به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از روابط عمومی استانداری قم، امیر محمدیچهر با اشاره به نرخ گذاری جدید نان در قم گفت: بر اساس اعلام شرکت غله و خدمات بازرگانی از اواسط خرداد ماه جاری، قیمت فروش هر کیلوگرم گندم به کارخانجات تولید آرد، از کیلویی 360 تومان به 465 تومان افزایش یافت.
وی افزود: به دنبال این افزایش، جلسات متعدد در استان برای بررسی و کارشناسی قیمت نان و پاسخگویی منطقی به دغدغههای صنفی موجود در این بخش تشکیل شد.
این مقام مسئول تصریح کرد: بررسیهای دقیق انجام گرفته در چندین جلسه کارشناسی نشان داد که قیمت هر کیلو آرد تحویلی کارخانجات به نانواییها در استان 570 تومان تمام میشود که این قیمت نسبت به قیمت 430 تومان قبلی حدود 30 درصد افزایش داشته است.
محمدیچهر بیان داشت: این آنالیز قیمت و لحاظ افزایشهای به وجود آمده در سایر مولفههای تاثیرگذار بر تولید نان از جمله نرخ بیمه و دستمزد کارگران در سال جدید، اعضای کمیته تعیین نرخ را به تغییر در قیمت این محصول مجاب کرد.
وی با اشاره به نرخ مصوب نان در قم گفت: نان سنگک از کیلویی 800 تومان به 1000 تومان یعنی به عبارتی هر نان سنگک با وزن 500 گرم از 400 به 500 تومان، نان تافتون و لواش با وزن چانه 190 گرم از 100 به 125 تومان و قیمت نان بربری از 350 تومان به 450 تومان تغییر کرده است که این نرخها بین 20 تا 35 درصد از قیمتهای تهران ارزانتر است.
معاون داخلی بازرگانی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم با بیان اینکه فرایند تعیین نرخ جدید نان در قم ماحصل یک مجموعه کار کارشناسی است، افزود: نرخ مصوب نان در قم، منطقی و عادلانه بوده و در این زمینه این اداره کل آماده پاسخگویی مستدل و شفاف به نقطه نظرات کارشناسی مطرح شده از سوی صاحب نظران و کارشناسان امر است.