کد خبر: ۶۸۷۵۴
زمان انتشار: ۱۵:۳۹     ۰۲ مرداد ۱۳۹۱
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در گفتگو با پایگاه ۵۹۸:
ورود زودهنگام به مباحث انتخاباتی اکنون براي کشور سم است و مجلس شورای اسلامی و نمایندگان محترم هم نباید وقت خود را درگیر این گونه از مسائل کنند و مطرح کردن زودهنگام این گونه از مسائل، کشور را از کار باز می دارد. / بحث حمايت از توليد ملي، کار و سرمايه‌ي ايراني با نشستن پشت صندلی ها و با سخنراني‌ها و با دادن آمارها حل نمي‌شود. مسئولان بايد عملاً در کنار توليد کننده، صنعت گر، و سرمايه گذار قرار بگيرند و مشکلات را از نزدیک بررسی کنند.
سروبس خانه ملت پایگاه 598 - ورود زودهنگام گروه ها و شخصیت های سیاسی به عرصه انتخابات از آفاتی و معضلاتی است که همیشه مورد انتقاد رهبر معظم انقلاب و دلسوزان نظام قرار گرفته است. امسال نیز با نزدیک شدن به ماه های پایانی عمر دولت دهم شاهد بحث و جدل های فراوانی بر سر نامزدی برخی از چهره های سیاسی در انتخابات آتی ریاست جمهوری هستیم. معضلی که موجب دور شدن مسئولان و مدیران نظام از رسیدگی به مشکلات مردم شده است. به همین منظور پایگاه 598 در گفتگویی با احمد امیرآبادی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی به بررسی آفات و مشکلات سیاسی موجود پرداخته است.
 
امیرآبادی ضمن انتقاد از ورود زودهنگام برخی ازشخصیت‌ها به عرصه انتخابات ریاست جمهوری آتی بیان داشت: ورود زودهنگام به مباحث انتخاباتی اکنون براي کشور سم است و مجلس شورای اسلامی و نمایندگان محترم هم نباید وقت خود را درگیر این گونه از مسائل کنند. بالاخره انتخابات يک سازوکاري دارد و بر اساس آن سازوکار مسئولين مربوطه در وزارت کشور و شوراي نگهبان وارد عمل مي‌شود و مقدمات انتخابات را آماده مي‌کنند و بعد گروه‌ها و جريان‌هاي سياسي می توانند و به هر صورت افرادشان را معرفي مي‌کنند و مطرح کردن زودهنگام این گونه از مسائل، کشور را از کار باز می دارد.

نماینده مردم قم در مجلس نهم افزود: طرح زودهنگام کاندیداتوری ریاست جمهوری وقت مسئولین کشور را هدر می دهد. بايد به اين نکته توجه کنيم که مسئولین يک تعهدي به مردم دارند و هنوز بيشتر از يک سال به انتخابات ریاست جمهوری یازدهم مانده و مردم در اين يک سال از ما کار مي‌خواهند به خصوص اکنون که ما در يک وضعيت و شرايط خاصي از نظر تحريم‌ها هستيم و بايد توجه کنيم که اگر دشمن يک فرصتي را گذاشته کارهاي ما را در عرصه های مختلف، بالاخص اقتصادی مختل کند ما بايد فرصت چند برابري بگذاريم تا بتوانيم جبران کرده و از اين وضعيت عبور کنيم.

وی با توجه به اهمیت شعار امسال گفت: متاسفانه برخی از مسئولين در برخوردی شعاری با نامگذاري‌ سالها با گذاشتن چند همايش و مراسم و چاپ بروشور و بنر سال را به اتمام مي‌رسانند در حالي که بايد عملا وارد ميدان شويم.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: چند روز پيش يک همايشي در خصوص نقش گمرک در توليد ملي برگزار شد که بنده هم در آن همایش حضور داشتم و فکر مي‌کنم سخنران چهارم يا پنجم بودم و در آن همایش همه چیز گفتند الا مطلبی در موضوع همایش و همه مسئولین مدعو به بیان گزارش کارهای خود پرداختند.

امیرآبادی افزود: امسال هم که سال توليد ملي و حمايت از کار و سرمايه ايراني نام گرفت واقعاً يک موضوعي است که هم در زمينه‌ي بحث وابستگي ما به خارج نقش بسزايي دارد و با خودکفایی در این عرصه می توانیم از به استقلال کامل در عرصه اقتصادی برسیم. بحث دومی که در شعار امسال نهفته است  اشتغال می باشد. يکي از معضلات اصلي کشور ما بيکاري جوان‌هاست، شما مي‌دانيد و در آموزه‌هاي ديني هم داريم که شيطان سراغ آدم بيکار مي‌رود،‌ بيکاري پشت سرش ناهنجاري اجتماعي وبخصوص مسأله اعتياد و از هم پاشيدگي خانواده‌ها را به دنبال دارد. بنابراين به نظر مي‌رسد بايد قدم‌هایي عملي برداريم.

نماینده مردم قم در مجلس افزود: ببينيد بحث حمايت از توليد ملي، کار و سرمايه‌ي ايراني با نشستن پشت صندلی ها و با سخنراني‌ها و با دادن آمارها حل نمي‌شود. مسئولان بايد عملاً در کنار توليد کننده، صنعت گر، و سرمايه گذار قرار بگيرند و مشکلات را از نزدیک بررسی کنند. این که در پایتخت يک سري بخش نامه‌ها و دستورالعمل‌ها صادر مي‌شود کافی نیست نیاز به نظارت دارد که آيا دستگاه های پایین دستی به درستی عمل می کنند؟ همچنین در بحث تولید ملی نظارت بر کيفيت کالا مسئله‌ي مهمي است که نیاز به نظارت قوی و مستمر دارد.

وی با توجه به مشکلات اقتصادی اخیر و همچنین تحریم های غرب علیه انقلاب اسلامی بیان داشت: همانطور که مقام معظم رهبري فرمودند تحريم‌ها تاثير آن چناني بر اقتصاد ما نخواهند داشت شايد در بعضي بخش‌ها يک وابستگي هايي به خارج داشته باشيم اما کليات اقتصاد ما وابستگي به خارج ندارد، نکته‌ي بعدی اين که بخش خصوصي ما واقعاً‌ توان دور زدن تحريم‌ها را دارد. يکي از مشکلات اساسي در بحث تحريم‌ها بحث گردش مالي و گشايش اعتبارات است. بخش خصوصي ما به راحتی توان انجام اینگونه کارهار را دارد.

عضو غیر ثابت کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی گفت: ما دچار يک نوع خود تحريمي شده ايم و به طور مثال يکي از مشکلات بانک‌ها هستند ما مي‌بينيم که در شرایط حساس کنونی توليد کننده‌اي که تسهيلات بانکی مثلاً به میزان يک ميليارد تومان، پانصد ميليون تومان، صد ميليون تومان دریافت کرده و آورده در توليد، اشتغال زايی آن را هزینه کرده اند حالا بنا به دلايلي در مورد مقرر نمي‌تواند پس بدهد و بانک سریعا وثیقه هایشان را به اجرا می گذارد.

امیر آبادی خاطر نشان کرد: متاسفانه در کشور ما افرادي هستند که وام‌هاي ميلياردي گرفتند و جزء دانه درشت‌ها هستند هيچ کس معوقه هايش را پيگيري نمي‌کند يا اگر پيگيري مي‌کند جريانها، گروه‌ها و اشخاصي پشت اين‌ها هستند که نمي‌توانند بگيرند، 1800 ميليارد تومان يا 1000 ميليارد تومان و رقم‌هاي کلان، چرا کسی وثیقه های اين‌ها به اجرا نمی گذارند ؟ ولی در برخورد با تاخیر در پرداخت تولید کنندگان آیقدر به سرعت عمل می کنند.

وی در پایان افزود: متاسفانه بازار براي مردم وضعيت روشني ندارد؛ يعني چه تجار، چه توليد کنندگان، چه وارد کنندگان، چه صادر کنندگان نمي‌دانند دو هفته ديگر يا سه هفته ديگر چه اتفاقی مي‌افتد و پيش بيني روند بازار خیلی مشکل شده و بازار بلاتکليف است، بدترين وضعيت در اقتصاد بلاتکليفي است. بنده اميد دارم که ما از اين پيچ تاريخي که عنوان شده عبور خواهيم کرد و تجربه انقلاب اسلامی نشان داده است که از معضلات و مشکلات بزرگ تر هم عبور کرده ايم و قطار انقلاب پيش مي‌رود فقط آن‌هايي که همراه با آرمان‌هاي انقلاب و ارزش‌هاي انقلاب نباشند پياده مي‌شوند.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها