کد خبر: ۶۷۴۴۱
زمان انتشار: ۲۰:۳۱     ۲۵ تير ۱۳۹۱
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه از تعیین ضرب‌الاجل 48 ساعته شورای عالی اشتغال به بانکها برای پرداخت منابع اشتغال‌زایی استان‌ها در جلسه امروز یکشنبه این شورا به ریاست معاون اول رئیس جمهور خبر داد.
محمد حسین فروزان مهر در گفتگو با مهر با اشاره به برگزاری نشست امروز یکشنبه شورای عالی اشتغال به ریاست معاون اول رئیس جمهور، گفت: امروز پنجاه و نهمین نشست شورای عالی اشتغال به بررسی مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه و همچنین عملکرد شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات به طرح های اشتغال زایی اختصاص داشت.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: در نشست امروز که با حضور مسئولانی از سیستم بانکی و بانک مرکزی برگزار شد، چندین ضرب الاجل برای تامین و پرداخت تسهیلات به طرح‌های اشتغالزایی تعیین شد.

ضرب الاجل برای بانک‌ها

فروزان مهر ادامه داد: با توجه به اینکه شورای عالی اشتغال پرداخت 45 هزار میلیارد تومان منابع بانکی برای ایجاد فرصت‌های جدید شغلی در استان‌ها را تصویب کرده است، بانک‌ها موظف شدند با تفکیک بانکی و براساس توان پرداخت سیستم بانکی کشور تا 48 ساعت آینده نحوه پرداخت این منابع را اعلام کنند.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون 29 هزار میلیارد تومان از منابع بانکی به صورت برش استانی برای پرداخت به طرح‌های اشتغالزایی استان‌ها که از سوی بانک مرکزی ارائه شده، مشخص شده است.

این مقام مسئول در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: با ضرب الاجل تعیین شده، قرار است تا 48 ساعت آینده شبکه بانکی تکلیف نحوه پرداخت 16 هزار میلیارد تومان از منابع مصوب شورای عالی اشتغال را مشخص و اعلام کند.

فروزان مهر همچنین از تعیین یک ضرب الاجل دیگر برای شبکه بانکی کشور به منظور تخصیص تسهیلات قرض‌الحسنه در حوزه مشاغل خانگی و خوداشتغالی خبر داد و گفت: قرار است در اولین فرصت شبکه بانکی تفکیک بانک‌های عامل و نحوه پرداخت منابع به این طرح‌ها در استان‌ها را مشخص کند که پس از آن بتوانیم با تقسیم بندی منابع در استان‌ها آن را برای اجرا ابلاغ کنیم.

تعیین سهم مشاغل خانگی

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین از پرداخت منابع جدید بانکی پس از تعیین و تکلیف نهایی و ابلاغ به استان‌ها برای مصارفی چون تامین سرمایه در گردش بنگاه ها و اتمام پروژه های نیمه تمام خبر داد و افزود: سهم امسال مشاغل خانگی معادل 20.4 درصد تعیین شد.

وی با اعلام اینکه سهم مشاغل خانگی و کسب و کار خورد و کوچک در سال گذشته 19.4 درصد بود، گفت: براساس اسناد پشتیبان برنامه پنجم، در سال 91 این میزان یک درصد افزایش یافت که امید است سهم تعهدات استانی برای پرداخت مشاغل خانگی نیز به همین نسبت منظور شود و بر پایه منابع قرض الحسنه توزیع صورت گیرد.

فروزان مهر همچنین با اشاره به اینکه بانکها فرصت دارند تا 48 ساعت آینده اطلاعات مربوط به نحوه پرداخت باقی مانده منابع تخصیص یافته به طرح‌های اشتغال‌زایی استان‌ها را مشخص کنند، بیان داشت: از این طریق پرونده ابلاغ تسهیلات بانکی به استان‌ها برای ایجاد مشاغل و فرصت‌های جدید شغلی نهایی و به استان‌ها واگذار می شود.

این مقام مسئول در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه از برگزاری دومین نشست بررسی مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه در سال گذشته خبر داد و گفت: برای این منظور یک نشست در سال گذشته برگزار شده است.

مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه

وی با تاکید بر اینکه قرار شد مانده تسهیلات بنگاه های کوچک زودبازده در استان کرمانشاه در سال‌های قبل باقی مانده بود، حداکثر تا پایان مهر ماه سال جاری پرداخت شود، بیان داشت: از جلسه سال گذشته تاکنون نیز در این بخش پیشرفت خوبی حاصل شد.

به گفته فروزان مهر، 294 میلیارد تومان در تعهد سیستم بانکی برای پرداخت به طرح‌های زودبازده استان کرمانشاه باقی مانده بود که قرار است تا پایان مهر ماه پرداخت شود، همچنین پیشنهاداتی نیز از سوی استاندار برای استفاده از تسهیلات صندوق توسعه ملی ارائه شد و این موضوع مورد تاکید قرار گرفت.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: 8 طرح با مجموع سرمایه گذاری 3 هزار و 355 میلیارد ریال و تسهیلات ارزی 137 میلیون یورو برای اختصاص به استان کرمانشاه در صندوق توسعه ملی تصویب شد.

این مقام مسئول در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از برنامه ریزی برای توسعه صنایع مختلف در استان کرمانشاه از جمله مشتقات ذرت، اسانس‌های گیاهی کارخانجات خودرو، فولاد، تولید سرم، برق، ذوب آهن، چرم مصنوعی، پلی استر، خانه های پیش ساخته، مفتول سیمی و... خبر داد.

فروزان مهر با اعلام اینکه هم اکنون 7 طرح با سرمایه گذاری 4 هزار و 756 میلیارد ریال برای توسعه استان کرمانشاه در دست بررسی صندوق توسعه ملی است، گفت: قرار است هرچه سریعتر این صندوق از طریق انعقاد قرارداد با بانک های عامل این موضوع را عملیاتی کند.

وی همچنین به تصویب حدود 7 هزار میلیارد تومان خط اعتباری جدید برای استان کرمانشاه در سفر مقام معظم رهبری به این استان سخن گفت و افزود: قرار است کارگروهی متشکل از بانک مرکزی و مقامات کرمانشاه برای پیگیری این مصوبه تشکیل شود.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از افتتاح کارخانه ایران خودرو در استان کرمانشاه تا 22 بهمن ماه سال جاری خبر داد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها