کد خبر: ۶۲۴۹۶
زمان انتشار: ۱۴:۱۸     ۰۱ تير ۱۳۹۱
ماجرای ممنوع التصویری های رسانه ملی در نوع خود جالب و قابل تامل است که موضوع مجری استقلالی تلویزیون نیز از این دست مسائل است.

به گزارش سرویس رسانه و ارتباطات بی باک، اینکه چرا، چگونه و با چه هدفی یک فرد پایش به رسانه ملی باز می شود  و علی رغم کلی مخالفتها از داخل و بیرون سازمان و حتی مخالفتهای مردمی و نخبگان جامعه اما همچنان بعنوان رکن ثابت رسانه ملی اعمال نظر می کند و احدی قدرت کنار گذاشتن او را ندارد و اینکه چرا عده ای با کوچکترین اتفاقی ممنوع التصویر می شوند را باید در باید و نبایدهایی جستجو کرد که  در رسانه ملی اساسا با معیارها و مولفه های مرسوم و متعارف متفاوت است.

ماجرا از جمعه 11 خرداد امسال در شبکه تهران آغاز شد. زمانی که محمد رویانیان، مدیر عامل تیم فوتبال پرسپولیس در واکنش به سؤالات مهدی واعظی، مجری برنامه «ورزش از نگاه پنج» به شدت عصبانی شد و او را «بچه‌جان!» خطاب کرد.

در این برنامه، رویانیان به واعظی که درباره صحبت‌های انتقادی علی پروین سؤال می‌کرد، به تندی گفت: «بچه‌جان! تو مدیریت من را زیر سؤال می‌بری؟ من به اندازه سن تو در این کشور خدمت کردم و مدیر بودم.»

او همچنین گفت: « این چه وضع سؤال پرسیدن است؟ چه کسی شارژت کرده که این‌طور سؤال می‌پرسی ». 

همین اتفاق منجر به اعتراض‌های شدید رویانیان به مدیریت شبکه تهران شد و سعید مقیسه مدیر جدید این شبکه نیز که به تازگی سکان مدیریت این شبکه را در دست گرفته، برای جلوگیری از هرگونه جنجال و حاشیه‌سازی علیه خود، حکم به تعلیق موقت واعظی داده است.
 
بنابر گزارشات بر همین اساس، این گوینده تا اطلاع ثانوی ممنوع‌التصویر شده است و هفته گذشته نیز، دو مجری دیگر برنامه «ورزش از نگاه پنج» را اجرا کردند. 

واعظی از جمله مجریان شبکه تهران است که از اواخر دهه 80 به جمع برنامه‌سازان این شبکه پیوست. در کارنامه او اجرای برنامه‌های «با ما اینجا» و «صبح بخیرتهران» دیده می‌شود.
 
اگرچه گفته می شود که این مجری یک طرفدار متعصب تیم استقلال است و مواجهه او با رویانیان، تا حدود زیادی از همین مسئله نشأت گرفته و برای او دردسرساز شده اما اگر یک مجری با صرف یک خطا باید ممنوع التصویر شود، چرا این اتفاق در قبال بسیاری دیگر از مجریان سیما رخ نمی دهد؟!‌ و دیگر اینکه آیا نوع ادبیات رویانیان با سابقه مدیریتی ادعایی وی همخوانی دارد؟! با این حال نباید از تندروی، جناح نگری و غیرکارشناسانه صحبت کردن برخی مجریان سیما هم گذشت که آن نیز به نظر می آید که باز مشکل از مدیران سیماست که قبل از آموزش دادن های لازم، تریبون مهمی چون رسانه ملی را در اختیار برخی افراد می گذارند.

به هر حال جای شک و تردید نیست که رسانه ملی بخاطر فاصله گرفتن از مولفه ها و معیارهای لازم، هموراه گرفتار افراط و تفریط هایی بوده که نه تنها بر کمیت و کیفیت مخاطبان آن تاثیر منفی بسیاری داشته بلکه موجب تقویت شائبه های فراوانی در نفوذ برخی جریانات و باندها در آن را دارد.
اخبار ویژه
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها