فارس، علیرضا علیزادهمقدم دوشنبه شب در جمع دانشجویان دانشگاه یاسوج که بهمناسبت رونمایی از میز تنیس گوشهای دور هم گرد آمدند، اظهار کرد: مخترعین از مظلومترین افراد جامعه هستند.
مخترع اولین ورزش سهبعدی جهان در تکمیل حرف خود افزود: ورزش تنیس گوشهای که از سالها قبل در دانشگاه یاسوج اختراع شد متاسفانه مورد بیمهری قرار گرفت و هیچ حمایت خاصی از آن نشد.
عضو هیئت علمی دانشگاه یاسوج بیان داشت: این ورزش که در نوع خود در دنیا بینظیر است بهدلیل عدم حمایت مسئولان، نبود اطلاعرسانی در این زمینه و کمبود بازیکن و مربی حرفهای تنها بهعنوان یک دکور از آن استفاده شده است.
علیزاده ادامه داد: این ورزش مراحل ثبت ملی و ثبت جهانی را طی کرده و اکنون بهدنبال انبوه سازی آن هستیم تا تنیس گوشهای جایگاه خود را به عنوان یک ورزش بینالمللی پیدا کند.
وی با تاکید بر اینکه ادامه این راه بزرگ نیازمند حمایت مسئولان دانشگاه، وزارت ورزش و جوانان و دیگر نهادها هستیم، بیان داشت: انتظار داریم از ورزش تنیس گوشهای بهعنوان یک ورزش بومی استقبال بیشتری میشد.
مخترع اولین ورزش سهبعدی جهان ابراز داشت: تنیس گوشهای تلفیقی از اسکواش و تنیس روی میز است که قوانین و تکنیکهای خاص خود را دارد.
عضو هیئت علمی دانشگاه یاسوج اضافه کرد: در این ورزش برعکس دیگر ورزشها، ورزشکار باید همزمان سه محور Y،X و Z را در محاسبات ذهنی خود کنترل و به توپ ضربه بزند.
وی ادامه داد: بنا داشتیم که دورههای آموزش این ورزش جدید و مفرح را برگزار کنیم ولی بهدلیل عدم حمایت مسئولان نتوانستیم کار مهمی انجام دهیم و هماکنون دانشجویانی که در این ورزش مهارتی بهدست آوردند از دانشگاه یاسوج فارغالتحصیل شدند.
علیزاده از رسانهها خواست تا برای رسیدن ورزش تنیس گوشهای به جایگاه واقعی خود و معرفی آن به جهانیان همکاری کنند.
این دانشیار رشته ریاضی در دانشگاه یاسوج با بیان اینکه از دانشگاه انتظار بیشتری برای حمایت از این اختراع داشتیم، تصریح کرد: با وجود آنکه ثبت این اختراع را به پیشنهاد رئیس دانشگاه یاسوج به نام این دانشگاه ثبت کردیم ولی آنگونه که باید حمایتی از سوی مسئولان برون و درون دانشگاهی نشد.
علیزاده یادآور شد: با همکاری دانشگاه چهار میز تنیس گوشهای ساخته و برای گسترش این ورزش به چهار دانشگاه کشور ارسال شد ولی بهدلیل اینکه کارهای تبلیغی و آموزش بازیکنان در این رشته انجام نشد، این میزها تنها در گوشهای خاک خوردند.
* حاشیه
تفاوت چهره این مخترع در هنگامیکه این اختراع را انجام داده بود با امروز که در حال سخنرانی در جمع دانشجویان بود نشان از گذشت سالها از این اختراع و سن و سال مخترع خود داشت.