کد خبر: ۵۸۰۵۶
زمان انتشار: ۰۷:۳۰     ۱۱ خرداد ۱۳۹۱
رئيس رسانه ملي در همايش امنيت پايدار گفت: من شخصا با سران فتنه گفت وگو كردم و به آنها گفتم شما هم بياييد و گفت وگو كنيد، اما آنها مي خواستند يك طرفه بيايند و بيانيه بخوانند!
سيدعزت الله ضرغامي رئيس سازمان صداوسيما در همايش امنيت پايدار كه به همت دانشگاه جامع امام حسين(ع) برگزار شد، گفت: امنيتي كردن اموري كه امنيتي نيست، خود باعث از بين بردن امنيت پايدار مي شود.
وي افزود: يكي از بهترين پايلوت هاي بررسي اين موضوع فتنه 88 است. حادثه فتنه در اوج قدرتمندي نظام و مشاركت بالاي مردم ناگهان اتفاق مي افتد و خيلي ها را غافلگير مي كند.
ضرغامي ادامه داد: نيروهايي قبل از وقوع فتنه در جامعه وارد مي شد كه ديده نمي شد و از ديد خواص مغفول مانده بود اما اثرگذاري خود را گذاشت.
رئيس سازمان صداوسيما خاطرنشان كرد: همانطور كه آنها بعدا اعلام كردند، بحث شان تقلب نبود و مشكل به وجود آمده ناشي از چيزهاي ديگري بود كه كم كم آن را اعلام كردند.
ضرغامي در ادامه تصريح كرد: بخشي از كار مقابله با فتنه جمع كردن كف خيابان ها بود كه توسط نهادهاي امنيتي انجام مي شد و در كنار آن بايد بر روي افكار عمومي كار بسيار وسيعي انجام مي شد.
وي افزود: رهبر معظم انقلاب در آن زمان از ما خواستند كه جداسازي كنيم و نشان دهيم افرادي كه الان در كف خيابان ها امنيت را برهم مي زنند، غير از 13ميليوني هستند كه به جريان مقابل راي دادند.
ضرغامي با بيان اينكه گفت وگوهاي تلويزيوني و مصاحبه هاي زيادي در اين خصوص صورت گرفت، گفت: من شخصا با سران فتنه گفت وگو كردم و به آنها گفتم شما هم بياييد و گفت وگو كنيد اما آنها مي خواستند يك طرفه بيايند و بيانيه بخوانند، از طرفي برخي از آقايان هم نيامدند و مي خواستند ببينند در آينده چه مي شود و بخشي هم كه مخالف فتنه بودند، براي صحبت كردن شرط مي گذاشتند و مي خواستند بسيار تند صحبت كنند.
رئيس سازمان صداوسيما با بيان اينكه اصلي ترين كار ما عادي سازي شرايط بود، گفت: مصاحبه هايي با مردم صورت مي گرفت كه آنها عمل فتنه گران را تقبيح مي كردند و اين به عادي شدن شرايط كمك مي كرد.
ضرغامي ادامه داد: همين طور در چهار سال پيش و ايام عيد كه آمريكا تبليغات فراواني براي حمله به ايران مي كرد، ما در جهت خنثي سازي آن گزارش هايي از عادي بودن شرايط در ايران و خريد شب عيد مردم پخش مي كرديم كه اين خودش يك كار امنيتي بود.
وي ادامه داد: تلاش دشمن اين است كه نشان دهد مردم اميدي به آينده ندارند و مايوس هستند و هرگونه سياه نمايي و تخريب كه به اسم انتقاد و دفاع از مردم و حتي براي اعتمادسازي صورت مي گيرد، امري نادرست است.
رئيس سازمان صداوسيما در ادامه خاطرنشان كرد: برخي مي گويند دولت را نبايد مثل سابق تعريف كرد و يا وقتي خدمات دولت را مي گوييم، حرف هايي به ما مي زنند بايد به مردم اميد دهيم و خدمات دولت گفته شود.
ضرغامي تاكيد كرد: امروز ما جنگ اقتصادي داريم و دشمن مي خواهد اقتصاد ما را شرطي كند.
وي افزود: در جلسه اي كه با رئيس جمهور و برخي وزرا و نهادهاي امنيتي داشتيم، مطلبي را گفتم و آن اين بود كه چند هفته پيش در حال پياده روي نزديك سبزه ميدان بودم كه ديدم انگار چند نفر در حال دعوا هستند و مردم جمع شده اند اما جلوتر رفتم و ديدم كه دعوا نيست و آقايي وسط جمع ايستاده و با موبايل قيمت دلار و اجناس را مي گيرد و بلند مي گويد و بقيه در گوشه اي قيمت اجناس را در سراسر كشور اعلام مي كردند؛ حال معلوم نيست آدمي كه معلوم نيست با كجا ارتباط دارد، قيمت را در كشور تعيين مي كند.
ظرفيت هاي ژئوپلتيك ايران
همچنين در همايش امنيت پايدار جانشين فرمانده كل سپاه پاسداران گفت: ما ظرفيت هاي اثرگذاري بر روي ذهن دشمنان داريم و اين مدل بازدارندگي جديد است، لذا هر وقت سخن از ظرفيت هاي ژئوپلتيك خود مي كنيم، جهان به هم مي ريزد.
سردار حسين سلامي در همايش امنيت پايدار كه در دانشگاه جامع امام حسين (عليه السلام) برگزار شد، با اشاره به حضور رژيم اشغالگر اسرائيل به عنوان عامل ناامني در منطقه افزود: رژيم صهيونيستي به عنوان منبع تهديد امروز تكيه گاه هاي ژئوپلتيك خود را در منطقه در حال از دست دادن مي بيند.
جانشين فرمانده كل سپاه در بخش ديگري از سخنانش اظهار داشت: آمريكا و غرب امروز از فضاي ميدان راهبردي به ميدان هاي عملياتي تنزيل سطح دادند و از فضاي دور به حضور مستقيم روي آوردند آنها مستقيما در لايه هاي امنيتي در تماس با حوادث هستند.
وي افزود: در گذشته ديگران هزينه مي كردند و آمريكا منافع را مي برد اما الان آمريكايي ها هزينه مي كنند و ديگران منافع را مي برند. آمريكايي ها براي حفظ وضعيت موجود و جلوگيري از زوال زودرس مجبور هستند به پاتك هاي سياسي، فرهنگي، اقتصادي و امنيتي نظامي دست بزنند.
سلامي با بيان اينكه حداكثر استفاده از ژئوپلتيك خود را در دستور كار داريم گفت: موقعيت و ظرفيت خليج فارس فقط در اختيار ايران است و اين ظرفيت مي تواند توليد هراس و بازدارندگي در برابر دشمن داشته باشد.
جانشين فرمانده كل سپاه ادامه داد: ما ظرفيت هاي اثرگذاري بر روي ذهن دشمنان داريم و اين مدل بازدارندگي جديد است ما هر وقت سخني از ظرفيت هاي ژئوپلتيك خود مي كنيم جهان به هم مي ريزد.
بنابراين گزارش سرلشكر پاسدار سيديحيي رحيم صفوي دستيار و مشاور عالي فرمانده معظم كل قوا كه از سخنرانان اصلي اين همايش بود، در حاشيه اين همايش گفت: بنيادي ترين مولفه امنيت پايدار رضايت مردم از دولتمردان و نظام سياسي كشور است و با حضور همه جانبه ملت ما در صحنه همچون انتخابات مجلس نهم و حضور قدرتمندانه دستگاه هاي متولي امنيت پايدار عليرغم تلاش بيگانگان براي نشان دادن يك نوع عدم سرمايه گذاري خارجي در زيرساخت ها از صنعت نفت كشورمان، شاهد موفقيت نظام جمهوري اسلامي هستيم.
سرلشكر مصطفي ايزدي معاون ستاد كل نيروهاي مسلح نيز با بيان اينكه حدود 340 مقاله به همايش امنيت پايدار واصل شده است، گفت: اين يعني قابليت هاي عملي خوبي از لحاظ تئوريك در اين حوزه داريم و از نظر عملي هم در مقابله با گروهك هاي تروريستي در غرب و شمال غرب مطالب بسيار ارزشمندي داريم كه براي بشريت و نسل هاي آينده قابل استفاده است.

منبع: کیهان
نظرات بینندگان
نام:
ایمیل:
انتشاریافته:
در انتظار بررسی: ۰
* نظر:
جدیدترین اخبار پربازدید ها