هم پیوستن شرکت لاکهید و شرکت مارتین ماریتا شکل گرفته است.
وزارت دفاع امریکا «پنتاگون» اعلام کرد که 60 عدد موشک فوق پیشرفته پاتریوت مدل PAC3 به ارزش 2/4 میلیارد دلار با دولت کویت امضاء کرده است. این معامله که بایستی به تایید کنگره امریکا نیز برسد یکی از بزرگترین معاملات کشورهای حاشیه جنوب و شرق خلیج فارس است.
آژانس همکاری امنیت دفاعی (DSCA) که مسئول فروش تسلیحات آمریکا به کشورهای خارجی است، در بیانیهای که بر روی وب سایت خود قرار داده، اعلام کرد که در 20 ژوئیه، کنگره را از طرح خود برای فروش تسلیحات به کویت مطلع کرده است.
بر اساس این گزارش، کنگره 30 روز مهلت دارد که هرگونه مخالفت ممکن خود با این طرح را اعلام کند و اگر مخالفتی از سوی کنگره اعلام نشود، این قرارداد معتبر اعلام می شود.
اوایل سال جاری میلادی در نشستی که آمریکا و 6 عضو شورای همکاری خلیج فارس، بحرین، کویت، عمان، قطر، عربستان سعودی و امارات متحد عربی، حضور داشتند، "هیلاری کلینتون" وزیر خارجه آمریکا به بهانه محافظت از این کشورها در مقابل تهدیدات تهران، بحث سپر موشکی را تبلیغ کرد.
امارات متحد عربی نیز در 25 دسامبر 2011 با یک قرارداد 4/3 میلیارد دلاری با شرکت لاکهید مارتین، سیستم دفاع موشکی حرارتی در ارتفاعات بالا با مدل «ریتون AN-TPY-2-X » را خریداری کرد. این سیستم دفاعی موشکی دارای باند راداری با طول موج بلند است که دارای 96 مدافعه گر الکترونیکی است.
البته تقاضای دولت امارات که خواهان خرید 4 سیستم موشکی با 144 مدافعه گر الکترونیکی بر 4 سیستم راداری خود بوده به سال 2010 بر می گردد.