کد خبر: ۶۸۶۶۰
زمان انتشار: ۱۷:۵۱     ۰۱ مرداد ۱۳۹۱
عصرامروز: سایت جرس که همواره سعی می کند تا وابستگی و سرسپردگی اش به غرب را در زیر نقاب دلسوزی و خیرخواهی به مردم مخفی نگه می دارد، به نقل از عبدالحمید یکی از مولوی های اهل سنت کشور که امامت مسجد مکی زاهدان را بر عهده دارد می نویسد: "مشکلات اهل سنت استان بیشتر از مشکلات برادران شیعه است؛ وجود مشکلات اهل سنت در زمینه‌های مختلف، اعم از مشکلات دینی و مذهبی و نیز مشکلات ملی و قومی، باعث نگرانی مردم استان شده است."

مردم ایران اسلامی می دانند که اقلیت های دینی در کشور ما از آزادی کامل برخوردارند و باید این سوال را از مولوی عبدالحمید پرسید که: در حال حاضر جامعه اهل سنت کشور ما در کدامیک از مناطق کشور نتوانسته اند با آزادی کامل به انجام اعمال مذهبی خودشان بپردازند؟ و یا در کجای کشور نیروهای نظامی به جرم انجام فرائض مذهبی اهل تسنن به آنها یورش برده اند و مانع انجام این وظایف شده اند؟

برای نمونه مسجد مکی به عنوان پایگاه حوزوی اهل تسنن کشور، با آزادی کامل از طلاب خارجی با ملیت های مختلف چون افغانی، پاکستانی و ... بهره می برد.

مولوی عبدالحمید در ادامه صحبت های خود این چنین می گوید: "نه تنها اهل سنت استان، بلکه اهل سنت در سطح کشور با مشکلاتی مواجه اند که باعث پریشانی و نگرانی آنها شده است. لذا با توجه به حالاتی که در خاورمیانه و در جهان اسلام پیش آمده است، انتظار ما آن است که مسئولین به سخنان و انتظارات جامعه اهل سنت و تمام ملت گوش کنند و به مسائل آنها رسیدگی نمایند؛ توجه به خواسته ملت‌ها به نفع حکومت‌هاست و شاید حکامی که با انقلاب و قیام ملت‌های خود مواجه بوده و هستند، همین افسوس را بخورند که ای‌ کاش به خواسته مردمشان توجه می کردند؛ لذا پیام خیرخواهانه ما به سران تمام کشورهای اسلامی این است که حرف مردم را گوش کرده و به مشکلات آنها رسیدگی کنند."

سوال اینجاست که چرا عبدالحمید اسماعیل زهی به عنوان یکی از مولوی های استان سیستان و بلوچستان سعی دارد به نوعی خویش را سخنگوی همه اهل تسنن ایران بداند، مگر همه اهل تسنن ایران حنفی مذهب اند ؟ و آیا در دیگر نواحی ایران مانند کردستان و بندرترکمن و جنوب ایران و در بین شافعی مذهبان مولوی های دلسوز و همگام نظام وجود ندارند؟

اما مهم ترین نکته صحبت های عبدالحمید آنجاست که می گوید: "با توجه به حالاتی که در خاورمیانه و در جهان اسلام پیش آمده است انتظار ما آن ست که مسئولین به سخنان و انتظارات جامعه اهل سنت و تمام ملت گوش کنند!"

در نگاه اول شاید این جملات خیرخواهانه به نظر آیند؛ اما حقیقت امر این است که "مولوی عبدالحمید از تریبون نماز جمعه، تلویحا نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را به ایجاد فتنه ای قومی-مذهبی تهدید می کند"

در حقیقت مولوی عبدالحمید سعی دارد تا با نگاهی سلیقه ای به بحث بیداری اسلامی در منطقه، به نتایج دلخواه خود دست یابد تا به نوعی با مطرح کردن این گونه مسائل، از نظام جمهوری اسلامی ایران باج گیری کند.

این در حالی است که موضوع تحولات منطقه و انقلابهای عربی که در کشورهایی مانند تونس، مصر و لیبی اتفاق افتاد، قیامی مردمی علیه دیکتاتورهایی بود که یک دستشان در فساد و خونریزی دخیل بود و دست دیگرشان در دستان آمریکایی ها و اسرائیلی ها.

به گزارش عصرامروز، مقام معظم رهبری طی سال های گذشته بارها بر وحدت میان شیعه و سنی تاکید کرده و  از نقشه های پلید دشمنان برای ایجاد تفرقه و دو دستگی میان مسلمانان پرده برداشته اند و مطمئنا با آگاهی و هوشیاری اهل تشیع و تسنن، تلاش هایی اینچنینی برای ایجاد اختلاف و تفرقه میان شیعه و سنی راه به جایی نخواهد برد.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها