کد خبر: ۶۹۱۶۶
زمان انتشار: ۱۳:۴۰     ۰۴ مرداد ۱۳۹۱
روز گذشته، «شائول موفاز»، وزیر دفاع سابق رژیم اسرائیل، افشاگری کرد و از شگرد تازه بنیامین نتانیاهو برای تدارک حمله به ایران خبر داد؛ شگردی که البته حزب کادیما هم قربانی آن شده است.
شائول موفاز، رهبر حزب کادیما در سرزمین‌های اشغالی، با متهم کردن بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این کشور، در تلاش برای نابودی حزب کادیما گفت که هدف او یارکشی بیشتر از میان نمایندگان مجلس [رژیم] اسرائیل برای آماده‌سازی زمینه جهت حمله نظامی به ایران است.

به گزارش «تابناک»، موفاز در مصاحبه با رادیوی ارتش مدعی شد که آن شمار از اعضای حزب کادیما که خواهان انشعاب و پیوستن به دولت هستند، «برای حمایت از برنامه نظامی دولت علیه ایران» این کار را انجام داده‌اند.

وی ادامه داد: «در گذشته، سیاستمداران ما اولویت‌هایی داشتند، اما اکنون حاضرند با مقدس‌ترین موضوع مربوط به [رژیم] اسرائیل که امنیت کشور است، بازی کنند».

شائول موفاز روز دوشنبه نیز گفته بود که نمی‌تواند «بخشی از یک ماجراجویی عملیاتی باشد که آینده کشور و مردم آن را به خطر می‌اندازد».

موفاز که در دهه گذشته، رئیس ستاد کل ارتش و نیز یک دوره وزیر دفاع بوده است، سه ماه پیش به رهبری حزب کادیما رسید و یک ماه پس از آن، با این استدلال که پیوستن او به دولت، می‌تواند موجب تقویت امنیت کشور شود، به عضویت ائتلاف کابینه بنیامین نتانیاهو درآمد.

گفتنی است، مانورهای سیاسی پشت پرده موفاز و نتانیاهو که به پیوستن حزب کادیما به دولت منجر شد، موجی از انتقادهای تند را در میان اپوزیسیون این رژیم در پی داشت.

اما ائتلاف نتانیاهو و موفاز، تنها چند هفته پایدار بود و موفاز با این ادعا که نمی‌تواند در دولتی باشد که با عفو بخشی از جوانان اسرائیل در خدمت سربازی موافق است، از دولت بیرون آمد.

برخی از سیاستمداران حزب کادیما که از آغاز مخالف پیوستن موفاز به دولت نتانیاهو بودند، در روزهای اخیر، شدیداً در مقابل او موضع گرفته‌اند.

در این باره باید گفت، چهار نفر از سیاستمداران برجسته حزب کادیما که از «ویراژهای سیاسی» موفاز ناراضی بوده‌اند، در صدد انشعاب از کادیما هستند و مهمترین این شخصیت‌ها، «تساخی هانگبی»، رئیس پیشین کمیسیون امور دفاعی و سیاسی مجلس اسرائیل، روز دوشنبه با جدایی از کادیما به حزب قدیمی خود، لیکود، بازگشت.

به نوشته سایت خبری «تایمز اسرائیل»، هانگبی از حامیان حمله نظامی به ایران به شمار می‌رود، ولی با این حال، موفاز روز سه‌شنبه به رادیوی ارتش این رژیم گفت: «از انشعاب در کادیما باکی ندارم، زیرا هنوز هسته اصلی که گروهی از باتجربه‌ترین سیاستمداران کشور هستند، در حزب باقی مانده‌اند».

نتانیاهو در روزهای اخیر تکرار کرده که «تحریم‌ها علیه ایران کارساز نبوده است».

وی در همین حال، مذاکرات هسته‌ای میان ایران و شش قدرت جهانی را «دادن فرصت» به ایران دانسته است.

این در حالی است که جمهوری اسلامی ایران، همواره به صراحت و شفافیت بر صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای خود تأکید کرده، اما در عین حال، یادآور شده است که به حمله‌کنندگان به ایران، پاسخی ویرانگر خواهد داد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها