کد خبر: ۶۴۷۹۲
زمان انتشار: ۱۹:۵۳     ۱۲ تير ۱۳۹۱
عضو شورای هماهنگی فعالان سایبری کشور گفت: در زمان پخش سریال مختارنامه در رسانه ملی بینندگان شبکه‌های ماهواره‌ای به کمترین حد رسیده بود.
حسین اعتصامی امروز در گفت‌وگو با فارس در ساری اظهار داشت: برخلاف جنگ‌های سرد که تلاش مهاجمان بر تصرف حوزه‌های سرزمینی و مرزهای جغرافیایی متمرکز می‌شود، در مدل جدید جنگ میان کشورها که از آن به جنگ نرم تعبیر می‌شود، برنامه‌ریزی جبهه متخاصم در درجه اول روی تصرف افکار و قلوب مردمان کشور مقابل انجام می‌شود.

وی با اعلام اینکه ماهواره در واقع به واسطه تصرف و مالکیت بر افکار و سلایق با کمترین هزینه، بهترین نتیجه حاصل شده و اهالی کشور درگیر با میل و اراده خود تسلیم فرهنگ و سبک زندگی دشمن شده است، بیان کرد: اهداف ترسیم شده توسط دشمن با اراده خود به اجرا می‌گذارند.

اعتصامی با اشاره به اینکه در این رویه می‌توان ماهواره را جنگ نرم بر مبنای اقناع و ایجاد جاذبه روی مخاطب عنوان کرد، گفت: تصرف افکار در نگاه اول دشوارتر از تصرف سرزمین‌ها به نظر می‌رسد زیر آحاد جامعه به طور متداول در برابر روش‌هایی که در پی ایجاد تغییر در افکار و باورهای آنان باشد مقاومت خواهند می‌کنند.

این مسئول با بیان اینکه ترتیب، گردانندگان جنگ نرم برای سلطه بر افکار و ایده‌های یک قوم به قالب‌های جذاب نیاز دارند، خاطرنشان کرد: به واسطه غرق کردن ملت‌ها در جاذبه‌های فریبنده آن ممکن است، تهدید باورهای یک فرهنگ به چشم نیاید.

این استاد دانشگاه با اشاره به تعبیر واضح ابزارهای جنگ نرم همچون افیون، جوامع را در حالتی میان خواب و بیداری قرار خواهند داد تا درهای فرهنگ خود را به‌سوی فرهنگ مهاجم بگشایند، تصریح کرد: نظام سلطه با نفوذ حیرت‌آور فرهنگ اسلامی به کشورهای منطقه مواجه شده و مقاومت خود در برابر این موج آزادی‌خواهی برخواسته از اسلام را بی‌فایده دیده است، بنابراین همه تلاش خود برای مسخ فرهنگی کشورهای اسلامی به ویژه جمهوری اسلامی ایران به کار بسته تا بتواند ماهیت بنیادگرایی اسلامی در این کشورها را از درون تهی کند.

* فعالیت 17 هزار شبکه ماهواره‌ای در دنیا

اعتصامی با تاکید بر اینکه استفاده از ابزارهای جذاب برای تهاجم، تکرار همان تجربه‌ای است که دولت مقتدر اسلامی در اندلس را با همین شیوه‌های فرهنگی زمین‌گیر کرد، یادآور شد: یکی از مهم‌ترین ابزار احزاب شیطان برای به زانو در آوردن فرهنگ اسلامی، شبکه‌های ماهواره‌ای است. در حال حاضر بیش از 17 هزار و 666 شبکه ماهواره‌ای در جهان فعال است.

* امکان دریافت 2 هزار شبکه ماهواره‌ای در ایران

وی با اشاره به اینکه از این تعداد شبکه حدود 2 هزار شبکه در ایران به وضوح قابل دریافت است، خاطرنشان کرد: عرضه رایگان محصولات این شبکه‌ها در کشورهای مسلمان سند متقن و نمونه واضحی بر اراده مستحکم دشمنان اسلام برای مواجهه فرهنگی با موج بیداری اسلامی است.

این استاد دانشگاه شبکه‌های ماهواره‌ای را همان اسب تراوای فرهنگ غرب برای نفوذ و تسلط بر سرزمین‌های اسلامی خواند و بیان کرد: همه ما باید در ارتباط با این شیوه نرم هوشیار و مطلع باشیم.

اعتصامی ترویج مصرف‌گرایی، اباحه‌گری در روابط بین مرد و زن، ترغیب جوانان به ارتباط با جنس مخالف و تلاش برای از بین بردن قبح مصرف مشروبات الکلی را تنها گوشه‌ای از اهداف به ظاهر جذاب این شبکه‌ها برشمرد و گفت: همه این طرح‌ریزی‌ها در خفا صورت می‌گیرد و گردانندگان این شبکه‌ها برای سرپوش گذاشتن بر نیات شوم خود، با به‌ کار بستن انواع حیله‌های رسانه‌ای و تبلیغاتی، درصدد فریب بینندگان و جلب اعتماد آنان هستند.

وی با تاکید بر اینکه به کار بستن همین حقه‌ها موجب می‌شود که مخاطب بی‌هیچ مقاومتی تسلیم پیام‌های فرهنگی نهفته در برنامه‌های ماهواره‌ای شوند، یادآور شد: پخش اذان شیعی با رنگ و لعاب فریبنده، گرافیک زیبا در ماه مبارک رمضان در شبکه‌های ماهواره‌ای بخشی از پازل گردانندگان این شبکه‌ها به منظور گمراه کردن مخاطبان برای جلب اعتماد آنان به این شبکه‌ها است.

این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه صاحب امتیاز یکی از پرمخاطب‌ترین شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی زبان یعنی فارسی‌وان یک یهودی به نام روبرت مرداک است که او را با نام غول رسانه‌ای جهان می‌شناسند، گفت: چهره‌ای که از به‌کارگیری هیچ حقه‌ای برای جذب مخاطب و به دست آوردن منافع مادی فروگذار نکرده است.

وی با برشمردن رسوایی مدیران این رسانه‌ها تصریح کرد: جریان رسوایی رسانه وابسته به وی در شنود مکالمات تلفنی شهروندان انگلیسی که در نهایت موجب تعطیلی روزنامه وی به نام news of the world شد و یا دروغ‌پردازی‌های خبرگزاری فاکس‌نیوز در جریان حمله آمریکا به عراق شامل القای تفکر دروغ مبنی بر وجود بمب هسته‌ای در عراق یا تشویق سربازان آمریکایی به هجوم، قتل، غارت و تجاوز در این سرزمین، تنها گوشه‌ای از اقدامات سیاسی رسانه‌های وابسته به مرداک است.

عضو شورای هماهنگی فعالان سایبری کشور با اعلام اینکه چنین شخصیتی هیچگاه به قصد اطلاع‌رسانی یا تامین ذائقه مخاطبان خود دست به تاسیس شبکه ماهواره‌ای فارسی زبان نزده و در حقیقت همان الگوی اندلسی کردن اسلام را با شکل و شمایلی نوین به اجرا گذاشته است، خاطرنشان کرد: این شبکه‌ها بر خلاف ادعای دموکراسی و بی‌طرفی، به شدت به جریان‌های سیاسی وابسته بوده و از منابع مالی مخالفان ملت ایران تغذیه می‌شوند.

* کمک 40 میلیون دلاری انگلیس به شبکه "من و تو"

وی با اشاره به اینکه شبکه "من و تو" توسط وزارت امور خارجه انگلستان تامین شده و این مزدور رسانه‌ای تنها در سال 2011 چهل میلیون دلار از محل اعتبارات هجوم رسانه‌ای آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران کمک دریافت کرده است، گفت: به عنوان نمونه آخر باید یادآور شوم به تازگی ارتباط بین گردانندگان برنامه "بفرمایید شام" در شبکه من و تو با محافل بهایی و فروشندگان مشروبات الکلی فاش شده و دلیل اصلی گردانندگان این شبکه در ترویج مصرف مشروبات الکلی در این برنامه بر همگان روشن شده است.

اعتصامی با تاکید بر اینکه شبکه‌های ماهواره‌ای با دروغ گویی و انحراف ذهن مخاطبان خود تنها به دنبال خوش خدمتی به اربابان صهیونیست خود و پر کردن حساب‌های بانکی‌شان هستند، اظهار داشت: به تعبیر حضرت آیت‌الله احدی، ماهواره‌ها گوساله‌های سامری هستند که با تزویر درصدد گمراه کردن مخاطبان خود هستند.

این استاد دانشگاه در راهکاری برای مقابله با این رسانه ابراز داشت: نقش خانواده‌ها در این میان بسیار حساس است، هرگز نباید شبکه‌های ماهواره‌ای را ابزار سرگرمی در خانواده قلمداد کنیم.

وی با بیان اینکه این شبکه‌ها به طور مداوم پیام‌های نامناسبی به کانون خانواده‌ها مخابره می‌کنند که کیان اخلاقی خانواده‌ها را به شدت تهدید می‌کنند، تصریح کرد: در حقیقت دیش‌های ماهواره‌ای که بر بام خانه‌های مسلمانان قرار می‌گیرد، نمایندگان شیطان برای زمین‌گیر کردن فرهنگ ناب اسلامی ما هستند.

عضو شورای هماهنگی فعالان سایبری کشور اعلام اینکه با درک عمیق نسبت به مخاطراتی که این شبکه‌ها به دنبال دارند، از تسلیم ‌شدن در برابر پیام‌های ضدفرهنگی این شبکه‌ها جلوگیری کنیم، اضافه کرد: عنصر آگاهی‌بخشی در سطح جامعه و به ویژه درون خانواده‌ها سد محکمی در برابر هجمه‌های فرهنگی ایجاد می‌کند.

وی با اشاره به اینکه بی‌تردید گردانندگان این شبکه‌ها با فاش شدن توطئه‌های قبلی به دنبال روش‌های جدیدی هستند تا به وسیله آن از ناآگاهی مخاطبان خود سو استفاده کنند، خاطرنشان کرد: جدیدترین نمونه از این تلاش‌ها را می‌توان در اقدام شبکه من و تو برای تشویق بینندگان خود در ارسال فیلم‌های شخصی و خانوادگی به این شبکه یافت که در صورت ناآگاهی افراد و اعتماد به این شبکه‌ها لطمه‌های جبران‌ناپذیری در پی دارد.

اعتصامی با بیان اینکه در این میان حمایت از رسانه ملی برای تولید برنامه‌های فاخر و توجه به ذائقه رسانه‌ای مخاطبان ایرانی می‌تواند به طور چشمگیری از مخاطبان این شبکه‌ها بکاهد، گفت: به عنوان نمونه در زمان پخش سریال مختارنامه در رسانه ملی بینندگان شبکه‌های ماهواره‌ای به کمترین حد رسیده بود.

وی در پایان اظهار داشت: بدین ترتیب اقداماتی از این دست در کنار آگاهی‌بخشی به خانواده‌ها خواهد توانست حجم اثرگذاری فرهنگ منحط حاکم بر شبکه‌های ماهواره‌ای را از میان ببرد.
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها