کد خبر: ۷۰۷۶
زمان انتشار: ۱۳:۰۲     ۰۸ آذر ۱۳۸۹
ردپای انگلیس در ترور دانشمندان هسته‌ای ایران
نزدیک به یکماه پس از اولین سخنرانی علنی رئیس سازمان جاسوسی انگلیس در 100 سال اخیر که در آن از لزوم روی آوردن به فعالیت‌های جاسوسی و اطلاعاتی برای مقابله با ایران سخن گفته بود، نگذشته است که دو دانشمند موثر هسته‌ای کشورمان مورد حمله تروریستی قرار گرفته و یکی از این دانشمندان به شهادت رسید.

به گزارش رجانیوز، جان ساورز رئیس سرويس امنيت خارجي انگليس موسوم به "MI6" ماه گذشته در نشستی مطبوعاتی که در تاریخ صدسال اخیر سرویس جاسوسی انگلیس بی‌سابقه بود، با اشاره به برنامه هسته‌ای ایران، دیپلماسی را برای توقف این برنامه ناکافی دانسته بود و از لزوم روی آوردن به فعاليت‌هاي جاسوسي و اطلاعاتي براي مقابله با ايران تاکید کرده بود.

این سخنان که بلافاصله در رسانه های دنیا بازتاب پیدا کرد، از سوی برخی تحلیلگران به عنوان یک عملیات روانی و رسانه‌ای تحلیل شد، اما سکوت رسانه دولتی انگلیس بی بی سی در بازتاب این سخنان شائبه واقعی بودن یک طراحی پیچیده از سوی دستگاه جاسوسی انگلیس علیه ملت ایران را تقویت کرد که ساورز ناخواسته آنرا فاش کرده است.

با این حال شواهد حاکی از آن است که فرضیه برنامه ریزی انگلیس برای خرابکاری جاسوسی در ایران، بسیار جدی است، فرضیه‌ای که با ترور دو دانشمند کلیدی هسته‌ای ایران در صبح امروز به یقین مبدل شده است.

اطلاعات بدست آمده توسط رجانیوز حاکی از آن است که دانشمندان هسته‌ای که امروز مورد هجوم قرار گرفته‌اند، نه تنها در دو قطعنامه 1739 و 1747 سازمان ملل مورد تحریم قرار گرفته بودند، بلکه در برنامه هسته‌ای مهمی که منجر به طراحی قلب رآکتورهای نسل جدید جهان با استفاده از فناوری ایزوتوپ می‌شده نیز مشارکت داشته و از اصلی‌ترین چهره‌های این پروژه بوده‌اند. پروژه‌ای که ایران را تا مرز دانش هسته‌ای در دنیا می‌رسانده است.

ساورز در سخنان خود مدعی شده بود: لازم است كه تلاش‌هاي بين‌المللي در دستيابي ايران به تسليحات هسته‌اي تأخير به وجود آورد، زمان بيشتري براي يافتن يك راه حل سياسي به وجود مي‌آيد.

به نظر می‌رسد طراحی غرب و خصوصا انگلیس برای تقابل با جمهوری اسلامی و روند در حال پیشرفت آن از حالت کارشکنی‌های مخفیانه به حد دشمنی‌ علنی  و تخاصم دولتی رسیده است چنانکه در کنار طراحی اقدامات تروریستی امروز، چندی پیش نیز یکی از دولتمردان انگلیس، هدف این کشور از تحریم‌ها علیه ایران را نه برنامه هسته‌ای بلکه اقتصاد ایران دانسته بود.

این در حالی است که یکی از اصلی‌ترین هدایت‌کنندگان فتنه 88 و آشوب‌ها در خیابان‌های تهران، سفارت انگلیس و شبکه تلویزیونی فارسی زبان این کشور بود.

با این وجود مشخص نیست سفارتخانه انگلیس در خیابان فردوسی تهران، و سفیر این دشمن جدی جمهوری اسلامی ایران، با چه توجیه و هدفی در ایران حال فعالیت بوده  و هرازگاهی نیز درخواست ملاقات با چهره‌های مطرح سیاسی ایران را دارد؟
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها