کد خبر: ۵۹۳۱
زمان انتشار: ۱۷:۲۳     ۲۵ مهر ۱۳۸۹
پس از اینکه شیوا نظرآهاری برای چندمین بار در تاریخ 6 خرداد 1383 به همراه چند عضو دیگر گروهک منافقین (که عضویتشان در این گروهک ثابت شده) دستگیر می‌شود، خبر دستگیری وی و همراهانش فردای آن روز از تلویزیون منافقین به نقل از "اکبر موسوی خوئینی‌ها" پخش می‌گردد.

شبکه ایران: شیوا نظرآهاری که از سال 1381 به وفور و تناوب در انواع تجمعات غیرقانونی مختلف شرکت می‌کرد، در جریان یکی از این تجمعات با فردی به نام "کیانوش سنجری" از اعضای گروهک غیرقانونی جبهه دموکراتیک ایران آشنا و بدین وسیله جذب گروهک منافقین شده و در سال 1382 همکاری خود را با کمیته پوشش منافقین آغاز می‌کند.

 

 

نظرآهاری در تاریخ 16 اردیبهشت 1383 با هدایت گروهک منافقین به همراه چند تن دیگر در تجمعی در مقابل سازمان ملل جهت خروج گروهک منافقین از لیست تروریستی شرکت کرده و پس از آن نیز در تجمعات غیرقانونی شرکت داشته است.

 

 

به گزارش باشگاه خبرنگاران، پس از اینکه شیوا نظرآهاری برای چندمین بار در تاریخ 6 خرداد 1383 به همراه چند عضو دیگر گروهک منافقین (که عضویتشان در این گروهک ثابت شده) دستگیر می‌شود، خبر دستگیری وی و همراهانش فردای آن روز از تلویزیون منافقین به نقل از "اکبر موسوی خوئینی‌ها" پخش می‌گردد.

 

 

نظرآهاری پس از آزادی از زندان دوباره با هدایت رابطینش با گروهک منافقین در پوشش تاسیس تشکیلاتی به نام کمیته گزارشگران حقوق بشر با عنوان فعال حقوق بشر به همکاری با این گروهک می‌پردازد.

در اسناد کشف شده از رایانه شخصی وی، مدارک فراوانی در مورد همکاری او با منافقین دیده می‌شود. این اسناد نشان می‌دهد او سعی داشته هر از چند گاهی با تغییر پوشش و چهره به همکاری خود با این گروهک ادامه دهد.

 

یکی از رابطین او با منافقین، عنصری منافق به نام "شهرام سهیلی" است. او همچنین سعی داشته اسناد و مدارک داخلی کشور را به خارج از کشور انتقال دهد و همچنین جزوات آموزشی کودتای رنگی را از خارج دریافت و در محافل مختلف پخش کند.

گفتنی است ارتباط و حمایت دوطرفه سران جریان فتنه 88 با گروهک‌های تروریستی تقریبا هیچ گاه به صراحت انکار و تکذیب نشده و سران فتنه همواره کوشیده‌اند که از هر راهی به طرفداران خود حتی از میان گروهک های تروریستی و منافقین اضافه کنند.

 

 

این رویکرد با توجه به اسناد و مدارکی که در این زمینه منتشر شده، نگاه ناظران را به ارتباط جریان فتنه با منافقین بیشتر از گذشته جلب کرده است. همچنین حمایت های تلویحی و گاه آشکار جریان فتنه از گروهک‌های تروریستی نظیر پژاک، کومله و ریگی و به عکس و همکاری میان این گروهک‌ها برای تقابل با جمهوری اسلامی ایران یکی دیگر از مسائلی است که زمینه‌ساز شفاف شدن ماهیت اصلی این جریان شده است؛ ماهیتی که در ابتدا تلاش شد تا به عنوان یک جریان خیرخواه و درون نظام معرفی گردد.

نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها