علی طاهری سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: وضعیت حجاب در سینماهای کشور مطلوب نیست و جوانان متدین به دلیل همین مسئله رغبتی از خود برای حضور در سینما نشان نمیدهند که در این خصوص منتظر ایجاد سازو کارهای لازم در سینما هستیم.
وی افزود: در تمام قسمتهای سینما اعم از کارگردانی، بازیگری، تدوین، فیلمنامهنویسی حضور چهرههای متدیّن کمتر به چشم میخورد البته به این معنا نیست که افراد فعلی نیروهای بدی هستند بلکه این افراد در شرایطی رشد کردهاند که نگاهشان به اسلام یک نگاه کاملی نیست پس بنابراین ورود نیروهای انقلابی به سینما باید در اولویتها باشد.
طاهری با بیان اینکه سینما باید دچار تغییر و تحولهای پایهای شود، گفت: محیط فعلی سینما به گونهای است که اگر جوانی که از لحاظ تدین به مقدار بسیار اندکی سست است وارد سینما شود تمام تدیّن خود را از دست خواهد داد.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس اضافه کرد: تلاش وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی در زمینه حجاب و عفاف سینما قابل ارج و تقدیر است اما در این زمینه باید گام های موثرتری برداشته شود.
وی در پاسخ به این پرسش که کمیسیون فرهنگی مجلس در زمینه عفاف و حجاب در سینما چه اقداماتی میتواند انجام دهد، اظهار داشت: وظیفه کمیسیون فرهنگی قانونگذاری است و مباحث مربوط به حجاب و عفاف سینما در این قانون دیده شده است حال اگر مسئولان اجرایی در حین اجرا به موانع و مشکل خاصی بر میخورند به ما اطلاع دهند و به ما بگویند که چه تغئیراتی را در قانون ایجاد کنیم.
طاهری ادامه داد: با وارد شدن شورای عالی فرهنگی به موضوع سینما مطمئناً مشکلاتی که در این حوزه به چشم میخورد هموار و برطرف میشود.
نماینده مردم گرگان در مجلس با بیان اینکه سینما به توجه به نفوذ و استقبالی که در میان مردم دارد بر فرهنگ آنها اثر مستقیم میگذارد، تصریح کرد: بد حجابی و رفتارهای ناشایست برخی فیلمها در حریمهای خانواده مشکلاتی را به وجود می آورد و امروز نیز آثار مخرب بد حجابی سینما بر جامعه و بد حجابیهایی که در گوشه گوشه مناطق مختلف تهران و برخی شهرستانها به چشم میخورد قابل رویت است.
وی در پایان با انتقاد از اکران برخی از فیلمهای سینمایی گفت: با توجه به حساسیت مردم به بد حجابی و حساسیتهای کمیسیون فرهنگی در این زمینه چرا وزارت ارشاد به اینگونه فیلمها مجوز میدهد.